DIY Chique glitter enveloppe liners.

Hoewel ouderwetse kaartjes en dergelijke steeds minder worden verstuurd is er natuurlijk niets leuker dan een persoonlijke boodschap te ontvangen per post. Ik kwam laatst prachtige enveloppen tegen met een boel glitters, maar aangezien deze toch wel erg prijzig waren en ik ze nou ook weer niet zovaak gebruiken zou besloot ik om er zelf maar eens wat van te maken. Ik kwam uiteindelijk met bovenstaand resultaat -het gaat hier natuurlijk om de glitter liner- en ik vind ze nog wel √©rg leuk geworden. Ik ben heel erg benieuwd wat jullie van de video vinden, en of jullie nog wel eens kaartjes versturen. Laat het me zeker weten! Ook zou ik het erg leuk vinden als jullie zouden abonneren op mijn youtube kanaal en de video een duimpje omhoog willen geven.

'' Verstuur jij nog wel eens kaartjes via de post?

9 opmerkingen

 1. Ik vind kaartjes per post versturen zo veel leuker en persoonlijker dan een mail of sms. Ik mis het wel, het wordt zo veel minder gedaan! Super leuke DIY!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuk idee! Ik verstuur eigenlijk nooit kaartjes, zonde want een kaartje sturen en ontvangen is zo leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. de Diy, is zo leuk...kaartjes per post versturen is erg persoonlijk en jammer genoeg vergeet men dit tegenwoordig wel eens....leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. erg leuke diy ♥ ik stuur zo nu en dan nog echte kaarten :)

  BeantwoordenVerwijderen