Stationary bij Hema.


Voor een paar euro kun je bij Hema altijd goed terecht voor agenda's, notitieboekjes en alles wat met school en kantoorspullen te maken heeft. Zo kocht ik voor komend school/blogjaar een aantal leuke en tevense handige items. Het leuke is ook dat Hema niet alleen winkels heeft, maar je ook alles online kan bestellen. Bij onze Hema hebben ze namelijk lang niet alles en daardoor is deze webshop wel erg handig.Iets waar ik er nooit genoeg van kan hebben; notitieboekjes. Het maakt me niet uit hoe groot de voorraad is, hij komt altijd wel op. Ik heb deze keer twee nieuwe notitieboekjes aangeschaft. Links een wat grotere, bruine. Het formaat vind ik om mee te nemen wat aan de grote kant, maar de binnenkant is ontzettend handig. De linker pagina's zijn namelijk helemaal wit, en rechts heb je een pagina met lijntjes. Niet een notitieboekje wat echt netjes zal blijven, maar wel erg handig voor snelle krabbels.

Het rechter notitieboekje is mijn persoonlijke favoriet. Deze is ook vrij simpel, maar ik vind hem wel erg leuk. Zoals jullie ook kunnen zien vind ik boekjes met een ringband het gemakkelijkst omdat je deze dus om kunt slaan. Dit is een gewoon gelineerd boekje. Het handige is dat je aan de voor en achterkant ook nog een opbergvakje hebt voor losse papiertjes en dergelijke.


Mijn agenda wilde ik ook graag simpel houden. Dit is een vrij doorzichtige agenda waar ik erg blij mee ben. Je kan de voorkant veranderen qua afbeelding en van de binnenkant is hij ook vrij simpel. Je hebt pagina's zonder frutsels, afgewisseld door af en toe een doorzichtig mapje om spulletjes in op te bergen. Er zit ook nog een bladwijzer in zodat je die tussen de gewenste week kan stoppen.

Zonder pennen kan je natuurlijk niet. Ik kocht dit schattige setje met daarin drie pennen. Ze hebben allemaal een leuk kleurtje met daarop een klein stukje tekst. Ze schrijven ook erg prettig doordat ze niet te dun, maar ook niet te dik zijn.


Er zitten dan wel doorzichtige hoesjes in mijn agenda waarin ik dingen kan opbergen, maar ik vind een extra vakje nooit erg. Hier heb ik een pakje waarin vier sticky pockets zitten. Dit zijn vier vakjes waar je ook weer dingen in kan schuiven. Ik vind ze erg gemakkelijk om weer extra opbergruimte te creëren. 

Ik vind de nieuwe stationary spullen van dit jaar in ieder geval erg leuk. Of je nou nog naar school gaat of werkt; Hema heeft voor iedereen wel iets wat van pas kan komen. Ik ben er altijd erg enthousiast over en haal er graag eens wat nieuwe dingetjes.

'' Wat is jouw favoriete stationary winkel?

27 opmerkingen

 1. Hema heeft echt de leukste spulletjes! Die sticky pockets zijn echt heel handig, die ga ik zeker ook halen! x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ooh ik wil ook nog eens een kijkje gaan nemen. Ze hebben er echt zulke leuke spullen :)!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super leuke items heb je gekocht! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke agenda

  liefs

  Mylifeasfanta.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke spulletjes, ik heb zelf de pennen ook maar dan in de kleuren roze, zalm en mintgroen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hele leuke spullen heb je gekocht. De HEMA is zo fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. ja leuk! Ik heb er ook heel wat dingen vandaan

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Allemaal leuke, fijne spulletjes! Ik heb zelf ook net een agenda van de Hema gekocht en vind het eigenlijk ook de fijnste winkel voor zulke spulletjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een schattige spulletjes! Ik ben gek op de kantoor en schoolspullen van de Hema, vind ze altijd zo leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Super leuke items! Ik ben er toevallig gisteren nog even wezen kijken, ze hebben echte leuke dingen nu :).

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik ben zelf gisteren een nieuwe agenda gaan halen. Die van de Hema blijven toch altijd de leukste. ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een leuke spulletjes. Ik ga morgen even bij de HEMA kijken, want ik ben er al veel te lang niet geweest. ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hele leuke spulletjes! Hema is altijd goed <3 Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik kan ook nooit genoeg notitieboekjes hebben! Voor volgend jaar ga ik zeker een agenda en notitieboekje aanschaffen van de Hema, ik vind dat zij echt de leukste en voordeligste boekjes hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Hele leuke spulletjes! De HEMA is echt mijn held als het gaat om schoolspullen e.d.!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. De Hema heeft echt hele leuke spullen! Ik heb ook al voor komend schooljaar nieuwe pennen aangeschaft. Ik weet alleen nog niet of dat ik zelf een agenda ga maken van de Hema of er toch een ga kopen? Maar je hebt leuke dingen gekocht! Bij de Hema en de Flying Tiger dat zijn echt mijn favoriete winkels als het om school spulletjes of hebbedingetjes gaat.

  Liefs, Jet

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Leuke spulletjes heb je gekocht :) Ik kocht ook altijd mijn schoolspullen bij de HEMA

  BeantwoordenVerwijderen
 18. AH leuke spullen, soms wou ik dat ik nog op school zat haha. Zelf heb ik ook altijd een agenda van Hema :)

  BeantwoordenVerwijderen
 19. oooh ik heb ze ook! ze zijn zo leuk dit jaar!
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Ik had deze ook gezien bij Hema de laatste keer dat ik er was! Ik zou er alles van willen hebben :)

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Leuk! Ik heb vandaag ook wat Hema aankoopjes gedaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Wat mijn favo stationairy winkel is? Uh. HEMA! Sowieso. =) Ik vind het dan ook gaaf om HEMA shoplogs bij andere bloggers te zien. Altijd. =D Ikzelf ben dan wel meer van de Paperblanks notitieboekjes (al is dat ook pas sinds een jaar, daarvoor waren het altijd Moleskines), maar de HEMA boekjes zijn ook gaaf! Ik heb met mezelf afgesproken dat ik ze zélf niet koop. Want dan vrees ik dus dat het echt helemaal uit de hand loopt. Ik krijg er al genoeg en ik begin altijd pas in een nieuwe voordat de oude vol is, maar toch. Duizend notitieboekjes op voorraad... Dat werkt niet echt voor mij. xD (En ik heb er nu 999 op voorraad, dus niet dat het echt uitmaakt. Maar toch. Elk verschil is er één. xD)

  BeantwoordenVerwijderen