Sleek Arabian Nights i-Divine Palette.


Sinds ik de persafbeeldingen zag van het nieuwste Sleek palette was ik overtuigd; ik wilde dit palette aan mijn stash toevoegen. Het zou dan mijn negende palette zijn aangezien ik echt een groot fan ben van de palettes van Sleek. Desondanks dat ik hem prachtig vind heb ik toch even getwijfeld, maar dat twijfelen duurde niet lang toen ik iets uit mocht kiezen in de webshop van Beautylicious, ik koos natuurlijk voor het prachtige Arabian Nights palette.


Sinds een tijdje zet Sleek de namen van de palettes ook op de voorkant. Dit vind ik zelf ontzettend fijn, aangezien ik inmiddels een redelijke verzameling heb opgebouwd. Natuurlijk staan de namen ook in het klein op de achterkant, maar naar mijn mening is dit net een stukje praktischer en ik vind de toevoeging ook zeker niet lelijk.


Zoals altijd vult Sleek de palettes met twaalf kleurtjes. Dit palette heeft alleen maar shimmery kleurtjes en daar ben ik erg blij mee. Over het algemeen zijn de matte kleuren van Sleek namelijk een stukje minder goed gepigmenteerd en dat is natuurlijk zonde. 

Sleek zou Sleek niet zijn als de kleuren in dit palette niet allemaal een individuele naam hadden. De bovenste rij heeft van links naar rechts de volgende namen; Scheherazade's Tale, Gold Souk, Alladin's Lamp, Sultan's Garden, Hocus Pocus en Simbad's Seas. De tweede rij is van links naar rechts; Genie, Black Magic, Stallion, Sorcerer, Valley Of Diamonds en 1001 Nights. Ik vind de namen goed aansluiten bij het palette, je moet er maar net opkomen!


Bij het swatchen werd ik meteen enthousiast. Dit palette heeft met name wat donkere kleuren, maar ook twee beige teinten die goed kunnen functioneren als highlighter kleurtjes of voor in de binnenste ooghoek. Van deze bovenste rij is alleen de vierde kleur  iets minder gepigmenteerd. Nu lijkt hij op de foto nog een stukje minder goed gepigmenteerd als op je oogleden, want daar zie je hem toch wel erg goed. Ik ben zeker niet teleurgesteld over deze kleuren!


En dan de laatste rij natuurlijk. Hier zijn ook enkel de derde en vijfde kleuren wat minder goed gepigmenteerd, al kun je het zeker niet slecht noemen. Ik ben ook hier weer ontzettend enthousiast, en kijk hoe prachtig de shimmers zijn! Vooral in het zonlicht komen ze prachtig uit.

De fall-out bij dit palette valt ook weer erg me. Enkel bij de donkerste kleur is het wat heftiger, maar dat is helaas zo met bijna elke zwarte oogkleur. En met een doekje is dit gemakkelijk weg te halen en is er dus niets meer aan de hand.

'' Wat vind jij van dit palette?

*Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.

17 opmerkingen

 1. Mooie kleurtjes! :) Ziet er mooi uit, vind ik zelf. Vooral voor de herfst straks.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een pigmentatie!! Wauw! Hele mooie kleuren en de kwaliteit is zoals we van sleek gewend zijn! Handig trouwens, de naam op de voorkant.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie palette , zoals gewoonlijk is de pigmenatie top =)
  Alleen ik laat dit palette toch liggen de kleuren passen niet echt bij mij vind ik , wel een goede review!!
  Liefs Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauww mooie kleuren!
  Ik heb nog geen enkele Sleek Palette shame on me!
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw, wat een mooie palette.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. wow wat een mooi palette
  prachtige kleuren en wat een pigment :)
  kan je heel veel kanten mee op lijkt mij


  Liefs
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw, wat een pigment! Niet normaal hoe mooi! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Prachtig; Vooral die paarse kleur mm :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik heb 'm ook en moet 'm nog steeds switchen, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Dit vind ik zo een onwijs mooi palette om te zien, echt eentje waar ik elke kleur geweldig mooi van vind!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een intense kleuren! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. wauw, wat een prachtige kleuren heeft dit palette ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wauwie vind deze zo mooi! Deze staat op mn bday wishlist! XOXO

  BeantwoordenVerwijderen
 14. wat een prachtige kleuren, het pigment is ook weer wat ik van sleek gewend ben kon ik van een paar vorige palettes van hen niet echt zeggen

  BeantwoordenVerwijderen