Gosh Herfst & Winter-collectie Lipsticks.


Wat mij betreft is een make-up look volledig af zodra ik mijn lipkleur heb aangebracht. Lipstick is dan ook zeker mijn favoriete make-upproducten, met name van de afgelopen tijd. Hoe ik het tot een jaar geleden nagenoeg nooit dagelijks droeg -draag ik het nu bijna elke dag. Toen het persbericht van Gosh binnen kwam voor de nieuwe herfst/wintercollectie werd ik meteen enthousiast bij het zien van de nieuwe kleuren lipsticks. Ik ontving er hiervan drie en heb deze natuurlijk uitgetest.De producten van Gosh heb ik natuurlijk al veel vaker gezien, maar dit is toch de eerste keer dat ik er een product van probeer -afgezien van de nagellakjes, althans-. Gosh is bij onze kruidvat namelijk nooit te koop en aangezien ik ook weinig nog naar het Kruidvat ga in andere plaatsen schoot dit er steeds een beetje bij in. Nu ontving ik een aantal mooie producten en heb ik eindelijk de kans gehad om ze toch maar eens te proberen, en daar heb ik zeker geen spijt van.


Deze collectie heeft maar liefst acht lipsticks, waarvan ik er zelf drie heb. Ik heb de kleuren 155 Innocent, 156 Romance en 158 Yours Forever. Op de foto zie je ze -van links naar rechts- als Romance, Yours Forever en dan Innocent. Mijn favoriet was op het eerste oog Yous Forever, een knalrode, warme lipstick. Wat ik zo mooi vind aan deze kleur is dat hij tegelijkertijd ook een wat paars/blauwe ondertoon heeft, die spreekt mij ontzettend aan.

Maar ook naar de andere twee kleurtjes was ik erg benieuwd. Ik begon enthousiast met het swatchen en ik ben zeker niet teleurgesteld. Wat ik wel meteen kon concluderen was dat de laatste kleur -Romance- voor mij veel te licht zou zijn. Mijn lippen hebben namelijk al wel wat pigment en aangezien dit een hele lichte, paarse teint is die erg van mijn eigen lipkleur afwijkt is hij helaas niet passend. De middelste kleur -Innocent- is wat meer zalmroze en die past daardoor gelukkig wel bij mijn lippen, even als de rode kleur natuurlijk.


Op bovenstaande foto alle kleuren op mijn lippen. Links zie je innocent, in het midden romance en helemaal rechts zie je yours forever. Romance is helaas echt veel te licht voor mij, maar de andere twee kleuren vind ik geweldig. Zo heb ik laatst een nieuwe lipgloss aangeschaft van Dior die prachtig zou staan over Innocent, en Yours Forever is in zijn eenvoud al erg mooi.

De lipsticks brengen ontzettend gemakkelijk aan, met name de twee lichte kleuren. Deze zijn erg creamy en aangezien het geen mega heftige kleuren zijn is het ook niet erg als je hier een beetje mee uitschiet; je veegt het toch zo weer weg. Deze twee lichte kleuren blijven dan niet zo lang zitten, maar een keertje bijwerken is hierbij ook helemaal niet erg.

Yours Forever daar in tegen blijft ontzettend lang zitten. Deze lipstick droogt mat op en trekt als het ware in je lippen, waardoor hij ook gewoon blijft zitten tijdens het eten. Natuurlijk vervaagt hij een beetje, maar dat is niet het grootste probleem. Ik ben hier zeker enthousiast over en wil in de toekomst nog een aantal andere kleuren van Gosh proberen, al ga ik dan wel voor de wat opvallendere kleuren zoals de rode. Die spreken mij toch het meeste aan!

Gosh Herfst & Winter-collectie Lipsticks - €9.49 per stuk.
'' Welke kleur is jouw favoriet?

*Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.

28 opmerkingen

 1. prachtige kleuren ziet er goed uit alleen de prijs had iets lager gemogen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Klinkt goed! Mooie kleurtjes ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De rode lipstick vind ik geweldig mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie lipsticks =)
  Vooral de rode echt prachtig !!
  Liefs Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie producten Kell, hele mooie foto's ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw, wat een mooie kleurtjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Prachtige kleurtjes! Ik vind de prijs wel wat tegen vallen!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw, hele mooie kleuren heb je gekozen! Liefs, xx

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mooie tinten! Ik vind zelf de collectie erg mooi geworden. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. vooral de rode vind ik geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Yours Forever is echt prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Yours Forever is heel mooi! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. De rodere kleur ziet er het beste uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat een prachtige kleurtjes!<3

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wauw, heel verschillende, mooie kleuren alle 3!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. De rode vind ik het mooist! Bij die andere twee vind ik niet echt dat er veel verschil in zit.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. omg, wauw.! wat een beauties ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wat een prachtige lipsticks! Ik vind ze alle drie mooi en ze zijn geschikt voor verschillende dagen/gelegenheden. x

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Erg mooie kleuren, vooral innocent!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Super mooie kleuren, vooral de licht roze! <3

  XxX
  www.wendyvansoest.com

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Ik vind de lipsticks van Gosh erg fijn in gebruik! :-)
  Mooie kleurtjes heb je!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. vooral het middelste kleurtje vind ik erg mooi

  BeantwoordenVerwijderen