Physicians Formula Bronze Booster Season-to-Season.


Een paar dagen geleden kreeg ik een pakketje van een pr-bureau met allerlei producten waar ik nog niet echt eerder van had gehoord, of wat van had geprobeerd. Zo zat daar ook deze bronzer in van het merk Physicians Formula. In eerste instantie dacht ik; leuk, zo'n bronzer met meerdere kleurtjes. Toen ik hem wat beter bekeek bleek hij echter nog leuker te zijn dan ik in eerste instantie had gedacht. Deze bronzer heeft namelijk vier kleuren zodat je hem in elk seizoen kan gebruiken.


Zelf ben ik vooral in de winter vrij wit en dan ben ik weer een andere kleur bronzer nodig dan in de lente, zomer en herfst. Physicians Formula heeft daar ontzettend goed over na gedacht en heeft een bronzer gemaakt met vier verschillende kleuren. Zo hoef je niet elk seizoen een nieuwe bronzer aan te schaffen, maar kun je hem gewoon blijvend gebruiken.

Naast het handige vier kleuren systeem vind ik het patroontje in deze bronzer ook gewoon ontzettend leuk. Hij ziet er mooi uit en het gouden, shimmery kleurtje in het midden maakt hem helemaal af. Wat ik wel heb gemerkt is dat het vrij lastig is om je kwast in de kleine vakjes te krijgen, maar aangezien ik het liefst alle vier de kleurtjes tegelijk gebruik is dit geen enkel probleem.


Bij het pakketje met producten heb ik de prijs van dit product niet gekregen, maar op Amazon is hij te koop voor slechts een paar euro, een echte budget topper dus. Het doosje zelf vind ik niet geweldig qua uitstraling, maar hij is wel erg zomers en zonnig en aangezien ik het patroontje en het idee erg leuk vind heb ik daar weinig op aan te merken.

Bij deze bronzer komt ook nog eens een klein kwastje geleverd. De haartjes zijn vrij ruw en niet ontzettend zacht, maar het meest opmerkelijke vind ik toch de vorm. Ik heb dit kwastje nog niet geprobeerd omdat ik nog niet echt snap wat hier handig aan kan zijn, maar wie weet probeer ik hem over een tijdje toch maar eens.


De swatches van dit product zijn een beetje 50-50. Zo zie je links eerst de winter en dan de spring bronzer, en daarna fall en winter. De fall en winter kleuren zijn perfect voor mij om te gebruiken, maar de winter en spring kleuren zijn té licht. In de winter is mijn huid ook niet zo wit dat ik hier echt mee kan shapen. jammer, maar de andere twee kleuren zijn perfect. 

De gouden shimmery kleur in het midden geeft een ontzettend mooie glans en deze is ook goed te gebruiken als highlighter. Hier met een kwast in gaan is geen optie aangezien het stukje daar te klein voor is, maar als je hem lichtjes aanbrengt met je vinger is hij ontzettend mooi. Mijn favoriete combinatie? Alle kleuren, inclusief de highlighter, tegelijk. Dit resultaat zie je helemaal rechts. Perfect om mee te shapen.

Dit palette is dus vooral geschikt als je een lichte huid hebt, anders zal hij wellicht niet donker genoeg zijn. Ik zelf ben er ontzettend blij mee en ga deze nog veel gebruiken. Ja, deze kan ik je zeker aanraden.

Physicians Formula Bronze Booster Season-to-Season - €6.15 via Amazon - €19.90 via Lookiss make-up store by DI.
''  Kende jij dit merk al?

*Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen ter review.

14 opmerkingen

 1. Mooi hoor! ik kreeg van dit merk Shimmer Stripes, zijn oogpotloden;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik moet zeggen dat ik het leuk bedacht vind. Verder weet ik niet of ik het zelf zou kopen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leukerd, hij is inderdaad goed licht!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel mooi! Leuk dat er zoveel verschillende tinten inzitten

  Liefs
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb een lichte huid dus dit lijkt me wel wat! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een aparte brush zit erbij. Leuk.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dat patroontje op de bronzer is mooi zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vind het wel een leuk idee! Helaas dat dit merk zo moeilijk te verkrijgen is want ze hebben toch wel leuke productjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik vind hem er erg goed uitzien

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik vind de Bronzer er erg mooi uit zien :)
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat leuk zeg! en ook echt ideaaal!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ziet er mooi uit! Op Boozyshop zijn producten van dit merk meestal wat duurder, misschien moet ik eens op Ebay kijken dan ! x

  BeantwoordenVerwijderen