Decubal Gezichtsreiniger voor de droge & gevoelige huid.

 
Hoewel ik soms best eens een keertje het goed reinigen van mijn huid vervang voor het snel gebruiken van een kant en klaar reinigingsdoekje, vind ik het over het algemeen erg prettig om dit nog gewoon met een watje en een hiervoor geschikt product te doen. Het reinigt je huid toch een heel stuk beter, en dat is natuurlijk alleen maar goed voor je huid. Zo ontving ik laatst een persbericht van het merk Decubal, wat voor mij nog helemaal onbekend was. Het duurde niet lang voordat het product op de deurmat lag en die heb ik natuurlijk uitgebreid getest.

 
Decubal is al meer dan 35 jaar op de markt, maar pas vanaf het najaar van 2009 in Nederland. De verzorgingslijn van Decubal bevat momenteel 25 producten voor de droge en gevoelige huid. Het merk helpt je hierbij op een natuurlijke manier. Zo bevatten de producten onder andere geen parfum en parabenen, wat natuurlijk erg aangenaam is.
 
Mijn eerste kennismaking met Decubal was doormiddel van deze gezichtsreiniger. Het merk was bij mij nog niet bekend en ik had het ook nog nooit ergens gezien, maar dit was natuurlijk een mooie kans om eens een product te proberen.
 
Laten we beginnen met de vormgeving van dit product. De producten van Decubal zijn allemaal erg simpel vormgegeven, waaronder ook deze gezichtsreiniger. De witte verpakking is een beetje grauwig, maar de rode accenten fleuren het toch een beetje op. De uitstraling vind ik zelf niet fantastisch en hoewel ik dol ben op witte verpakkingen had ik deze toch liever net wat anders gezien. Wel moet ik zeggen dat de verpakking erg praktisch is. Je krijgt een grote flacon van 150 milliliter en de opening is gemakkelijk af te sluiten met de plastic dop.

 
Hoewel ik de verpakking niet alles vind, vind ik de werking juist wel ontzettend fijn. Om te beginnen met de geurloze substantie. Ik ben dol op dit soort producten zonder geur. Want al hoe lekker een geurtje soms kan zijn; als je telkens weer een andere geur op je huid krijgt vind ik dat -dat best misselijkmakend kan zijn. Ik kan er zelf gewoon niet zo goed tegen en daardoor is dit product perfect voor mij.
 
Ook het reinigen is voor Decubal geen probleem. Mijn make-up gaat er zonder enige moeite vanaf, en de reiniger geeft ook geen irriterend gevoel. Het plakt wel een beetje na de tijd, maar als je dit gewoon goed afspoelt met lauw water en daarna een crème aanbrengt is dit probleem al weer verholpen.
 
Ik ben zelf ontzettend enthousiast over dit product. Ik vind hem fijn in gebruik en hoef hierdoor niet meer gebruik te maken van meerdere producten, wat natuurlijk altijd goed uitkomt. Dit bespaart weer tijd terwijl je toch goed zorgt voor je huid. Ik ben nu ook erg benieuwd naar de andere producten van Decubal en ga deze zeker eens uitproberen.
 
Decubal Gezichtsreiniger voor de droge & gevoelige huid - €9.99
 
*Dit artikel bevat een product die ik ter review heb ontvangen.

12 opmerkingen

 1. Mooi product! Ik ben fan van reinigingsfoams. Jammer dat de verpakking wat saai is.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb deze ook, hij is erg fijn.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik kende dit merk ook nog niet, waar kun je het kopen?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Toevallig had ik nog nooit eerder gehoord van het merk! Het klinkt als een goed product.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dit klinkt heel fijn. Ik kende dit merk ook nog niet eigenlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Klinkt erg fijn :) Ik had nog nooit van dit merk gehoord!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Fijne review, mooie foto's ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Lijkt me een fijne reiniger, en zeer geschikt voor mijn droge en gevoelige huid :D

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Klinkt als een erg fijn product! Ik kende het merk nog niet!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Klinkt erg fijn! Ik heb een erge gevoelige en droge huid en reageer altijd best slecht op geparfumeerde gezichtsproducten. Fijn review!

  BeantwoordenVerwijderen