MAC Kelly Yum Yum Lipstick.


Tijdens de lancering van de MAC Osbourne collectie was ik telkens aan het refreshen. Net toen ik even twee minuutjes niet had gekeken werd de collectie gelanceerd (vroeger dan gepland was) en was ik helaas te laat voor de lipstick die ik zo graag wilde hebben. Gelukkig kon ik deze lipstick ook op Ebay kopen voor dezelfde prijs en kreeg ik de lipstick als nog binnen. En wat ben ik er ontzettend blij mee!


Als MAC liefhebber vond ik dat ik Kelly Yum Yum alleen al zou moeten aanschaffen om de naam. Ik heet zelf namelijk ook Kelly en daarom vond ik hem wel erg toepasselijk. De kleur van deze lipstick kwam ook nog eens ontzettend goed uit. Candy Yum Yum wilde ik al meermaals meenemen maar ik vond hem steeds toch niet mooi genoeg. Deze lipstick is net iets anders qua kleur en heeft een andere finish, waardoor ik deze beslist wél aan wilde schaffen. En dat heb ik dus ook zeker gedaan.


De collectie van moeder en dochter Osbourne zijn verdeeld in twee kleuren. Rood en paars. Rood voor Sharon en Paars voor Kelly. In deze producten zijn dan weer elkaars kleuren gebruikt en die combinatie vind ik bij de producten van Kelly wel erg gaaf. De rode verpakkingen spraken mij echter niet zo aan, maar bij de paarse vind ik het mooi staan.

Kelly Yum Yum is een lipstick met een satin finish en een blauwe ondertoon. Kortom; de perfecte kleur roze. Zo zie ik hem in ieder geval wel. Kelly Yum Yum is een gewaagde kleur waar je van moet houden, en persoonlijk doe ik dat zeker. Ik vind het ontzettend jammer dat ik Cheeky Bugger niet heb kunnen scoren -al kan ik hem altijd nog na bestellen op Ebay- want ik weet zeker dat deze in combinatie met Kelly Yum Yum ook erg mooi zou zijn geweest.


Zoals we gewend zijn van MAC is ook Kelly Yum Yum een ontzettend gepigmenteerde kleur. Ik heb hier slechts een paar keer over elkaar heen moeten gaan en je ziet meteen dat de kleur goed overheen komt. Op bovenstaande foto zie je ook de blauwe ondertoon erg goed. 

Toen ik hoorde dat Kelly Yum Yum een satin finish zou krijgen was ik ook ontzettend blij. Ik vind de cremesheen en satin finishes namelijk het fijnste omdat deze in tegenstelling tot de frost lipsticks ontzettend lang blijven zitten.


Het is altijd even een gokje of een lipstick bij je past qua kleur, maar zelf vind ik Kelly Yum Yum erg goed geslaagd en ik heb zeker geen spijt van mijn aankoop. De lipstick blijft bij mij een volledige dag zitten. Hij trekt namelijk in je lippen waardoor je zelfs wanneer hij er helemaal af is nog een duidelijk aanwezige, roze teint in je lippen hebt zitten. Zelfs na het douchen zag je deze nog een beetje. Als je hem helemaal perfect wilt blijven hebben is het wel nodig hem één keer bij te werken, na een grotere maaltijd, en dan zit hij er weer helemaal mooi op.


Op bovenstaande foto -die jullie misschien al gezien hadden in de sidebar- zie je een full face waar ik deze lipstick draag. Ik ben er ontzettend blij mee en dit is ook mijn meest gedragen lipstick van het moment.

Kelly Yum Yum is zo af en toe dus nog eens te koop op Ebay. Je moet gewoon een beetje geluk hebben dat je er een tegen komt. Wat betreft het MAC producten kopen via Ebay; pas wel goed op of je een echt product koopt. Bij nieuwe limited editons zijn de producten vaak origineel, maar de normale lipsticksen oudere limited editions worden vaak nagemaakt, helaas.

MAC Kelly Yum Yum Lipstick - €19.50
'' Wat vind jij van Kelly Yum Yum?

25 opmerkingen

 1. Mooie kleur! Staat je ook erg goed :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hij staat je mooi Kelly. KYY IS pure liefde. ABSOLUUT mijn zomer favoriet 💕😘💄 zo blij mee

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hij staat je echt heel erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super leuk kleurtje! Staat je ook goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dit is absoluut een van de toppers van MAC! Wauw!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Supermooie kleur, staat je goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ooeeh ik vind hem erg mooi! Ook de fullface foto is prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Erg mooi!
  Het staat je erg mooi!
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wauw, hele mooie kleur en hij staat je goed!

  Liefs, Jet

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Staat je mooi die kleur! Mij zou 'ie echt niet staan, haha. Leuk dat je nu ook een lipstick hebt met je naam erop trouwens ;).

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik vind Kelly Yum Yum mooier dan Candy Yum Yum! :-)
  En hij staat jou ook echt geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Die kleur staat je mooi!! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Die kleur staat je erg goed! Mooie foto's ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wauw, echt een hele mooie kleur! Staat je echt goed! Liefs, Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat een mooie kleur!
  xoxo
  http://www.myrunwayfashionworld.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 16. prachtig, ik vind de hele collectie top. Ikzelf heb het oogschaduw palette van KElly!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat een prachtige kleur en wat staat ie je goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. de kleur is prachtig, hij staat je goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wat een mooierd! Staat je echt prachtig :)

  BeantwoordenVerwijderen
 20. mooie kleur! mooi die full face foto!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. wat een prachtproduct ♥ staat je erg goed.!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Oh wat ziet hij er heerlijk leuk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 23. wat een geweldige kleur, staat je goed lady!

  BeantwoordenVerwijderen