Too Faced Sweethearts Perfect Flush Blush - Candy glow.

Toen ik de sweethearts blush van Too Faced voor het eerste zag was ik meteen verkocht. Echter kon ik hem toen alleen via Sephora Amerika vinden en verstuurde Sephora nog niet naar Nederland. Al die tijd heb ik overweegd om hem voor een hogere prijs via Ebay te kopen, maar heb dit telkens weer voor me uitgeschoven. Nu Sephora ook naar Nederland begon te verzenden was het me al snel duidelijk welk item ik als eerste wilde aanschaffen; de Too Faced Sweethearts Perfect Flush Blush in de kleurencombinatie Candy Glow.De Too Faced Sweethearts blush is alleen al een product wat je zou willen bemachtigen om de prachtige verpakking. Deze blush is namelijk gemaakt in de vorm van een -in Candy Glow haar geval- lichtroze hartje met daarop gouden en zwarte details. Hij is apart, maar tegelijkertijd ook weer niet zo druk dat hij niet mooi is. Ik vind de verpakking werkelijk geweldig en toen ik de kleuren combinatie zag was ik al helemaal verkocht.

Even niet over de blush, maar over Sephora. Ik heb deze blush namelijk, in combinatie met wat andere producten, daar besteld. Via Sephora.nl kun je nu namelijk ook naar Nederland laten versturen, echter kan dat niet met maestro of paypal en ben je dus echt een creditcard nodig. Een tip is dus om het te bestellen via Sephora Frankrijk. Hier kun je gewoon betalen met Paypal en is het geen probleem. Ik bestelde op een zaterdag en kreeg het de woensdag erna binnen, en dat is ontzettend snel als je ook nog eens meerekent dat er een weekend tussen zat. De producten waren ook erg goed verpakt en zijn allemaal heelhuids aangekomen. Met de site zelf heb ik dus een hele prettige ervaring en ik ben ook zeker van plan er vaker te gaan bestellen.


Wanneer je het dekseltje van de blush afhaalt komen er drie kleuren tevoorschijn. De Sweethearts perfect flush blush is verkrijgbaar in drie kleurencombinaties, maar deze vond ik verreweg het mooiste. Het is ook echt een snoepkleurtje waardoor de naam zeer toepasselijk is. Alle kleuren hebben een zelfde soort shimmer waardoor ze zowel los als samen prachtig zijn.

Het doosje van deze blush is ongeveer zo groot als mijn handpalm. Ik heb vrij kleine handen, maar hij is desondanks dat nog aardig groot. Net zo groot als de meeste andere blushes, al is de verpakking heel wat leuker dan de meeste andere blushes. Het is gewoon bijna zonde om te gebruiken.Het was gelukkig aardig warm buiten en de zon scheen ook prettig waardoor ik wat mooie close-ups heb kunnen maken. De shimmer komt niet zo goed over op camera, maar die is er zeker wel. Dit product is niet té shimmery, maar is ook zeker niet te min. Ik vind de kleurencombinatie en de hoeveelheid shimmers eigenlijk helemaal perfect. Dit is echt zo'n blush die naar mijn mening voor heel veel huidskleuren geschikt is.


En hierboven zie je de swatches. Op camera komen ze wederom wat doffer over, maar dat zijn ze écht niet in het echt. Van links naar rechts zie je de linker kleur, de middelste kleur, de rechter kleur en de kleuren gemengd. Ik vind zelf de meest linke kleur apart niet geweldig, maar in combinatie vind ik de blush echt prachtig. Ik ben echt dol op dit poduct en gebruik hem zelf ook het liefste met alle kleuren tegelijk.

De glans en het kleurtje die deze blush geeft aan je wangen is werkelijk prachtig. Hij geeft je een glowy, gezonde look en tegelijkertijd ook een mooi kleurtje. Deze blush was mij het geld helemaal waard en ik ben ontzettend blij dat ik hem eindelijk heb weten te bemachtigen.

Too Faced Sweethearts Perfect Flush Blush - Candy glow - €22,40.
'' Wat is jouw favoriete Too Faced product?

25 opmerkingen

 1. Ik wil deze echt al zo lang! Hij is gewoon prachtig :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtige kleurtjes vind ik!
  En ook zo'n mooie verpakking!
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een plaatje zeg! Deze staat ook nog op mijn wishlist :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wow echt prachtig! Zo'n blush zou ik ook wel willen

  Liefs
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een lieve blush! Deze staat echt al lang op mijn wishlist! Ik hoop dat ik hem in Londen ergens kan vinden, maar ik vrees ervoor! Online bestellen dan maar :D

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Die ziet er supermooi uit, leuke verpakking ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Deze is zo mooi, hij staat al heel lang op mijn wishlist. Na de vakantie ga ik hem misschien maar eens aanschaffen. x

  BeantwoordenVerwijderen
 8. De verpakking is al super schattig!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wauw, mooie kleurtjes zitten er in! Zeker het geld waard!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een schatje is dit, ziet er mooi uit

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Heeel mooi is deze blush zeg wauwie ik ben momenteel mijn blush van benefit aan het opmaken en die is nog 10 euro duurder dus misschien dat ik daarna wel voor deze ga :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ooh zucht.. Zo mooi! Die verpakking alleen al!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Die verpakking is echt ontzettend schattig! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. prachtig al die kleuren bij elkaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. De verpakking vind ik serieus zó gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ziet er heel erg mooi uit! Leuk doosje ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Die wil ik al heel lang! Ik vind het zo'n mooi product :)

  BeantwoordenVerwijderen
 18. wat leuk zeg! ziet er echt mooi uit ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Jaaaa i love deze blush! Ik heb hem ook :-D er komt binnenkort een review van op mijn blog maar jij kent hem al als de beste haha :-)

  Liefs Chantall

  BeantwoordenVerwijderen
 20. heb deze blush ook vond vooral de verpakking erg mooi maar de inhoud mag er ook zeker wezen!

  BeantwoordenVerwijderen