DIY Magnetic & Non-magnetic bookmarks - Video!


Ik ben zelf dol op lezen en gebruik hier altijd een boekenlegger voor, maar aangezien ik er geen meer had besloot ik om er zelf maar een aantal te maken. Ze zijn ontzettend simpel, maar wel erg handig en leuk. Mocht je nou niet van lezen houden zijn deze ook erg handig om bijvoorbeeld te gebruiken op school, of in je agenda om belangrijke dingen extra aan te duiden. Met behulp van een video laat ik zien hoe ik deze boekenleggers heb gemaakt.Ze zijn ontzettend simpel, maar wel erg functioneel en leuk. Je kunt je eigen templates maken, maar mocht je die van mij nou willen gebruiken mag dat natuurlijk ook gerust. Ik zit in deze video regelmatig wat aan de zijkant van de camera en bij het bewerken is er iets mis gegaan waardoor de kwaliteit een stukje minder is. Bekijk de video in HD voor de beste kwaliteit en vergeet je niet te abonneren, dat zou ik érg leuk vinden!'' Gebruik jij nog wel eens een boekenlegger?

11 opmerkingen