Oriflame Giordani Gold Bronzing Pearls - Natural Bronze.


De bronzing pearls van Oriflame zitten al weer een hele lange tijd in het assortiment. Mijn moeder gebruikte ze vroeger -en nog steeds!- regelmatig, en daarom zag ik ze ook vaak in de badkamer staan. Ik heb regelmatig getwijfeld om ze zelf ook eens te bestellen. En aangezien ik er telkens weer naar bleef keken heb ik dat nu ook eindelijk gedaan.

Dat de Giordani Gold producten mijn favorieten zijn van Oriflame hoef ik jullie ook niet meer te vertellen. Ik gebruik alle producten die ik hier van heb ook daadwerkelijk met grote regelmaat. En daar is dit product sinds kort aan toegevoegd. Want ondanks dat ik had verwacht dat ik hem niet zo vaak zou gebruiken is dat heel anders gelopen.

Allereerst het doosje. Dit doosje is iets wat je in ieder geval niet uit je handen moet laten glippen. Hij gaat vrij gemakkelijk open en wanneer je de balletjes aanraakt zit er ook meteen aardig wat pigment op je handen. Mocht je hem laten vallen is het dus even een schoonmaakklusje -zeker op kleding!-. Het is daarom geen product om mee te nemen op vakantie, maar daarnaast is het geen probleem. Zolang je er maar voorzichtig mee doet en je hem dus niet op de kop in je stash legt.


De balletjes in dit bakje zijn verkrijgbaar in drie kleurencombinaties. Zo heb je Natural Radiance, Natural Bronze, Natural Peach en Dark Bronze. Er is aan elke huidskleur gedacht, zelfs aan de donkere huidjes! Zelf ben ik gegaan voor de kleur Natural Bronze omdat ik echt meer een bronzer wilde dan een blush -die ik bij Natural Peach verwachtte-.

Bij het openen van mijn doosje voor de eerste keer dacht ik eventjes dat ik een half leeg doosje had gekregen. Er zitten namelijk niet ontzettend veel pareltjes in, maar dat hoeft ook helemaal niet. Ik kwam er tijdens het gebruiken achter dat de balletjes nagenoeg niet kleiner worden en je hier dus gewoon ontzettend lang mee doet. 


En zo ziet het eruit als je lichtjes met je vinger over de balletjes gaat. Er komt immens veel pigment af en je moet dan ook wel zorgen dat je niet té veel op je kwast aanbrengt. Anders is hij namelijk wel erg donker op je wangen. Het is ook maar net of je de voorkeur geeft aan een wat meer gouden of bronzen kleur. Zo kun je de gelige balletjes vermijden voor een echte bronzer, of ze juist niet vermijden voor een wat gouden kleur. 

Ik gebruik dit product zoals ik dat doe bij iedere andere bronzer, maar eigenlijk kan je deze zelfs op het hele gezicht gebruiken. Zolang je hem maar subtiel aanbrengt en er niet te enthousiast mee in de haal gaat. Hij heeft namelijk wel een shimmer die je natuurlijk niet wilt laten overheersen.

Al met al ben ik erg blij met dit product. Ik heb zeker geen spijt dat ik hem heb aangeschaft, in tegendeel; ik ben ontzettend blij met mijn aankoop. Ik had hem veel eerder moeten aanschaffen, want ik weet nu dat ik er weer een favoriet bij heb waar ik nog veel plezier van ga hebben.

Oriflame Giordani Gold Bronzing Pearls - Natural Bronze - Normaal €30.00, nu €19.99.
'' Gebruik jij wel eens bronzing pearls?

20 opmerkingen

 1. Wow prachtig product lijkt mij!

  Liefs
  Karlien
  http://polishedcats.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb echt een zwak voor zulke pareltjes! Alleen al voor hun uitzicht zou ik ze kopen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat issie mooi! Wel ietsje aan de prijzigere kant natuurlijk, maar ja... kwaliteit betaal je!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lijkt een heel erg mooi product! Leuk geschreven! Liefs,

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wow, wat een mooie pigmentatie! Ik vind pearls altijd zo mooi in de verpakking, ik wil ze dan eigenlijk niet gebruiken, haha! Ik vind je foto's trouwens erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Super mooi ziet het eruit! Zeer goede pigmentatie :)!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind die balletjes er altijd zo leuk uit zien! Mooi product!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. I always wanted to try this!
  Have a lovely day, kisses
  Christine G ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ziet er geweldig uit, echt prachtig! Ik kende dit merk helemaal niet haha, leuke post!

  My Makeup Mémoire

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Altijd leuk, zo'n bronzen pearls ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik vind dit soort parels er altijd alleen al supermooi uitzien! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een mooie pareltjes. Ziet er heel goed uit

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wauww de pigementatie is super!
  Ik vind de verpakking erg mooi :)
  X.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. ik heb ook een aantal varianten van de bronzing pearls van oriflame, ben er ook erg blij mee ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ziet er goed uit, heb zelf ook een van de bigbazar die gebruik ik heel vaak, heel mooi is die! X

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wauw, mooi zeg! De pareltjes zijn zo cute.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Zijn deze nog te koop? zo ja waar?

  BeantwoordenVerwijderen