Back to school/work met Rosti Mepal.


Hoewel er velen zijn die gewoon een zakje brood met een pakje drinken mee nemen naar school, gebruik ik zelf altijd een broodtrommel en een handig flesje. Ik ben totaal geen fan van geplet eten en tevens is het zo naar mijn mening een stukje frisser. Ik was al een tijdje op zoek naar een broodtrommel met een scheidings-stukje er tussen zodat ik mijn eten kon scheiden, en toen ik die tegen kwam bij Rosti Mepal was ik meteen enthousiast. Ik ontving ook nog een mooie JustWater fles en ik ben nu dan ook klaar voor het nieuwe schooljaar.Ook wanneer je een gewone broodtrommel teveel ruimte vind innemen kun je bij Rosti Mepal terecht. Ze verkopen namelijk ook hele platte, dunne broodtrommels waar je -je broodjes in kunt stoppen zonder dat ze geplet worden, maar ze nemen toch niet al te veel ruimte in beslag. Zelf vind ik een wat ruimere broodtrommel geen probleem en daarom koos ik voor de Lunchbox to go midi.

Deze lunchbox is op zich van de buitenkant mooi strak wit, zonder prints en dergelijke en zodra je hem opent zie je dat er ook een scheidingsstukje inzit. Zo kun je bijvoorbeeld je broodjes van je snacks scheiden, of je brood met verschillende beleg. Ik vind dit zelf altijd erg prettig en ben hier ook erg blij mee.


Als tweede ontving ik de JustWater drinkfles. Deze is geschikt voor 500 ML aan water, maar je kan er natuurlijk ook elk ander drankje in vervoeren. Ik vind het zelf bijvoorbeeld erg lekker voor fruitwater, en doordat je deze dop slechts een klein beetje los hoeft te draaien komt het fruit ook niet tegen je mond aan zodra je drinkt.

Deze fles is gemaakt in Nederland, net als een heleboel andere producten van Rosti Mepal. Je kan er ook gewoon ijsklontjes indoen zodat je drankje nog een wat langere tijd koud blijft.  Doordat hij lang en vrij dun is kan je gemakkelijk je drinken meenemen zonder dat je ontzettend veel ruimte in beslag neemt.


Wat ik ook nog ontving, is een koelelement voor in de broodtrommel. Deze doe je de nacht van te voren in de vriezer, en zodra je dan je brood klaar hebt kun je hem in je broodtrommel zetten om je broodjes koel te houden. Zo blijven ze vooral in de zomer met het warme weer lekker vers.

Het eten blijft makkelijk gescheiden in de Lunchbox to go, en ook ben ik erg blij met de JustWater drinkfles. Ik ga deze items zeker gebruiken om mee te nemen naar school. De kwaliteit is gewoon erg prettig en de prijzen zijn ook zeker niet hoog.


'' Hoe neem jij je eten en/of drinken mee naar school/je werk?

*Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen ter review.

12 opmerkingen

 1. Ah de fles is super pretty! Heel handig om mee te nemen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. heel leuk ideetje!
  lijkt mij handig

  liefs
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super handig zeg! En het ziet er ook handig en mooi uit :).

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat ontzettend handig zeg, ziet er heel goed uit! Leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ziet er heel handig uit! De prijzen vind ik inderdaad ook reuze meevallen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. De lunchbox heb ik ook en vind ik super handig! Over die fles loop ik al een tijdje te twijfelen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Brood uit een lunchbox is gewoon ook veel fijner, anders zit het geplet tussen je haarborstel en je agenda, lekker te zweten in een zakje! Nee dat is niets, deze lunchbox is heel handig en de drinkfles is gewoon onwijs gaaf om te zien...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Precies! Alleen van het idee al heb ik anders geen honger meer, brr.

   Verwijderen
 8. Die drinkfles lijkt me super handig!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. De JustWater drinkfles is leuk!

  BeantwoordenVerwijderen