MAC Mineralize Concealer.


Van MAC had ik de vaste concealer al eens uitgeprobeerd, maar een liquid vind ik over het algemeen toch iets fijner. Hoewel een vaste meer dekking geeft merkte ik dat die van MAC heel wat velletjes benadrukte, of dat er opeens velletjes leken te zitten die er niet zijn als ik geen concealer droeg. Na een tijdje vond ik het gewoon geen succes meer en besloot ik eens een andere te proberen; de mineralize concealer.


De mineralize concealer zit in een kleine tube met daaraan een kwastje. Geen kwastje als bij de meeste lipglosses/oogschaduwbassisen, maar een kwastje met meerdere haartjes. Wat mij allereerst al opviel was dat deze tube echt heel erg weinig inhoud heeft. Hij bevat namelijk maar 5ML concealer. Niet bepaald veel, maar ik besloot het te proberen in de hoop dat hij zuinig werkt.


Maar dat zuinig werken doet hij helaas niet. Ik ben normaal gesproken altijd erg enthousiast over de producten van MAC, maar zeker in de zomer wanneer de huid wat droger is merk ik dat ik er niet meer zo gek van ben. Het lijkt steeds -met name op mijn neus- alsof ik overal velletjes heb terwijl dat met een andere concealer niet zo is. En dat vind ik jammer aangezien je hier wel bijna twintig euro voor neer moet leggen.


Over het kwastje ben ik wel erg te spreken. Hij is niet heel bijzonder, maar werkt gewoon prettig en dat is de bedoeling. De concealer is dus fijn in gebruik, maar het resultaat vind ik wat minder. De enige plek waar ik deze concealer kan gebruiken is onder mijn ogen. Hier krijg ik namelijk niet het velletjes idee en is hij ook daadwerkelijk mooi.


Links heb ik geen concealer gebruikt en rechts wel. Het viel mij meteen al op dat de concealer voor wallen weinig dekking geeft. Op onzuiverheden merk je daadwerkelijk verschil, maar hier heb ik weinig aan -aangezien hij er dan een soort huidschilfertjes voor teruggeeft.

Nee, ik ben niet erg enthousiast over deze concealer van MAC. Ik heb meerdere producten gehad die ik niet geweldig vond, maar dit is wel mijn minst favoriete. Jammer, want goedkoop is hij niet. 

MAC Mineralize Concealer - €19.00
'' Wat is jouw favoriete concealer?

*Note: In verband met de vakantie & het mooie weer zal er een tijdje slechts om de dag een artikel online komen.

16 opmerkingen

 1. Ik vind Mac concealer juist geweldig. Ik gebruik de studio finish concealer voor de juiste dekking onder mijn ogen. Ook is die heel zuinig in gebruik. En hij highlight. Jammer dat jij nog niet de juiste gevonden hebt. Wat voorn type velletjes krijg je?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Meeste mensen zijn wel enthousiast over de MAC Concealers, spijtig dat hij voor jou niet veel doet
  op de foto's zie je idd niet veel verschil

  Liefs
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat zonde! Zeker voor de prijs die je ervoor betaalt!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh wat balen zeg, zeker voor die prijs! Ik heb gewoon fijne budget concealers dus mijn zoektocht is gestopt!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh, hij dekt idd maar middelmatig. Ik vind de Pro Longwear concealer van MAC geweldig, al is die misschien ook niet ideaal voor velletjes, maar daar heb ik zelf niet zoveel last van.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Van benefit is geweldig. Een concealer met daarom heen een laag vochtinbrengende vaste substantie in een stick. Dekt goed en geen ophopingen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Die is inderdaad prettig. Alleen is de kleur voor mij enkel goed wanneer ik wat bruiner ben. En dat is helaas niet zo vaak.

   Verwijderen
 7. Jammer dat het resultaat niet super is

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oh jammer dat je niet tevreden bent! Ik heb hem nog niet geprobeerd.. Ik vind de highlighter concealer van ELF héél goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Jammer dat je er niet tevreden over bent zeg! Wel een fijne review!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik heb de pro longwear concealer! Die benadrukt (bij mij dan toch) geen velletjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Klinkt niet zo fantastisch voor een concealer van zoveel geld, wat jammer!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. In de zomer heb ik ook last van velletjes op mijn neus en voorhoofd. Dit komt denk ik door de felle zon. Je kunt proberen je neus heel zachtjes te scrubben en daarna een verzorgende en hydraterende creme aan te brengen. Misschien dat de concealer zo veel mooier zit.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Jammer dat je er niet zo tevreden over bent! Zeker omdat hij toch best duur is! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Oh wat ontzettend jammer! Ik had dit niet verwacht.. Ik heb zelf een concealer van Benecos en die doet zijn werk bij mij echt heel goed. x

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Erg jammer zeg! Ik gebruik eentje van de HEMA en ben daar erg tevreden van :)

  BeantwoordenVerwijderen