Nars Albatross Highlighting Blush Powder.


Terwijl ik dit artikel aan het typen ben regent het met bakken uit de lucht en is de gedachte aan vakantie al weer ver weg. Of ik dit echt zo erg vind... nee. Ik ben eigenlijk helemaal geen zomer-persoon en ik heb het liefste herfst of winter. Het hoeft niet eens zozeer elke dag te regenen, maar aangezien ik me in de zomer door de extreme temperatuurswisseling nooit zo goed voel ben ik blij zodra de herfst weer lijkt aan te breken. Wat ik wel erg leuk vind aan de zomer is het winkelen op vakantie. Tijdens het winkelen nam ik een boel mooie producten mee, waaronder één item wat al een lange tijd op mijn wishlist stond; de Nars Albatross Higlighting Blush Powder.


Het is een hele mond vol, maar kortom is dit gewoon een prachtige highlighter. Als je -je een beetje in beauty hebt verdiept heb je er ook vast wel eens van gehoord, maar ondanks dat er al vele reviews van online staan wilde ik mijn mening er ook graag over geven. Dit is namelijk in een korte tijd een grote favoriet geworden, en het is ook echt een product wat voor iedereen goed kan uit pakken.

De vormgeving van Nars zul je wellicht ook wel herkennen in de producten van ELF. Deze hebben namelijk een soortgelijke verpakking, en ik heb ook gezien dat ze een soort gelijke highlighter in hun assortiment hebben. Zelf wilde ik graag the real deal en daarom besloot ik om hem maar gewoon mee te nemen. Ik bleef er toch telkens naar kijken en nu ik geen verzending hoefde te betalen kwam dat goed uit en lag hij al snel in mijn winkelmandje.


De producten van Nars, Deep Throat en Orgasm, heb ik beide eindelijk meegenomen. De producten stonden namelijk al ontzettend lang op mijn verlanglijstje, maar aangezien ze zo duur zijn vond ik het toch even het twijfelen waard. Maar als je ze dan na zo'n lange tijd koopt is het natuurlijk alleen maar leuker als je ze dan uit eindelijk in handen hebt.


Hoewel Nars niet in de winkels ligt in Nederland, is het door de Nederlandse verzending van Sephora een stukje makkelijker geworden om de producten aan te schaffen. De prijzen zijn hier ook gewoon hetzelfde als in de Sephora filialen, je betaald enkel de verzending, die gelukkig niet zo hoog ligt op de webshop.


Albatross is een prachtige witte highlighter met een gouden shimmer. Hij is wat meer geel dan wit, maar op je huid zie je natuurlijk enkel de prachtige shimmers terug. Vooral in het zonlicht is hij werkelijk waar prachtig en ik gebruik hem elke dag weer met liefde. Ik heb al een tijdje mijn andere highlighters niet meer aangeraakt omdat ik zo'n fan ben van de subtiele, maar tegelijker tijd toch aanwezige uitstraling die Albatross je geeft. Dit is mijn geld zeker waard geweest!

Nars Albatross Highlighting Blush Powder - €30.00
'' Wat is jouw favoriete Nars product?

15 opmerkingen

 1. Ik heb hier zo veel goede verhalen over gehoord! Deze moet ik toch echt maar eens gaan aanschaffen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ahhh wat is die mooi! Die zou ik ooit ook graag nog eens willen hebben x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik had het gisteren voor het eerst op. Pure liefde 💕 hier word je echt verliefd op

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet er mooi uit! Iedereen is hier zo enthousiast over.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. So pretty, echt de beste highlighter ever!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind hem er erg mooi uitzien! Heb er al wel meer over gelezen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. hij is prachtig. Het was een dikke maand geleden kiezen tussen deze of de soft&gentle MSF van MAC, tis het tweede geworden. toch wil ik hem wel nog :p

  BeantwoordenVerwijderen
 8. wat een mooie highlighter blush powder, alleen de prijs houd me tegen

  BeantwoordenVerwijderen
 9. ooh echt prachtig!
  Staat op mijn wishlist

  Liefs
  Karlien
  http://polishedcats.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Deze highlighter is echt prachtig! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hij is echt prachtig, ooit koop ik deze nog ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. blijft een prachtige highlighter!

  BeantwoordenVerwijderen