Mijn favoriete zomer-nagellakjes


Ik heb de afgelopen tijd bizar weinig nagellak gedragen. Hoe mijn nagels eerst iedere dag waren voorzien van een nieuw kleurtje valt het me nu al mee als ik ze één keer in de week lak. Het heeft ook wel te maken met het weer wat -wat somber is. Ontzettend jammer, maar het is niet anders. Ondanks dat hoop ik toch dat het langzaam wat mooier weer gaat worden en dat ik weer de zin krijg om mijn nagels vaker te gaan lakken. Ik heb in ieder geval al een aantal kleurtjes klaargezet voor komende tijd.Ciaté Shell Manicure Set: Van bijna alle lakjes in dit artikel staat wel een review online. En dit is één van de meest recentelijk gereviewde setjes. De Ciaté Shell manicure set is een set met daarin een roze lakje en een potje met allemaal kleine stukjes schelp. Heel erg zomers, heel erg leuk! 

Rita Ora White Hot Love: Wanneer ik geen zin heb in een kleurtje is een witte nagellak natuurlijk ook een goede optie. Dit staat vooral erg mooi wanneer je huid een beetje gebruind is. Deze lak is ook niet Tipp-Ex wit, maar het is een witte lak met een glanzende finish. De lak zelf bevat ook nog een heleboel, mooie shimmers.

Trind Burst My Bubble: De lente/zomer collectie van Trind is dit jaar ontzettend leuk. Mijn favoriet was echter al gekozen voordat ik de lakjes binnen had. Ik zag ze op het persbericht en toen ging mijn voorkeur meteen uit naar de bubblegum roze nagellak; Burst my bubble.

China Glaze For Audrey: Dit artikel bestaat voornamelijk uit roze lakjes. Maar eigenlijk is dat helemaal niet mijn favoriete kleur. Ik ben namelijk dol op mintgroen en blauw. Vandaar dat Audrey van China Glaze niet kan ontbreken in mijn lijstje.

OPI I Love Applause: Het is al weer een tijdje geleden dat ik een lakje van OPI heb aangeschaft. Normaal gesproken kocht ik namelijk wel één of meerdere lakjes uit elke collectie. Nu kijk ik amper nog naar de collecties en voel ik me ook niet meer zo aangetrokken om ze aan te schaffen. Ze zijn mooi, maar er zijn genoeg goedkopere merken met nagenoeg dezelfde kleuren. Dit lakje is echter wel een groot favoriet van mij. Hij dekt in twee laagjes perfect en droogt ook nog eens snel. 

MAC Pep Pep Pep: Dit lieve, perzikkleurige nagellakje heb ik ook al meerdere keren gedragen. Ik vind het een prachtig lakje en ook deze heeft de kwaliteiten dat hij snel droogt en goed dekt. De prijs vind ik net als bij OPI wat hoog voor een nagellakje, maar hij is het zeker waard.

''  Wat is jouw favoriete zomer-nagellakje?

16 opmerkingen

 1. Leuke kleurtjes inderdaad!
  Mijn nagels moeten even bekomen van alle nagellak dus geen lakjes voor mij even

  Liefs
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie kleuren! De Trind Burst My Bubble is erg mooi, wat een vrolijke kleurtjes. Zelf is mijn favoriete zomer nagellak een roze kleur van NYC.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie lakjes, en kleurtjes. Vooral de lichtblauwe van china glaze

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat perzik kleurtje van MAC is echt leuk! :) Ik hou wel van ofwel heel lichte of wel lekker felle kleurtjes in de zomer :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooie zachte kleurtjes! Perfecte kleurtjes voor de zomer. x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooie lakjes! Ik zou deze kleuren zelf ook wel snel dragen in de zomer!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heel erg leuke kleurtjes! Die van MAC vind ik de mooiste :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vind die mint kleur het mooist :) Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hele mooie kleurtjes, vooral die mint groene en roze kleurtjes :)!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. het kleurtje van trind spreekt mij heel erg aan...zelf heb ik ook wel eens van die periodes dan lak ik mijn nagels elke dag, en dan weer een tijdje niet, geen idee hoe dat komt, maar vreemd is het wel...
  groetjes petra

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Altijd leuk om te zien! Het zijn echt zomerse lakjes! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Mooie zomerse lakjes. Die van Mac en Trind vind ik het mooist.

  BeantwoordenVerwijderen