Soap & Glory Butter Yourself Body Butter.


Soap en glory is het merk qua lichaamsverzorging waar ik de afgelopen tijd het liefste producten van gebruik. Zo heb ik er een heleboel favorieten bijgekregen, waarvan deze heerlijke pot bodybutter er één is. Dit is de Butter Yourself Body Butter, die ik in de Douglas in Duitsland heb gekocht. Ik ben echt ontzettend benieuwd of dit merk ooit naar Nederland gaat komen, ik hoop in ieder geval van wel. Mocht je het in het buitenland eens tegenkomen kan ik je zeker aanraden eens iets mee te nemen, ik ben namelijk nog geen teleurstellende producten tegen gekomen! 


Voordat ik de pot opende zag ik al een aantal dingen die mij erg aanspraken en het aanschaffen van dit product nog net even wat leuker maakten. Natuurlijk is alleen de print op de bovenkant van de body butter al ontzettend leuk. Ik ben dol op de old school afbeeldingen op de producten van Soap & Glory. Deze verpakkingen zorgden er al een beetje voor dat het één van mijn favoriete merken werd, en de producten zelf zorgden ervoor dat ik hier voor de volle honderd procent van werd overtuigd.

Naast dat ik de pot ontzettend leuk vind vormgegeven, is deze ook erg groot. De pot is gevuld met 300 mililiter aan bodybutter. Ik heb nog nooit een bodybutter van The Body Shop opgemaakt, en deze heeft nog eens de helft meer als inhoud van de heerlijke butters van The Body Shop. Het is dus een product waar je een hele lange tijd mee doet en de prijs die je er dan voor betaald is ook helemaal niet hoog.


Vaak heb je in dit soort potten hetzelfde effect als bij een zak chips; er zit veel minder in dan je denkt. Gelukkig was dat heel erg anders toen ik de pot opende. Hij zit echt tot aan het gedeelte waar je de deksel begint te draaien vol en je krijgt ook daadwerkelijk de volle 300 mililiter. Het enige nadeel wat ik mij dan ook kan bedenken aan deze pot, is dat wanneer hij bijna op is het product er ongetwijfeld wat minder makkelijk uit komt omdat hij vrij diep is.

Nu komt het product er echter erg gemakkelijk uit en kan je de heerlijke substantie meteen aanbrengen op je lichaam. De substantie van de body butter is precies goed; niet te dik, niet te waterig. Je kan hem weeral vergelijken met die van The Body Shop aangezien de substanties nagenoeg hetzelfde zijn. Deze romige butter trekt erg snel in je huid en maakt deze vooral na het meermaals gebruiken van het product erg zacht.

De geur van dit product is wel iets waar je van moet houden. Butter yourself is zoet, maar tegelijkertijd een stukje sterker en overheersender. Ik vind hem zelf ontzettend lekker en zodra hij eenmaal is ingetrokken is de geur ook niet té aanwezig. Het is een geur die ik nog niet eerder heb geroken en ik vind hem daardoor ook erg moeilijk te omschrijven. Ik kan het je het beste aanraden hem gewoon eens te ruiken wanneer je hem tegen komt.

Ja, ik ben ontzettend enthousiast over deze heerlijke body butter van Soap & Glory. Hij is lekker romig, ruikt heerlijk en trekt ook nog eens snel in. De grote pot zie ik ook als een voordeel en de prijs zit ook helemaal mee. Het enige nadeel is de verkrijgbaarheid van Soap & Glory in Nederland, maar online is hij in ieder geval wel te bestellen!

Soap & Glory Butter Yourself Body Butter - €16.40 O.a. te verkrijgen in de webshop van Sephora.
'' Heb jij al eens iets geprobeerd van Soap & Glory?

15 opmerkingen

 1. mm hij klinkt echt heel goed!

  liefs
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hij lijkt me wel erg fijn! Ik ben best wel een grootverbruiker me body butters hihi, dus de grote inhoud komt mij wel goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mm dat klinkt goed! Ik vind de verpakking ook erg vrolijk en leuk :).

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik wil echt al eeuwen dit merk eens proberen. Ik ga eens neuzen op de webshop :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dit vind ik zo'n leuk merk! Gelukkig ga ik binnenkort naar Duitsland! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Lijkt me een heel erg fijn product! Liefs, x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. hij lijkt mij erg lekker....wel prettig dat de geur niet te aanwezig is als hij in je huid is getrokken...

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mmm, de geur klinkt echt als iets voor mij, het lijkt me een fijn product!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Het lijkt mee een heel erg fijne body butter!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. klinkt goed volgende keer als ik in Engeland ben neem ik zeker wat van dit merk mee

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Goed artikel! Het lijkt me zo een fijn product. En de verpakking is echt to die for!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Die verpakkingen van Soap & Glory zijn echt super leuk! :-D

  BeantwoordenVerwijderen