Soap & Glory Sexy Mother Pucker Lipgloss.


Het is al weer een tijdje geleden dat ik mijn shoplog uit Duitsland online zette. Ik kocht hier met name een boel producten van het heerlijke merk Soap & Glory. Ik baalde dat ik niet meer make-up producten kon vinden, maar ik vond wel twee mooie lipglossjes. Mijn persoonlijke favoriet hiervan; Sexy Mother Pucker. Alleen de naam vind ik al ontzettend leuk en ik hoopte ook dat de lipgloss zelf ook zo goed zou uitpakken. En dat heb ik de afgelopen dagen uitgeprobeerd.


Het kartonnen stukje verpakking vind ik werkelijk geweldig. Hij heeft een vintage uitstraling, net als de rest van de producten van Soap & Glory. De tube waar de lipgloss zelf in zit is echter vrij simpel. Nu vind ik het ook niet nodig dat deze er anders uit zou zijn. Met een dunne, ronde huls kun je namelijk ook weinig. Ik vind hem ondanks zijn simpele uitstraling nog wel erg mooi. Het merkje staat er op vermeld, evenals de naam van de soort lipgloss. En het belangrijkste; je kunt de kleur door de tube heen zien. Dit vind ik zelf altijd een groot pluspunt.


Bij de meeste lipglosses is het pigment nooit zo sterk. Daarom gaat mijn voorkeur ook altijd uit naar lipstick. Ten eerste dus om het pigment, maar ook omdat dit veel langer blijft zitten. Toch ben ik zo af en toe ook wel in voor wat afwisseling en daarom besloot ik deze glossy lipproducten gewoon mee te nemen.

Op mijn hand viel het pigment van de lipgloss mij zeker nog niet tegen. Maar het is altijd nog even afwachten hoe het er uiteindelijk op je lippen uitziet. Wat ik wel meteen merkte was dat deze lipgloss totaal niet pikt. Hij ging ook gemakkelijk weer van mijn hand af en liet geen vettig laagje achter.


Deze lipgloss is er in meerdere kleuren, maar wanneer ik het google kom ik steeds uit op verschillende resultaten waardoor ik niet exact heb kunnen uitvogelen hoe ze heetten. Er zijn er in ieder geval heel wat, waardoor je een ruime keuze hebt. Zelf koos ik voor de kleur Punch Bowl, omdat mij deze het meest aansprak. 

Wat ik wel jammer vind, is dat je de kleur niet zo goed meer ziet op mijn lippen. Wel laat hij een ontzettend mooie glans achter en egaliseert hij de kleur van mijn lippen. Dit valt vooral van een afstandje goed op. De lipgloss heeft een fijn, fris geurtje en laat je lippen lichtjes tintelen. Dit vind ik zelf een heel aangenaam gevoel. 

Lang blijft deze lipgloss niet zitten, maar ik heb nog geen enkele lipgloss gehad die dat wel doet. Als je er niets mee doet is er niets aan de hand, maar eten of een glas drinken overleefd hij niet. Jammer, maar het is niet anders. Het scheelt dat hij gemakkelijk bij te werken is! Al met al vind ik het een hele fijne gloss die ik zeer regelmatig draag.

Soap & Glory Sexy Mother Pucker Lipgloss - C.a. €11.00.
'' Wat is jouw favoriete Soap & Glory product?

19 opmerkingen

 1. Ziet er mooi uit. Zelf vind ik het ook lastig dat lipgloss nooit lang blijft zitten x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. In Londen zag ik dit merk ook. De verpakkingen zijn zo schattig.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind de verpakking echt tof! Ik heb zelf nog nooit producten van dit merk geprobeerd.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi subtiel glosje! Jammer dat de pigmentatie van de kleur wat wegvalt, maar de glans is wel erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ik heb al zoooo vaak staan twijfelen bij soap & glory, deze ziet er heel goed uit, ik heb dat wel vaak met lipglossjes dat ze voornamelijk veel glans geven, en tja een lipgloss die lang blijft zitten, die moeten ze nog uitvinden denk ik :D

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik kende bet. Merk nog niet, maar hij ziet er erg leuk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie lipgloss! Wel jammer dat je de kleur niet goed terugziet op je lippen, maar glans is ook heel mooi. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ziet er leuk uit! Wel jammer van de pigmentatie.
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 9. ziet er heel mooi uit!
  En die naam is ook zo leuk eigenlijk

  Liefs
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ziet er goed uit hoor! Lekker subtiel

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Erg leuk glossje! Het merk heeft zo'n leuke verpakkingen! Doet me denken aan Benefit! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik vind hem er wel heel leuk uitzien! De naam is ook heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. wat een mooi, subtiel kleurtje ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Goede review! Jammer inderdaad dat je de kleur minder goed terug ziet op je lippen maar ik vind de verpakking in ieder geval wel echt heel schattig!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Mooie kleur :)
  De verpakking is erg mooi!
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Glanzend is hij zeker, maar jammer idd dat de kleur weg valt! Maar goeie glans dus wel :)

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wauw, hij ziet er erg goed uit! Hele mooie kleur! Liefs, Xx

  BeantwoordenVerwijderen