ELF Baked Eyeshadow Pixie, Toasted & Burnt Plum.


Een burgundy kleur oogschaduw was iets waar ik al een tijdje naar op zoek was. Toen ik op de ELF website keek was de kleur Burnt Plum een oogschaduw die hier het dichtste bij kwam. Hij is niet helemaal zoals ik hem wilde, maar hij kwam er dichtbij en daarom besloot ik om deze te bestellen. Maar ELF had nog een boel andere mooie kleuren, waardoor ik er nog drie extra bestelde. Op de foto zie je slechts drie van de vier oogschaduws, omdat de andere vergeten was en is nagezonden. Die heb ik inmiddels ook binnen en ook daar is de kwaliteit vergelijkbaar van. 


Deze baked eyeshadows zijn momenteel verkrijgbaar in de kleuren Enchanted, Pixie, Toasted, Bark, Burnt Plum, Dusk, Moonlight, Bronzer Bea, Passion Purple en Chocolate Dream. De kleuren zijn allemaal een beetje bruin/paarsig en daarom zitten er ook wat kleuren bij die vrij dicht op elkaar liggen. En daarom vind ik dit juist zulke fijne producten. Je kunt zo met behulp van twee oogschaduw kleurtjes al een mooie look maken omdat je er zo wat meer dimensie in kan leggen. En dat vind ik voor deze prijsjes erg fijn. 


Naast dat ik de kleuren werkelijk prachtig vind, net als alle andere kleuren in het assortiment, spreekt ook de verpakking mij erg aan. Het is een mat, zwart doosje met daarin de gebakken oogschaduw. Het dekseltje is doorzichtig waardoor hij er én chique uitziet én je gemakkelijk de kleuren kan bekijken. Zeker nu ik al vier oogschaduws heb en ik ook zeker van plan ben er meer aan te schaffen is dit erg gemakkelijk. 

De kleurtjes zijn allemaal voorzien van een prachtige shimmer in hun verpakking, maar vaak valt dit tegen nadat je ze een aantal keer hebt gebruikt of wanneer je ze aanbrengt op je ogen. Bij deze oogschaduws is dat gelukkig niet het geval. Ook wanneer je ze s' ochtends aanbrengt is de kleur in de avond nog net zo goed aanwezig. En daar ben ik blij mee!


Ik heb op de bovenstaande foto de kleuren zowel droog als nat aangebracht. Links is de kleur steeds nat, rechts heb ik er niets mee gedaan en is hij gewoon droog. Zoals je kunt zien verschillen de kleuren op deze manier niet zoveel en blijf ik ze ook gewoon droog gebruiken. Zo vind ik ze namelijk het makkelijkste en tevens mooiste blenden.

Enthousiast ben ik zeker over deze producten. De baked blushes vond ik iets minder, maar deze baked oogschaduws hebben mij erg benieuwd gemaakt naar de rest van ELF haar 'gebakken' assortiment. 

ELF Baked Eyeshadow Pixie, Toasted & Burnt Plum - €4.00 per stuk.
'' Wat is jouw favoriete ELF product?

*Note: In verband met de vakantie & het mooie weer zal er een tijdje slechts om de dag een artikel online komen. 

19 opmerkingen

 1. Heel mooi! Waarom gebruik je de baked BLUSHES niet als highlighter? Of vind je dat niks? Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik gebruik ze momenteel inderdaad als highlighter!

   Verwijderen
 2. Ze zien er echt goed uit! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super mooie kleurtjes en wat een pigmentatie, super!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Waw! Ik blijf maar positieve reviews zien over ELF, misschien moet ik er eens iets van bestellen. :p

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw, wat een prachtige oogschaduws!
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zeer mooie kleurtjes, ook wel wat voor mij! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Echt heel erg mooi zijn ze! Ga ze volgende keer ook bestellen hihi x

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Deze oogschaduws zien er geweldig uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wauw ik vind ze erg mooi en wat geven ze goed pigment af! xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een mooie kleuren heb je uitgekozen. Ik gebruik zelf ook graag oogschaduw droog en deze zijn daar sowieso geschikt voor. Ik zou deze kleuren ook wel willen hebben. <3

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Goede pigmentatie zeg!
  Ik vind eigenlijk best veel producten van ELF fijn nu ik er zo over na zit te denken.
  Vooral de Eyeliner (heel dun kwastje) en de glossjes maar ook de poeders, blushes en setting spray is de moeite waard. Leuke blog heb je trouwens ik ga je volgen :-)

  Liefs Chantall

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik heb nu zo'n eyeshadow stick, ben'k erg tevreden over! Leuk om te lezen dat ELF je ook zo goed bevalt!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. wow wat een geweldige pigmentatie!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Dit is niet goed voor mijn portemonnee. NU moet ik weer naar de elf site en gooi ik dat hele mandje weer vol haha. Leuke review!

  BeantwoordenVerwijderen