2B Jeans Look, Feathers & Holographic Nail Polish.


Hoe specialer het effect, hoe liever ik de lakjes wilde hebben. Tot een half jaar geleden kocht ik ontzettend veel nagellak en lakte ik mijn nagels ook daadwerkelijk elke dag. Nu lak ik mijn nagels niet meer elke dag en draag ik soms ook gewoon een week lang niets. De nagellak liefde is een beetje overgegaan. Ik koop nu veel liever af en toe één mooi lakje die ik ook daadwerkelijk vaker draag, dan telkens tien lakjes waarvan ik ze elk slechts één keer draag. Naast dat mijn nagellak-liefde een beetje is afgezakt merk je ook dat er in het algemeen wat minder gehyped word rondom deze producten. Desondanks dat kwam 2B laatst met een nieuwe collectie aan nagellakjes uit. ik ontving hiervan een holografisch lakje, een feather lakje en een lakje met een jeans look finish. Vooral naar die laatste was ik al een tijdje benieuwd, en dit was een mooie kans om de producten eens uit te proberen.


2B is een merk waar ik zelf nog nooit eerder een product van had uitgeprobeerd, al wist ik wel waar je het kon kopen en dat het een budgetmerk is. Dat het een budgetmerk is kun je met name aan de verpakking al goed zien. De vierkante flesjes vind ik erg leuk en de witte dop is nog niet eens zo verkeerd, maar het grote logo van 2B hierop vind ik een beetje zonde, Het doet af aan de lakjes die zelf al speciaal genoeg zijn en laten ze ook net wat goedkoper lijken. 

De effecten van deze nagellakjes vind ik dan weer wel erg leuk. De drie lakjes die ik heb ontvangen zijn een feather lakje, een holographic en een jeans look lakje. De feather trend is inmiddels al wel een beetje uit, dus hier vist 2B net een beetje achter het net, maar de andere twee vind ik erg leuk. Glitters blijven namelijk altijd populair en de jeans look is een net wat ander variant op de sand style nagellakjes.


Op bovenstaande foto heb ik van elk nagellakje twee royale laagjes aangebracht. Mijn persoonlijke favoriet is zeker de jeans look nagellak. Ik ontving deze in een zwarte kleur met de naam 'Jeans look black'. Dit lakje is net wat milder dan de meeste sand lakjes en als hij in blauw was geweest had ik het ook echt een jeans effect gevonden. Nu doet het mij gewoon erg denken aan de sand lakken, al vind ik hem zo ook erg mooi!

Naast het zwarte lakje zien jullie een holografische topcoat. Dit is de topcoat in de kleur 'Holographic gold'. De lakjes hebben dus niet erg bijzondere namen, al is dit ook helemaal niet nodig; zolang de kleur maar goed zit. Bij deze top coat heb ik er geen kleurtje onder aan gebracht en heb ik dus enkel twee laagjes glitters gebruikt. Het verbaasde mij nog hoe goed dit kleurtje eigenlijk dekte. Met een zwarte lak eronder is het ook een prachtige kleur. Dit vind ik ook een topper!

En als laatste het lakje waar ik het minst enthousiast over ben; de feather top coat. Ik vind hem wel gewoon erg leuk en hij geeft ook een prima effect met de twee laagjes, maar het is niet helemaal mijn ding. Feather lakjes heb ik zelf over het algemeen niet geweldig gevonden en aangezien deze uit wit en heel lichtblauw bestaat onderscheid je ze ook niet zo goed. Over een zwart lakje zou hij echter nog wel erg leuk kunnen zijn.

Al met al ben ik zeker tevreden over deze lakjes en kan ik ze je zeker aanraden. Ze hebben leuke effecten en hiernaast hebben de lakjes ook een zeer prettige droogtijd. Met name het jeans look lakje droogde erg snel. De andere twee deden er net wat langer over, al vind ik dat sand lakjes over het algemeen veel sneller drogen.

2B Jeans Look, Feathers & Holographic Nail Polish - €3.95 per stuk.
'' Welk lakje is jouw favoriet?

*Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen ter review.

24 opmerkingen

 1. Leuke lakjes! De Jeans Look vind ik er het leukste uitzien ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De Feather top coat vind ik ook wat minder maar de andere twee zien er erg leuk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. jeans look is mn fav

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Eigenlijk vind ik de Feather top coat het allerleukste en vrolijkste om te zien....

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die holografische topcoat is mooi zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooie lakjes, ik vind de zwarte jeans look ook het mooist. En glitters zijn natuurlijk nooit verkeerd. x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. De eerste 2 zien er leuk uit, de laatste niet zo! Ik heb er zo drie gekocht en het was zo'n teleurstelling! Ze waren bijna allemaal exact hetzelfde!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Super leuke lakjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik vind de holo toch wel het mooiste! Ben een sucker voor glitters, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wel leuke lakjes! Enige is dat ik niet zo een grote fan ben van 2BE.
  x Tamara

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuke lakjes! Ik vind de jeanslook echt heel mooi!

  X Sara

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik heb zo'n feather over een zwart lakje gedaan, is echt wel mooi dan.

  xoxo
  Grietje

  BeantwoordenVerwijderen
 13. dit merk ken ik nog van toen ik 17 was! zie het nergens meer, maar het middelste lakje vind ik onwijs tof eigenlijk!

  BeantwoordenVerwijderen