Augustus wishlist.


Van mijn wishlist van juli heb ik slechts één ding aangeschaft, namelijk Kelly Yum Yum van de MAC Osbourne collectie. Ik wacht nog tot mijn pakketje binnen komt, maar zodra deze binnen is komt er natuurlijk een review online. Voor de rest heb ik niets aangeschaft, maar ik heb wel weer een nieuwe wishlist voor jullie klaarstaan. Dit is niet zozeer een wishlist waarvan ik alles deze maand wil kopen, want er zitten ook dingen bij die nog niet deze maand uitkomen.
Divergent DVD: Na het lezen van de Divergent boeken had ik er meteen een favoriete trilogie bij, en de dag dat de film uitkwam zat ik in de bioscoop. Ik vond de film echt ontzettend goed en wil deze daarom graag aan mijn collectie toevoegen.

MAC Lipstick Diva: Ik wilde nog graag eens een wat meer bordeauxrode lipstick, en toen ik Diva van MAC tegen kwam wist ik dat dit een zeer geschikte kandidaat was. Ik ben erg benieuwd naar dit kleurtje, al zijn er ook nog een aantal andere lipsticks van MAC waar ik nieuwsgierig naar ben.

Nars Strada Oogschaduw: Op de afbeelding hier lijkt hij nog half niet zo mooi als in het echt. Ik kan je echt even aanraden hier de swatches van op te zoeken, want hij is echt prachtig!

The Body Shop Wild Argan Oil Bodybutter: Mijn body butter stash van The Body Shop is een paar maanden geleden sterk gegroeid, al is het nu al even geleden dat ik er een nieuwe aan heb toegevoegd. Nu er een nieuwe lijn uit is met daarin body butters met een argan olie geurtje ben ik toch wel erg benieuwd geworden. Ik ga hem binnenkort zeker ruiken, en als hij me bevalt neem ik hem zeker mee.

Michael Kors Rose Gold Stone Set Steel Watch: Een tas heb ik inmiddels van dit merk, maar een horloge nog niet. Ik vind vooral deze rosé gouden variant ontzettend mooi, al zijn er nog zoveel meer die ik prachtig vind. Momenteel zoek ik hier regelmatig wat afbeeldingen van op om hem even te bewonderen, een echte eye-catcher!

'' Wat staat er nog op jouw wishlist?

13 opmerkingen

 1. Een MK uurwerk staat ook al jaaaren op mijn verlanglijstje!
  Leuke spulletjes!

  Liefs
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben ook fan van Divergent! Ik bekeek de film en kocht nadien de drie boeken die ik in één ruk uitgelezen heb! :-)
  Zelf kocht ik pas nog uit de Limited Edition collectie van Pedro Lourenco de MAC lipstick Roxo, ook een prachtie bordeauxrode kleur. Van de Argan lijn van TBS heb ik de scrub en de lotion aangeschaft en ik vind ze héérlijk! :-D
  Oh en wat een mooie horloge! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wauw, die lipstick is echt ontzettend mooi! Ik ben erg benieuwd naar de Argan lijn en je maakt me nog eens extra nieuwsgierig, haha! :)

   Verwijderen
 3. Dat MK horloge vind ik zo mooi! Jammer dat het zo duur is!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie wishlisht! Dat horloge is zó mooi!
  Ik ben ook benieuwd naar die nieuwe lijn van TBS.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. zucht , dat horloge.....dat staat wel erg hoog op mijn lijstje...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. mooie wishlist ben zelf ook erg benieuwd naar de argan lijn van TBS

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Die lipstick ziet er mooi uit! Ben ook nieuwsgierig naar de lijn van TBS :D

  BeantwoordenVerwijderen