DIY Mockingjay Ombre Canvas Painting - Video!


Eindelijk besloot ik om maar een statief aan te schaffen. Ik wilde al een tijdje videos gaan maken, maar zonder statief ging dit nog wat lastiger. Omdat ik dacht dat ik het uiteindelijk toch niet zou gaan doen had ik deze aankoop nog even achterwege gelaten, maar nu besloot ik om er toch maar eentje aan te schaffen. Voor nu enkel videos waar ik zelf nog niet in zichtbaar ben, maar wie weet komt dat in de toekomst nog wel! 


Aangezien het mijn eerste video is en ik nog een beetje moest wennen aan het om de statief heen werken is de video niet perfect, maar voor een eerste keer vind ik hem aardig meevallen! Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden en of jullie meer van dit soort videos zouden willen zien! Of een andere video natuurlijk, want de videos zullen niet enkel bij DIY's blijven.

'' Wat vind jij van deze DIY?

14 opmerkingen

 1. Wat een supergoede video! Helemaal voor een eerste video, dat zou je echt niet zeggen! :) Ik heb meteen een duimpje omhoog gedaan en heb me geabonneerd :) Vind je DIY ook erg geslaagd!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat mooie en professionele video voor een eerste video! De DIY is overigens ook leuk, ik ga het zeker een keer proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een toffe DIY! En het is zeker een mooie video hoor, moet je zeker vaker doen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk dat je de DIY in een filmpje zet. Ondanks dat je niet praat heb je heel duidelijk gemaakt hoe het moet. Ik vind het echt heel leuk!! Veel Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gaaf! Het resultaat is erg mooi :).

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Echt heel goed gedaan, het is heel duidelijk en je kan alles goed volgen! En een heel mooi resultaat!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Super leuk gedaan! <3

  XxX
  www.wendyvansoest.com

  BeantwoordenVerwijderen
 8. echt super leuk gedaan! mooie video ook trouwens
  thesmallthings-blog.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen