DIY The Fault in Our Stars Inspired hand warmers - VIDEO!


Dat ik dol ben op The Fault in Our Stars is volgens mij niet achter gebleven. Ik heb de film twee keer in de bioscoop bewonderd, en ga uiteraard ook de DVD aanschaffen zodra deze uit is. Daarnaast heb ik het boek ook nog eens dubbel, en verschijnt er elke keer een glimlach op mijn gezicht als ik iets hiervan zie of hoor. Zo maakte ik voor de aankomende, koudere dagen deze schattige hand warmertjes in de vorm van de The Fault in Our Stars wolkjes. Natuurlijk weer in video vorm, en ik ben dan weer √©rg benieuwd wat jullie er van vinden. Laat het me zeker weten, en vergeet je ook zeker niet te abonneren op mijn kanaal. 


'' Wat vind jij van deze DIY?

12 opmerkingen

 1. Ze zijn echt super leuk geworden en ik ga zeker handwarmers maken voor de koude dagen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke en originele diy!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke DIY! Echt heel leuk bedacht ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. AAAAHHHHH WAT GEWELDIG. No waayyyyyyy dit is veeeel te mooi. Woah, woah, woah.
  Supertof bedacht Kelly! (: Liefs, X

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw! Jammer dat ik uniform handschoenen moet dragen anders had ik deze zeker gemaakt! :)

  BeantwoordenVerwijderen