July wishlist.


Een nieuwe maand is aangebroken, wat betekend dat ik weer een nieuwe maandelijkse wishlist online zet. Van de wishlist van vorige maand heb ik nog helemaal niets aangeschaft, -wat goed is voor mijn portemonnee, maar ook wel erg jammer- en ik ben benieuwd of daar deze maand verandering in zal gaan komen.

MAC Kelly Yum Yum: In augustus komt MAC weer met een prachtige collectie uit. Een samenwerking met Sharon en Kelly Osbourne. Deze lipstick met de naam Kelly Yum Yum vind ik echt prachtig, en aangezien ik zelf ook Kelly heet vind ik dat ik deze wel aan mijn MAC stash moet toevoegen.

Soap & Glory powder trip: Soap & Glory vind ik een geweldig merk en van dit merk zitten er nog een aantal reviews aan te komen. Ik heb hier qua make-up twee lipproducten van en verder allemaal verzorgingsproducten. Ik ben echter heel erg benieuwd naar de rest van de make-upjes en Powder Trip staat momenteel bovenaan mijn lijstje!

H&M Cirkelrok: H&M bracht onlangs een collectie uit in samenwerking met één van mijn favoriete actrices; Ashley Benson. Ik vind met name dit rokje ontzettend leuk. En voor de prijs kan je hem ook moeilijk laten liggen. Deze ga ik als ik hem in mijn maat kan vinden zeker aanpassen.

Enkellaarzen: Op de site van de H&M kwam ik deze laarsjes een tijdje geleden ook al tegen. Toen al niet meer in mijn maat, en nu nog steeds niet. Ik hoop nog altijd dat ze er een keertje weer op komen te staan of dat ik ze toch nog ergens in de winkel tref, maar ik ben er bang voor. 

Fujifilm tas: Toen ik vorige maand was geslaagd voor mijn examens heb ik van mijn ouders een Fujfilm Polaroid Camera gekregen. Deze wilde ik al een tijdje, maar een tas er meteen bij bestellen had ik nog niet gedaan omdat ik de camera zelf al prijzig genoeg vond. Maar binnenkort wil ik deze zeker bestellen, hij lijkt me namelijk wel erg handig!

'' Wat staat er nog op jouw wishlist?

19 opmerkingen

 1. Kelly yum yum wil ik ook :)
  oh en ik wist niet dat de cirkelrokken een samenwerking zijn met Ashley benson! Wrs heb ik er hier dan zeker eentje van hangen, want ik vind ze zo fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtige wish list, ik hoop voor je dat je snel alles kan afvinken!!
  XOXO esmee

  BeantwoordenVerwijderen
 3. oooh die schoenen! Prachtige! Die lipstick van MAC zou ik ook wel willen

  Liefs
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke wishlist! Candy Yum Yum wil ik ook nog heel graag! Hij is zo gaaf! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die polaroidcamera heeft mijn zusje laatst gekregen, wat leuk dat er zo'n mooie fototas voor bestaat! Hele leuke lijst!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh wauw, wat een super leuke wishlist! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. wat een mooie wishlist! die hakken zijn gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooie wishlist, die laarsjes en rokje zijn echt pretty!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. MAC Kelly Yum Yum is echt een mooie kleur en ja door die reden kan je hem zeker niet laten liggen. En wauw wat gaaf dat je een Polaroid camera hebt.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuke wishlist! Ik wist niet dat Ashley Benson een samenwerking met H&M aangegaan was!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hmmm ik wou dat ik ook al mijn fujifilm instax had, is zo'n leuk hebbeding! Maar idd wel prijzig :) leuke wishlist!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Mooie wishlist! Kelly Yum Yum wil ik ook heel graag hebben! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een leuke spulletjes allemaal!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Dat rokje is echt zo cute :)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. IK MOET Kelly yum yum ook hebben! 💞

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ohhh, die enkellaarsjes zijn fantastisch leuk....

  BeantwoordenVerwijderen