Vogue Moods Purple Funk, Aqua Twister & Pink Motion Douchegels & Deodorants.


Recentelijk kwam Vogue weer uit met nieuwe producten. Ze zijn dit keer weer ontzettend kleurrijk en de verpakkingen doen mij onmiddelijk denken aan snoepjes. Vogue bracht namelijk maar liefst drie nieuwe lijnen uit; Purple Funk, Aqua Twister & de Pink Motion lijn. Naast de unieke verpakkingen zijn de geuren ook erg verschillend en speciaal, ik ben in ieder geval erg dol op deze nieuwe producten.


 Hoe Vogue normaal veel geuren uitbrengt die toch wat naar de zoete kant toenijgen vind ik dat -dat bij deze drie lijnen juist helemaal niet zo is. Enkel Aqua Twister is een stukje zoeter dan de anderen. Het zijn vrolijke, maar tevens krachtige en vrouwelijke geuren en daar houd ik van.

De verpakking van Purple Funk vind ik allereerst ontzettend leuk. De paarse, fuchsia en witte swirls geven nog een soort optische ilussie effect, net als dit zo is bij de rest van de producten. Ik ontving zowel een deodorant van 150 mililiter als een douchegel van 200 mililiter. Beide hebben ze dezelfde geur en ik vind hem ontzettend lastig te omschrijven. Hij is vrij bloemig, maar tevens wat sterker. Ik vind hem in ieder geval heerlijk en ik kan je aanraden ze in het echt eens te gaan ruiken, omdat iedereen een geur natuurlijk anders ervaart.


De tweede geur waar ik producten van heb mogen ontvangen is de Aqua Twister lijn. Ook hier is de verpakking weer voorzien van een swirl in geel, groen, blauw en roze. De dop is ook weer afgestemd op deze kleuren en al met al geeft deze vooral een vrolijke en wat jongere uitstraling.

De geur van deze lijn sluit helemaal aan bij de verpakkingen. Hij is zoet en meisjesachtig en dus meteen geschikt voor een heel andere doelgroep dan Pink Motion & Purple Funk. Ik denk dat deze vooral erg lekker luchtig is voor na het sporten om hem even vlugjes op te spuiten. Hij is dan niet zo overheersend en dat zijn de andere twee geuren wel een beetje. Aqua twister is een fruitige, zoete geur waar je ook echt weer van moet houden.


Qua verpakkingen én qua geur is de Pink Motion lijn mijn favoriet. Met de roze, witte en zwarte lijnen geeft hij een heel chique maar toch vrouwelijke uitstraling. Deze geur is een heel stuk luchtiger dan Purple Funk en weer een stuk minder zoet dan Aqua Twister. 

Zowel de douchegel als de deodorants van Vogue zijn mij erg goed bevallen. De douchegels schuimen lekker en je ruikt ze na het douchen nog een beetje -met name Purple Funk, Aqua Twister wat minder en Pink Motion is ook weer aanwezig- en de deodorants zorgen ervoor dat je een paar uur lang bent voorzien van een lekkere geur. Zo ben je geen eens meer parfum nodig!

Ik ben erg enthousiast over deze producten, met name over de Pink Motion producten. Deze ga ik zeker opnieuw aanschaffen zodra deze twee op zijn. De andere twee zijn geuren waar je echt van moet houden waardoor ik ze wel lekker vind voor een keertje, maar niet al te vaak. Pink Motion is naar mijn mening een stuk toegankelijker voor iedereen.

Vogue Moods Purple Funk, Aqua Twister & Pink Motion Douchegels & Deodorants - €3.00 per stuk.
'' Welke geur vind of lijkt jou het lekkerste?

Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.

13 opmerkingen

 1. Ik ben benieuwd naar de geur van deze producten! De verpakkingen zijn er echt heel erg leuk uit

  X Sara

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Klinkt heerlijk!
  De verpakkingen zijn super leuk!
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Klinkt goed! Ik ben normaal gesproken niet zo fan, maar nu je zegt dat deze niet zo zoet zijn als gewoonlijk ben ik toch wel nieuwsgierig! X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ze zien er weer erg tof uit, ben benieuwd naar de geuren!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke verpakkingen klinkt lekker!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. zie ze vaak liggen in kruidvat maar nog nooit geroken! Dat doe ik volgende keer :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuke verpakking! Ik ben heel benieuwd naar de geuren, want die zijn meestal erg lekker!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Klinkt goed en ziet er super uit! Jammer dat ik allergisch ben...

  Ik heb je genomineerd voor de sunshine blogger award! Kijk op mijn blog voor meer informatie. Liefs Esmee ♡ (esmeevandijk.blogspot.nl)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Pink Motion lijkt mij ook het fijnst, moet 'm snel eens gaan ruiken!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oeh die deo's had ik vroeger altijd. Nu heb ik liever neutrale luchtjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. De verpakkingen zijn echt mooi! Lijken me heerlijke producten, vooral Pink Motion.

  Ik heb je trouwens ook genomineerd voor de Sunshine Blogger Award, zie mijn blog voor meer informatie :).

  BeantwoordenVerwijderen