Labello Fruity Shine Cherry & Watermelon.


Wanneer het om droge lippen gaat gebruikte ik voorheen graag mijn Nivea lipbutters, maar nu het echt zomer is vind ik deze niet zo lekker meer doordat ze vrij dik zijn. Labello kwam dan ook op het juiste moment uit met een nieuwe labello. De fruity shine lipbalsems bestonden al, maar dit keer is er een nieuwe variant aan het assortiment toegevoegd; watermelon. De lipbalsems hebben allereerst al een hele vrolijke en tevens kleurrijke verpakking. Ze lijken vrij veel op elkaar, maar als je ze vanuit een ander oogpunt bekijkt zie je toch duidelijk dat de kleuren van elkaar afwijken. Ik ontving zowel de geur Cherry -deze zat al in het assortiment -als Watermelon -een nieuwe geur in het assortiment- en heb deze natuurlijk beide uitgeprobeerd.


Watermelon: Ik heb wel eens een lipsmacker gehad in deze geur, maar ik was nooit een ongelofelijke fan van de werking van deze lipbalsems. De geur vond ik destijds wel érg lekker en ik was dan ook erg benieuwd toen ik deze Labello in handen kreeg. De geur vond ik dit keer juist wat minder. Ik ben de afgelopen tijd sowieso heel erg veranderd van smaak, zeker bij geuren. Zoete geurtjes vind ik wat minder lekker en zo is deze watermeloen geur niet mijn favoriet. Als je houd van zoete geuren kan ik je deze wel aanraden, het is ook geen standaard geur die je overal zult zien en dat maakt hem wel érg leuk en uniek.

Cherry: Op voorhand dacht ik al dat dit meer mijn favoriet zou zijn. Als het om fruit gaat ben ik geen ontzettende fan van kersen, maar de geur in producten vind ik altijd heerlijk. Zo ruikt deze Cherry Labello echt naar de gebruikelijke kersengeur zoals je deze wel vaker in verzorgingsproducten ruikt. Ik vind hem echt heel erg lekker en heb deze tot nu toe dan ook het meeste gebruikt van de twee.


Meestal geven labello's niet zoveel kleur af, en naar mijn mening hoeft dat ook helemaal niet, maar het verbaasde mij nog best hoeveel pigment er van de balsems af kwam. Op mijn arm zie je ook duidelijk het verschil tussen de twee balsems. Links zie je de watermeloen variant en rechts zie je de kersen lipbalsem. Net als bij de verpakking is de watermeloen balsem wat lichter en is deze tevens een stukje rozer dan de kersen balsem.


Op mijn lippen bleef er echter weinig van de kleur af. Dit keer zie je de kersen variant links en de watermeloen variant rechts. Ze geven wel beide een mooie glans af, maar veel verschil is er niet tussen de kleuren. Wat de lipbalsems wel goed doen is het hydrateren van je lippen, en in combinatie met de lekkere geurtjes is dit erg prettig. Mijn favoriet is dus zeker de kersen variant, maar de watermeloen lipbalsem vind ik zo af en toe ook wel érg lekker.

Labello Fruity Shine Cherry & Watermelon - €2.49 per stuk.
'' Welke geur lijkt jou het lekkerst?

*Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen ter review.

12 opmerkingen

 1. Watermelon lijkt mij heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lijkt me heel lekker :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Klinkt lekker en fijn zag hem ook in de winkel liggen, leuk dat ik bij jou een review erover zie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet er goed uit, ik heb zelf ook alleen maar Labello van labello

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Tahnks voor de tip. Labello is een erg fijn product, deze kende ik nog niet

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ze lijken me heel fijn ruiken :) Ik heb een lipbalsem van Labello die zó heerlijk ruikt!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Deze heb ik ook eens gehad allebei, vind ze erg fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oooh fijne lippenbalsems. Ik ben gek op de kersengeur:!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Cherry lijkt me heel lekker.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Cherry lijkt mij lekker...maar ik begin hier maar niet aan, ik eet ze haast op zo lekker zijn labellos

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Cherry is al zo lang mijn favoriet, ik had hem vroeger al op de basisschool en toen is 'ie een tijdje weg geweest maar ik ben heel blij dat hij weer terug is :-D

  BeantwoordenVerwijderen
 12. vind de balms van labello altijd erg leuk maar niet super bijzonder ofzo.

  BeantwoordenVerwijderen