A big change...

NL: Een grote verandering... Vier jaar lang ben ik al bezig met het bloggen, en met name het afgelopen jaar had ik één bepaalde gedachte in mijn achterhoofd; ik wilde tweetalig gaan bloggen. Het is inmiddels ruim een jaar later en het idee is er nog steeds. Ik heb gewoon iets met de Engelse taal wat mij ontzettend trekt. Zo lees ik met heel veel liefde Engelse boeken, kijk ik graag Engelse films en series zonder ondertiteling, en ik praat ook gewoon veel in het Engels. Soms enkel woordjes, soms volledige zinnen en verhalen. Tot ik er zelf moe van word en me bedenk dat ik nog altijd in Nederland woon. Maar iets anders wat ik niet permanent in Nederland hoef te houden is mijn blog. En dus heb ik nu eindelijk de beslissing gemaakt; ik ga bloggen in zowel het Engels als het Nederlands. Om mijn Engels te verbeteren en een nieuwe uitdaging voor mijzelf te starten, want uitdagingen maken mij nog enthousiaster om mijn blog vooruit te laten gaan. Ik zal dus zeker niet stoppen met bloggen in het Nederlands, maar naast het Nederlands zal ik ook in het Engels gaan schrijven. Ik kan bovendien ook gewoon fouten maken in mijn Engelse teksten, maar die maak ik ook wel eens in mijn Nederlandse teksten. En des te langer ik Engels zal bloggen, des te beter het zal worden. Dus, ik ga kijken hoe dit me bevalt en als het me bevalt zal ik er mee door gaan.
 
 
EN: A big change... I'm already blogging for over four years, and especially the last year I had one thought which kept popping up in my mind; I wanted to go blogging in Dutch and English. I'm originally from the Netherlands, where we speak Dutch, but I have something with the English language and I just couldn't stop thinking about this idea. I love to read English books over Dutch books, and I also watch a lot of movies and series without subtitles because I think it is so much more fun. I even talk English half of the day, untill I tell myself that I'm still a Dutch girl and I have to stop it... But me living in the Netherlands isn't saying that my blog can only ''live'' in the Netherlands. So I finally made the decision; I'm going to blog in English as well as in Dutch. To improve my English and to give myself a new challenge, because challenges make me more excited in improving myself and my blog. So, I will not stop blogging in Dutch, but I also will be blogging in English. Of course I'm not perfect in English, but I'm also not perfect in Dutch. And, the longer I'll be blogging in English, the better I'll get. So... I'll see if I like this, and if I like it I'll definitely be continuing this.