Tangle Teezer Aqua Splash.

 
Wanneer ik heb gedoucht gebruik ik altijd mijn Tangle Teezer eventjes, omdat deze borstel op glad haar heel erg fijn werkt. Maar dan is hij nat en duurt het toch wel eventjes voordat je hem weer kunt gebruiken, iets wat natuurlijk jammer is. Echter kwam ik er laatst achter dat er ook een Aqua Splash Tangle Teezer is. Dit is een speciale Tangle Teezer die je kunt gebruiken tijdens het haren wassen of elk ander moment waarop je haren nat zijn. Hier was ik natuurlijk meteen erg nieuwsgierig naar, en ik heb hem de afgelopen tijd uitgebreid getest.

 
De borstel zit in een zelfde soort verpakking als de gewone Tangle Teezer. Hij is doorzichtig met tegen de achterkant een Engelse vlag, iets wat ik een leuk detail vind. De verpakking gaat ook makkelijk open zonder gescheur en dat vind ik ook wel erg prettig, zo kan je hem namelijk snel in gebruik nemen.
 
Tangle Teezers kun je bij mij in de buurt wel in de kapperszaak kopen, maar de Aqua Splash ben ik daar nog nooit tegen gekomen. Zelf heb ik deze Tangle Teezer van Albari ontvangen. Albari is de importeur van Tangle Teezer in Nederland en heeft een webshop met een ruim aanbod.
 
 
De vorm van deze Tangle Teezer lijkt in eerst instantie wat gek, maar als je hem eenmaal in de douche hebt gebruikt zal je merken dat hij juist érg handig is. De normale Tangle Teezer moet je namelijk neer leggen waardoor hij veel ruimte in beslag neemt, en bij deze is dat niet het geval. Je kan hem gewoon neerzetten tussen je douche spullen zonder meteen het hele plankje in beslag te nemen.
 
Deze Tangle Teezer lijkt in eerste instantie misschien niet zo bijzonder, maar wat ben ik blij dat ik hem heb getest en nu toch weet dat hij dat echt wel is. Deze borstel glijd makkelijk door je haar heen tijdens bijvoorbeeld het douchen, en zo heb je de mogelijkheid je haren te kammen zonder dat deze meteen kapot gaan. Ook na het douchen glijd hij er op vochtig haar makkelijk door heen en zorgt hij er voor dat het niet extra gaat pluizen. Dat is iets wat ik normaal erg vervelend aan andere borstels, maar gelukkig is het hier dus niet het geval.

 
Ik ben heel erg enthousiast over deze borstel en gebruik hem iedere keer als ik ga douchen weer. Albari verkoopt deze in zowel zwart met wit, blauw met wit en roze met wit. Voor iedereen dus wat wils, en zo is het ook makkelijk om jouw Tangle Teezer eruit te vissen wanneer er nog meer in de douche staan.
 
Mocht je nou ook zo'n Aqua Splash borstel willen bestellen kun je hem voor €12.95 aanschaffen in plaats van €14.95, door tijdens het afrekenen aan te geven dat je via Elegantic komt. Ik kan hem je in ieder geval zeker aanraden.
 
Tangle Teezer Aqua Splash €14.95, en bij bestelling via Elegantic €12.95.
 
*Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.

20 opmerkingen

 1. Deze borstel lijkt me geweldig fijn! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een grappig product! Ik heb de normale tangle teezer die ik ook prima vind voor nat haar!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. oooh deze kende ik nog niet! Hij klinkt ook weer heel goed

  Liefs
  Karlien
  http://polishedcats.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb onlangs ook een Tangle Teezer gekocht en dit is echt zo'n fijne borstel! Dit model ben ik nog niet tegengekomen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ziet er erg mooi en stijlvol uit! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ah ik wist niet dat er speciaal een was voor nat haar. Gaaf! Ga ik toch eens overwegen. Met mijn gewone tangle teezer is nat haar soms niet te handelen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. ik heb de gewone! Wel nog zitten twijfelen voor deze, maar ik ben wel blij met de gewone :) als die kapot mocht gaan, ga ik voor deze!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik hoor zoveel goede berichten over de Tangle Teezer! De kleuren van deze vind ik erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een handig ding! Ik ben ook nog steeds erg blij met mij tangle teezer

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Heel handig! <3

  XxX
  www.wendyvansoest.com

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat grappig dat die 'voor onder de douche' is!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Super handig! Ik trek altijd mijn halve haar eruit als ik aan het kammen ben, als ik niks verder in mijn haar doe

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Die Tangle Teezer ziet er erg fijn uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Dit klinkt echt als de perfecte borstel.. haha! Zou ik wel willen hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Veel goeds over gehoord. Is alleen niet echt handig voor deze krullenbol..

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ik moet zeggen dat ik echt heel veel geluk heb en mijn haren. Ze gaan namelijk eigenlijk nooit in de klit. Voor mij persoonlijk is een tangle teezer dus niet nodig, maar het lijkt me wel een ideale oplossing voor mensen die veel last hebben van klitten...

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat handig! Ik had het product al wel eens voorbij zien kopen in een webshop, maar me er nooit echt voor geïntereseerd.

  BeantwoordenVerwijderen