Verslag | Primark pers-opening Enschede.


De eerste Primark in Overijssel werd gisteren geopend, en toen ik een pers-uitnodiging kreeg om de winkel al voor openingstijd te gaan verkennen was ik meteen enthousiast. Primark bezocht ik voorheen nagenoeg nooit omdat het een heel eindje reizen is, maar nu er eentje in Enschede gevestigd zit komt dat natuurlijk ontzettend goed uit en kan ik hem met enige regelmaat gaan bezoeken, want deze winkel is door zijn budget prijzen en ruime aanbod  ontzettend leuk!


De Primark in Enschede is voorzien van drie verdiepingen. De eerste verdieping heeft bijna alleen maar kleding, de tweede verdieping is met name gericht op schoenen en accesoires en de bovenste verdieping is voor kinderen en heren. Ik vind de winkel zelf erg ruim en heb er een hele tijd rond kunnen lopen, en ook ben ik erg goed geslaagd. In dit artikel eens niet zoveel tekst als normaal gesproken, maar draait het vooral om de foto's.

Het was bijzonder om de Primark zo netjes te zien, want normaal gesproken is het natuurlijk erg druk en ligt alles niet meer zo perfect als nu. Ook vond ik het heerlijk om in alle rust door de winkel te lopen en niet eens te hoeven wachten bij de pashokjes.
Het was zeker een geslaagde opening en ik wil Primark bij deze natuurlijk bedanken. Ik ga zeker vaker naar de nieuwe vestiging van Primark en ik ben erg blij dat er eindelijk een vestiging in de buurt is gekomen.

'' Wat vind jij van Primark?

23 opmerkingen

 1. Ik zie leuke jurkjes en mooie tassen, ik moet dringend weer naar de Primark!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk verslag. Ik vond dit filiaal erg mooi en fijn ingedeeld.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, inderdaad uitzonderlijk om een Primark winkel zo netjes te zien :D Leuke enkellaarsjes heb je trouwens gekocht! Wij moeten helaas nog even wachten tot er een Primark in de buurt komt. Maar ie komt eraan! ^^

  x Aurélie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke aankopen! Lijkt me heerlijk om in een rustige, opgeruimde primark te kunnen shoppen haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zo jammer dat ik jou niet gezien heb.. Hoe kunnen we elkaar zo misgelopen zijn? Volgens mij hebben we dezelfde laarsjes gekocht, ofniet? Leuke aankopen meis

  BeantwoordenVerwijderen
 6. oh super... alles ligt er ook nog zo netjes bij :D

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ziet er super uit , jammer dat ik er niet bij kon zijn

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een mega winkel, erg leuke foto's.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Heel leuk artikel! Ik kon er helaas niet bij zijn omdat het erg ver is voor mij.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuk verslag! Ik vind het altijd zo gek om de Primark netjes te zien voor de opening haha, bleef dat maar altijd zo! Je hebt ook leuke items gekocht! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuk verslag. Ik ben ook blij met een primark zo dichtbij! Baalde wel dat ik echt niet bij de opening kon zijn dit keer...

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een leuk verslag! Zo gek dat alles zo recht hangt in Primark haha, meestal is het echt een enorm zooitje!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wauw, wat gaaf dat je hierbij was! Heel mooi opgezette Primark. Ben jaloers op je zwarte laarsjes. Ik had ze in het bruin en heb ze na anderhalf jaar helemaal versleten!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat een leuke dingen heb je gekocht!
  Je toilettasje en jasje zien er leuk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wauw, wat een mooie items heb je gekocht, die laarsjes! <3 De winkel ziet er nog zo mooi en netjes uit. Ik wil graag binnenkort weer eens naar de Primark. x

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Gaaf dat je er bij was, ik wil ook echt graag weer naar de Primark. Dit filiaal ziet er super mooi uit (nu het nog opgeruimd is haha) Maar ik ga toch maar gewoon in Eindhoven, 2,5 uur in de trein is me iets te lang!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. aah primark, love it! :) Je hebt leuke spullen gekocht, ik vind de schoenen fantastisch!

  Ik heb je genomineerd voor de sunshine blogger award! Check mijn blog voor de informatie :)

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Oh ik heb je volgens mij niet gezien bij de opening? Wel hele leuke items heb je gekocht en ik ben echt gek op de nieuwe inrichting van Primark!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Lijkt mij tof om eens in een lege primark te gaan :D

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Jammer dat ik er deze keer niet bij was. Ziet er super uit, ik ga vanmiddag kijken.

  BeantwoordenVerwijderen