Zomernagels met Etos.


Etos komt iedere keer weer uit met leuke collecties. Nu het zomer is -en daar lijkt het weer gelukkig ook echt op- komen zij met een aantal leuke zomerproducten om je nagels zomer-proof te maken. Ik ontving hiervan de rainbow nail-file, nail decor caviar pearls en de nail templates. Allemaal leuke dingetjes die ook voor iedereen die net is begonnen met nail-arten ontzettend simpel zijn in gebruik. 


De collectie deze keer is dan ook aardig groot. Zo heb je verschillende, leuke kleurtjes nagellak maar zijn er ook items om je nagels nog net wat unieker te maken. Denk aan caviar pearls, nagellakpatches, nagelstickers en ga zo maar door. De collectie is het in ieder geval even waard om te worden bekeken. De vrolijke kleurtjes spraken mij in ieder geval meteen aan.

Te beginnen met de nagelvijl. In deze collectie zitten een aantal vijlen, waarvan ik de regenboog vijl ontving. Deze is geel met roze en is ook écht heel erg fel. Wanneer hij in het donker ligt gloeit hij nog net niet, maar neon is dit zeker. Het is een vijl waarvan ik niet precies weet hoeveel grit hij is, maar als ik hem vergelijk met mijn 180 grit vijlen komt hij aardig in de buurt. Dit is dus ook een vijl die ik voor gelnagels kan gebruiken! 

En dan de nail caviar. Deze vier kleurtjes zijn allemaal weer lekker opvallend en ze maakten mij meteen vrolijk. Het ziet er leuk uit en het is te koop voor een klein prijsje. Wel vind ik het wat jammer dat dit al een trend is die inmiddels voorbij is. Maar desondanks dat vind ik caviar zelf nog erg leuk.

De kleine zakjes vind ik echter niet zo makkelijk. Je moet ze van het onderste papiertje aftrekken en toen ik dat heel voorzichtig deed sneuvelden een redelijk aantal balletjes al omdat ze uit het zakje glipten doordat je ze er niet zo gemakkelijk afkrijgt. Bij mij sneuvelden er ook al wat zakjes, maar al met al is dit goed afgelopen.


Als derde ontving ik deze nail templates. Dit zijn kleine stickertjes waar een stukje is uitgehaald. Als je deze op je nagel plakt, er met nagellak overheen gaat en dan de templates verwijderd heb je ontzettend leuke patroontjes zonder dat je hier enige moeite voor hebt moeten doen. Toen ik zelf begon met nail-arten was dit ook mijn eerste soort hulpmiddeltje. Niet van Etos, maar de stencils waren te gebruiken op een zelfde manier.

Wat ik jammer vind aan deze stenciltjes is dat je ze niet vaker kan gebruiken dan één keer. Dit kan wel, maar dan word het patroontje niet zo netjes als bij de eerste poging. Gelukkig is dit setje niet zo duur waardoor het niet zo erg is om hem opnieuw aan te schaffen.


En zo zien alle producten eruit. Op de meest linkse nagel heb ik allereerst een vlindertje gemaakt met de éérste poging, en daarna met hetzelfde stenciltje nog eens. Zoals je ziet is hij hier al een stukje minder mooi en zou ik het je dus niet aanraden hem nog eens te gebruiken. Al met al vind ik dit verder hele leuke stecils en deze ga ik zeker gebruiken!

De caviar parels vind ik ook erg leuk. Met een mooie neon kleur eronder komen ze ook zeker goed uit. Zo zie je dat de groene pareltjes wat donker lijken omdat ik op dat moment geen neon-groene kleur bij de hand had. Maar ze zijn met een neon groene basis ook echt net zo fel als de andere kleurtjes. Deze caviar parels blijven net als alle andere parels die ik tot nu toe heb gehad niet ontzettend lang zitten, maar als je ze goed aandrukt en je er niet al teveel mee doet gaat het prima! 

Ik vind de producten in ieder geval erg leuk en ben blij dat ik ze met jullie heb kunnen delen. Deze producten zijn verkrijgbaar vanaf 21 juli en liggen dus nu al in de winkel!

Nail templates - €2.49
Nail decor caviar - €2.99 
Nagelvijl regenboog - €1.99

'' Welk product is jouw favoriet?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen ter review.
*Note: In verband met de vakantie/het mooie weer zal er de komende weken slechts om de dag een artikel online komen.

8 opmerkingen

 1. Wat een leuke producten! Die templates zijn super handig, ik ben niet zo goed in nailarts en die kunnen mij dus echt helpen. Thanks voor de duidelijke omschrijving. x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke producten! Jammer dat die templates niet vaker te gebruiken zijn! Ik vind ze wel erg leuk, maar steeds nieuwe kopen vind ik wel een dure aangelegenheid worden. Die kleuren caviar vind ik wel enorm gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke producten! Leuk dat Etos lekker meedoet met nail art!
  Die caviar kleuren zijn zó ontzettend gaaf & zomers!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Erg leuk die neon kleurtjes :)
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat ontzettend leuk om zo je nagels echt een zomerse look te geven!

  Liefs x
  (Doe jij al mee met de winactie op mijn blog?)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Super leuke items! Ik vind die templates echt super cute :).

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een superleuke items, de vijl is ook cute! :)

  BeantwoordenVerwijderen