Flormar Pink Flamingos Quartet Eye Shadow & Revolution Perfect Lipstick R13.


Van Flormar had ik nog niet zoveel producten in mijn stash omdat het merk niet in de buurt verkocht werd, maar toen ik naar de opening van de Primark ging kwam ik voor het eerst in de vestiging in Enschede. Deze zit er nog niet zo lang en ik was er dus nog niet eerder geweest, maar nu ik weet dat hij in de buurt zit zal ik er ongetwijfeld vaker langs gaan. Flormar heeft namelijk een boel mooie producten voor hele betaalbare prijzen.


Het eerste item was een quatro palette waar ik al een tijdje over zat te twijfelen. Ik heb hem al twee keer in Amsterdam in mijn handen gehad, maar hem uiteindelijk toch maar teruggelegd en nu kon ik er toch niet meer overheen. Ik had namelijk enkel twee nagellakjes van dit merk en wilde nu toch ook wel eens iets anders proberen. En aangezien ik hem anders toch weer elke keer in handen neem besloot ik om hem maar gewoon eens mee te nemen.


Het Pink Flamingos quatro palette bestaat uit vier kleuren. Twee burgundy kleurtjes en twee lichtroze kleuren. Alle kleuren zijn voorzien van een prachtige shimmer die je ook goed terug ziet wanneer je de oogschaduws eenmaal op hebt. 

In dit palette zitten niet alleen de vier kleurtjes, maar ook nog een spons applicator en een spiegeltje bovenin. Hoewel ik de spons applicators nooit gebruik ben ik wel erg blij met het spiegeltje, want zo kan ik hem ook nog makkelijk meenemen als ik eens een weekendje weg ga. Dat scheelt weer het meeslepen van een apart spiegeltje.


Van de swatches werd ik ook meteen erg blij. Vooral de twee burgundy achtige kleurtjes zijn erg goed gepigmenteerd, maar ook de roze kleuren stelden me niet teleur. Je moet er namelijk wel bij bedenken dat ik een hele witte huid heb waardoor je de kleuren daar ook een stuk minder goed ziet. Echter zie je ze op mijn ogen met een goede basis eronder erg goed. Dit zijn zeker kleuren die ik vaak ga dragen -en al heb gedragen-.

Dit palette levert niet erg veel fall out, het zijn enkel de twee lichtste kleuren die een beetje poederig zijn. Nu scheelt het dat je dit heel gemakkelijk weg kan vegen zonder dat je meteen donkere strepen onder je ogen hebt, en op je ogen zelf zie je gelukkig weinig terug van het poederige effect. Ik vind dit een erg fijn palette en ga de volgende keer ook de andere kleurencombinaties even bekijken.


Natuurlijk kon ik het ook weer niet laten een lipstick mee te nemen. Ik koos voor een paars kleurtje met een rode ondertoon. Ik wilde namelijk al een tijdje een paarsige lipstick aanschaffen, maar ik wilde hem ook weer niet té paars.  

Wat me meteen al opviel aan deze lipsticks; ik vind de verpakking echt niet mooi. Spuuglelijk zou ik het nou ook weer niet willen noemen, maar het is gewoon helemaal niet mijn ding. Hij loopt van dun naar dik en zelfs tot in een punt toe. Het patroontje op de dop is nog best schattig, maar ik zie dan toch liever de lipsticks van bijvoorbeeld MAC. De verpakking van de Flormar lipstick trekt mij namelijk totaal niet, terwijl ik het palette juist erg mooi vind. 


Op bovenstaande foto zul je denken dat ik een rode lisptick heb gekocht. Bovenstaande foto is niet helemaal scherp geworden -ik heb geen flauw idee wat er is gebeurd met de wél scherpe foto's- en onderstaande foto's zijn gemaakt met mijn telefoon. Die zijn dus ook van wat mindere kwaliteit, maar zo kun je de kleur wel erg goed zien.


Want als je deze foto met de foto hierboven zult vergelijken kon je er vanuit gaan dat ik hier twee verschillende lipsticks had gebruikt. Maar dat is niet het geval. Op bovenstaande foto zie je dus echt nummertje R13 van Flormar, en wat vind ik hem mooi! Het is echt de perfecte, paarsige kleur. Heel erg gaaf om van rood naar paars te switchen. Zo heb je de perfecte tussenstap.


En ook op mijn lippen vind ik hem erg mooi. Op bovenstaande foto komt hij wat faal uit op mijn huid, maar dit komt puur doordat ik hem heb gefotografeerd met mijn iPhone en daar is de kwaliteit niet geweldig van. Gelukkig kun je de kleur wel goed op mijn lippen zien. Deze lipstick brengt heel erg gemakkelijk aan en voelt ook erg prettig. Na een tijdje word hij een stukje matter en trekt hij wat in je lippen, waardoor hij erg lang blijft zitten. Ik vind het een geweldige lipstick en heb deze al meermaals met plezier gedragen, en dat ga ik ook zeker blijven doen.

Flormar Pink Flamingos Quartet Eye Shadow - €7.99
Revolution Perfect Lipstick R13 - €7.95

'' Wat vind jij van paarse lipsticks?

16 opmerkingen

 1. Wat een mooie producten heb je gekocht =)
  Vooral de lipstick is echt heel mooi !!
  Liefs Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De lipstick is prachtig. Die kleur staat je goed.
  Liefs, xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk zo'n paarse lipstick, staat je goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Haha wij hebben toevallig dezelfde palette gekocht. en okk nog eens allebei in Enschede.. Hij is pretty he. Love it.. De lipstick staat je heel goed 💕

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ooh prachtig palette
  en die lipstick is ook gewoon fantastisch!

  Liefs
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Prachtige lipstick, staat je mooi! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind die oogschaduw palette heel mooi! Paarse lipstick is niet mijn ding, maar het staat jou wel leuk x

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een mooie producten! De lipstick kleur is echt super gaaf! Ik wil nog zo graag een keer bij Flormar shoppen!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. De lipstick is erg mooi <3
  Ik vind de huls wel erg leuk :)
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een fijne aankoopjes! Het paletje had ik zelf ook al bijna gekocht en die lipstick vind ik erg gaaf! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. suuuper mooi, helemaal zot van de lipstick!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Het palette vind ik erg mooi, maar de lipstick vind ik indrukwekkend mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wow die lipstick staat je geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. De producten van Flormar zijn ZO fijn he!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. de lipstick is echt prachtig.! ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Die lipstick is echt super mooi zeg!

  BeantwoordenVerwijderen