Benefit Sun Beam Highlighter.

 
Het was al weer een flinke tijd geleden dat ik voor het laatst iets van Benefit had aangeschaft. Het is een geweldig merk, maar eigenlijk keek ik er niet meer zoveel naar om kocht ik er dus niets van. Echter kwam ik laatst weer wat mooie producten tegen, en wilde ik die graag aan mijn stash toevoegen. Eén van deze producten is de prachtige Sun Beam highlighter van Benefit.
 
Benefit heeft momenteel twee vloeibare higlighters in haar assortiment. Je hebt de Sun Beam highlighter, een goudkleurige highlighter met een hele warme gloed, of de High Beam highlighter, deze is een stuk koeler dan Sun Beam. Zelf was het even twijfelen maar bij mijn blond/oranje haarkleur vond ik de Sun Beam toch wel erg mooi. Deze geeft je namelijk een hele warme uitstraling, en daar houd ik van!

 
Het flesje is ontzettend simpel, maar desondanks dat erg leuk. Als je de Sun Beam -of High Beam- highlighter aanschaft krijg je een potje van 13 milliliter. Op het eerste oog lijkt het potje misschien niet zo groot, maar als je ziet hoe weinig je er maar van nodig bent is het een aardig potje. Zie het als een nagellakje, zo'n potje van OPI krijg je vaak ook niet snel op en dat terwijl je daar twintig keer zoveel van gebruikt per keer in vergelijking met deze highlighter.
 
Enthousiast over de ''grootte'' van dit product ben ik zeker. Hij is lekker ruim en zuinig in gebruik, en dat bevalt me natuurlijk wel. Ook vind ik de vormgeving ontzettend leuk. Die van zowel het doosje als het potje zelf. Hij is lekker simpel, maar toch opvallend. Ik houd hier ontzettend van.

 
De highlighter breng je aan met het kwastje wat aan het dopje vast zit. Het is dus echt net een nagellakje, want ook hier maak je gebruik van een kwastje. Op bovenstaande foto gebruik ik eigenlijk al teveel voor één wang, maar zo kun je de prachtige glitters wel meteen zien. Sun Beam is een highlighter met een gouden basis, en ook heel wat gouden glitters. Too much is hij naar mijn mening zeker niet, ik vind hem juist chique en subtiel.

 
En zo ziet hij er dan uitgeblend uit. Bij het maken van bovenstaande foto was er helaas geen zon aanwezig, maar desondanks dat ben ik zeker niet teleurgesteld en kun je het effect erg goed terug zien op de foto. Sun Beam is werkelijk prachtig en geeft mijn gezicht een gezonde gloed en een warme uitstraling. Ik ben zo blij

 
Liquid Sunshine in a bottle... yes it is!
 
Benefit Sun Beam Highlighter - €27.95
'' Wat vind jij van deze highlighter?

13 opmerkingen

 1. Mooi! Ik ben wel fan van die benefit potjes, heb zo eens die blush gehad. Leuke review!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. oh wow lijkt mij een fantastisch product!

  liefs
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er erg mooi uit. Fijn artikel!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ziet er goed uit! een goed weekend! doe je al mee met mijn win-actie?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Deze vind ik echt heel mooi, steeds als ik in de Douglas ben kwijl ik even bij deze.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hij ziet er erg mooi en redelijk natuurlijk uit! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Klinkt goed, ben benieuwd hoe hij op staat!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw, hij oogt inderdaad erg chique, de verpakking en het kleurtje/de glitters! Hij lijkt me ontzettend fijn. x

  BeantwoordenVerwijderen