€ - Back To Basics: Biologische Cosmetica.

 
Biologisch eten wordt steeds populairder. Het begon met de kippeneieren, toen kwam het vlees, de kaas en ook het brood. Maar behalve organisch voedsel zijn er ook cosmeticaproducten die puur natuur zijn. Daarmee steun je niet alleen de natuur maar ook jezelf, aangezien er meestal geen chemicaliën in zitten. Benieuwd naar wat er allemaal te koop is? Lees snel verder voor drie beste natuurlijke producten.
Zeepjes
De allerbekendste in prachtige organische zeepjes is natuurlijk LUSH. Al hun producten zijn handgemaakt van fruit, groenten en geurige bloemen en kruiden. Daar wordt vloeistof van gemaakt wat ze bij de basisstof voor zeep mengen, waarna ze het hard laten worden. Dit maakt de prijs wel iets hoger maar dat is het zeker waard! Moet je eens voorstellen: heerlijk badderen met echte aardbeienzeep of van echte honing gemaakt! Zet daarbij op je tablet, met Samsung Galaxy Tab 3 7.0 hoes beschermend tegen het water, een ontspannend muziekje op, doe nog een bruisbal van LUSH in het water, steek wat kaarsjes aan en jij hebt een relaxte badderavond.
Douchegel
Helemaal niet zo duur en oh zo lekker is de douchegel van het Britse merk Inecto. Die is gemaakt van pure kokosolie. Kokosolie staat al bekend als heel gezond te zijn om te eten, bijvoorbeeld op je brood als botervervanger, en is het beste vet om te gebruiken voor bakken en braden. Gebruik je het op je huid, dan wordt het ultrazacht en gehydrateerd. Zeker weten dat jij na één keer de douchegel van Inecto gebruikt te hebben gelijk de hele collectie wilt hebben!
Crème
Wanneer je op zoek bent naar een diep verzorgende crème is Skin Food van Weleda ideaal. Die trekt diep in je huid en repareert het snel. Heb je echt schrale plekken, dan is dit je hulp in nood.
Het makkelijke is dat je het ook voor je lippen en rondom je ogen kunt gebruiken. Geen aparte crèmepjes meer meesjouwen dus! Daarmee houd je juist ruimte in je schooltas over voor andere dingen, zoals een handige externe harde schijf om al je projecten op te slaan, een kleine iPad met kraswerende iPad Mini 2 hoes, of wanneer je in het bezit bent van een Samsung: Samsung Galaxy Tab S 10.5 hoes voor al je gadgets en zo’n leuke RVS waterfles.