Whats in my bag?


Ik vind het zelf altijd leuk om een kijkje te nemen in de tas van iemand door middel van een Whats in my bag video of artikel. Aangezien ik zelf ook een tassen persoon ben en het liefst altijd een ruime tas bij me heb om zo van alles mee te kunnen slepen leek het mij een leuk idee om eens te laten zien wat ik zoal meesleep op een dagje.


Als je het zo op een foto bekijkt lijkt het heel wat, maar in werkelijkheid valt het nog reuze mee. Ik neem vooral dingen mee die ik echt belangrijk vind, en een paar extra dingetjes die gewoon handig van pas kunnen komen.

Zo is het natuurlijk altijd belangrijk een portemonnee bij je te hebben om je te kunnen legitimeren of om dingen te kunnen betalen etc. Daarnaast heb ik ook altijd mijn huissleutel bij me, en eventueel mijn fietssleutel.

Als ik ergens naar toe ga en mijn bril nog niet meteen op heb gezet neem ik deze altijd mee in de daarvoor bestemde koker. Ik zie van mijzelf vrij slecht en ben nog wel eens eigenwijs om hem niet meteen te dragen, maar uiteindelijk komt hij negen van de tien keer toch wel van pas.

Naast deze belangrijkste dingen neem ik ook nog een boel andere dingen mee, waaronder een aantal haarelastiekjes, mijn oordopjes, een notitieboekje met daarbij een pen, een mini deodorant, een spiegeltje, desinfecteergel, de lipstick die ik die dag draag en een geurtje. Momenteel zit deze sample van Killer Queen vast in mijn tas, omdat ik deze dan door de dag nog even kan opspuiten.

Naast de belangrijkste spullen heb ik ook een aantal items bij me die niet ontzettend belangrijk zijn, maar voor mij wel altijd van pas komen en ik draag ze dan ook het liefste altijd bij me. Een flesje drinken, een pakje sultana, smintjes en een haarborstel. Aangezien ik nog wel eens vergeet te eten is het altijd prettig om iets bij me te hebben voor noodgevallen wanneer ik toch echt even iets moet eten.

En als laatste; mijn tabletten. Ik heb altijd een strip aspirines en een aantal ibuprofen bij me omdat die ook altijd van pas komen. En als ik ze niet nodig ben kan ik er iemand anders weer een gunst mee doen. Ook zie je hier nog een andere strip medicijnen liggen, die zijn voor mijn maag omdat ik die 's ochtends ook nog wel eens vergeet in te nemen en het zo onderweg kan doen.

Op de foto lijkt het dus aardig veel, maar in werkelijkheid valt het nog wel mee. Het zijn allemaal dingen die ik ook daadwerkelijk gebruik.

'' Welke items kunnen niet missen in jouw tas?


11 opmerkingen

 1. mijn portemonnee,huissleutels en mijn notitieboekjes gaan overal mee naar toe in mijn handtas. Voor de rest hangt het er een beetje vanaf waar ik naartoe ga .

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Weer een heerlijke vrouwentas! Ik heb altijd een flesje drinken, een geurtje en m'n oortjes bij!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie tas zeg. Leuke inhoud ook natuurlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hele leuke tas!

  www.dailybeautydose.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Eerlijk gezegd ben ik helemaal geen handtassentype...maar ik vind wel dat de inhoud van de jouwe wel erg meevalt

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke tag en je neemt veel leuke producten mee

  BeantwoordenVerwijderen
 7. mooie gevulde tas lijkt mij :D

  liefs
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Vind het altijd leuk om te zien wat er in andermans tas zit!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuk om te zien en mooie tas heb je! x

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik denk dat de inhoud van mijn tas wel ongeveer gelijk is aan die van jou.

  BeantwoordenVerwijderen