The Fault in Our Stars Nail-art.


Op 26 juni ging ik naar de voor première van een film waar ik al een tijdje naar uit heb gekeken, namelijk The Fault in Our Stars. [Lees hier mijn film review.] Voordat ik hier heen ging wilde ik natuurlijk nog iets toepasselijks maken op mijn nagels. Ik besloot voor de wel bekende zwarte en witte wolkjes te gaan, met daarin de tekst 'Okay? Okay.' 


De producten die ik hiervoor heb gebruikt:
♥ OPI - No room for the blues nagellak
♥ Rimmel Rita Ora White hot love nagellak
♥ Sinful Colors Staring at stars nagellak
♥ Orly zwarte nagellak
♥ Nagellak remover
♥ Dotting tool
♥ Nail-art brush

Deze nail-art is op zich niet ontzettend moeilijk om te maken. Je moet er gewoon het geduld voor hebben, en natuurlijk is het een pluspunt als je een vaste hand hebt. Nu heb ik zelf handen die ontzettend trillen, en ook ik heb hem vrij gemakkelijk kunnen maken. De lijnen zouden iets strakker kunnen, maar met mijn handen kreeg ik het helaas niet perfect. En aangezien het handwerk blijft hoeft dat ook helemaal niet!

Ik begon met het aanbrengen van twee laagjes blauwe nagellak. Ik gebruikte hiervoor het kleurtje 'No room for the blues' van OPI. Nadat ik dit goed had laten drogen begon ik met mijn middelvinger. Ik pakte een dotting tool met een dik bolletje, mijn zwarte nagellak en een papiertje. Op dit papiertje bracht ik een klein beetje zwarte nagellak aan, om hier vervolgens een wolkje mee te maken. Dit is echt ontzettend simpel, het enige waar je op moet letten is dat hij breed genoeg moet worden om de tekst in te zetten. Als je dit hebt gedaan maak je de dotting tool schoon met een beetje nagellakremover, waarna je hetzelfde kan gaan doen met de witte nagellak op je ringvinger.

Wanneer je de wolkjes af hebt begint het wat ingewikkeldere werk. Met een dun kwastje -ik heb één van mijn nail-art kwastjes geknipt zodat hij slechts een paar haartjes over had en hij dun genoeg was om mee te werken- pak je allereerst wat van de witte nagellak. Je 'schildert' hiermee de letters Okay en een vraagteken. Het vraagteken vond ik zelf het meest ingewikkelde, zeker omdat ik niet zoveel ruimte meer over had, maar uiteindelijk vind ik hem nog aardig goed gelukt. Je kan het kwastje na dit woord weer schoonmaken, en doet dan hetzelfde met de zwarte nagellak. Op het witte wolkje schrijf je de letters Okay met een punt erachter. 

Als je dit allemaal af hebt kun je -je kwastjes schoonmaken en deze weer opbergen. Het enige wat je nu nog hoeft te doen, is het aanbrengen van een glitter topcoat over de nagels die je niet hebt gelakt. Ik gebruikte hiervoor Sinful Colors Staring at Stars. Ik vond de naam ook erg toepasselijk, en omdat het ook een soort sterrenhemel effect geeft op het blauwe vond ik het goed bij de film/het boek passen.

Als je wilt kun je natuurlijk ook nog een top coat aanbrengen over je design zodat deze langer blijft zitten. Zelf doe ik dit vaak niet aangezien ik er na een paar dagen toch weer wat anders op doe, maar als je hem wat langer wilt laten zitten kun je dit natuurlijk wel doen.

'' Wat vind jij van deze nail-art, het boek of de film? 

20 opmerkingen

 1. Oh wat heb je dit mooi gedaan! Ik moet het boek nog lezen en daarna wil ik de film pas zien ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel mooi gedaan! Ik wil het boek nog lezen en daarna de film misschien zien :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb het boek nog niet gelezen en de film ook nog niet gezien,
  maar ik vind je nagels wel erg leuk....

  groetjes petra

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super creatief! Ik ga je blog volgen echt hele leuke artikels :)
  Liefs Tahlia

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heee zo leuk gedaan! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Waaauw, super gaaf! Ik kan de film pas later zien omdat ik dan geen tijd heb maar ik kan niet wachten om hem te zien.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw je blog zietber erg leuk uit !

  Heb je er hulp bij gehad ? X

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een mooie nail-art! Vind het echt heel tof gedaan. Ik heb het boek niet gelezen, maar heb wel de trailer van de film gezien. Lijkt me een hele mooie film!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een schattige nagellak, heel zomers! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. wat tof gedaan, ik d8 eerst dat het stickers waren;)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Oh waaw, dat heb je mooi gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen