Dior Addict Gloss 257 Venus.

 
Lipsticks... Ik ben er dol op. Met name de MAC lipsticks vind ik geweldig, maar ook die van Yves Saint Laurent, Chanel en ga zo maar door vind ik super. Lipgloss daar in tegen, dat droeg ik voor dat ik de Dior Addict Lipgloss kocht helemaal nooit. Nu ik dit prachtige kleurtje in mijn bezit heb is daar echter toch wat verandering in gekomen. Dit product past namelijk perfect op een nude lipstick en maakt hem zo net wat meer af. Ik ben er dol op geworden en regelmatig als ik een nude kleurtje draag is deze van de partij.

 
Ik wilde eerst de Dior gloss in de kleur Magic, maar bij de drogist waar ik op dat moment was hadden ze deze niet meer. Daarom ging ik maar op zoek naar een ander product, en terwijl ik daar naar zocht kwam ik op de kleur Venus uit. Dit is een prachtige, lichtroze gloss met daarin een heleboel shimmer.
 
In de verpakking komt hij echter heel anders over dan op mijn swatch en lippen, maar dat zal je tegen het eind van het artikel wel ontdekken. Ondanks dat de kleur in de verpakking wat anders over komt dan op de swatch, ben ik dol op de vormgeving van dit product. Het is een mooie, doorzichtige huls met de prachtige, zilverkleurige dop. Deze verpakking gebruikt Dior al een aardig tijdje voor de lipglossen, en ik ben hier ook zeker een fan van.

 
De verpakking heeft mijn volledige goedkeuring, en ook van het kwastje werd ik wel erg blij. Het is niet zo'n standaard kwastje die je bij de meeste lipglosses ziet, maar het is een kwastje wat is gemaakt van allemaal individuele haartjes. Een dun en klein kwastje, waardoor je de gloss erg prettig en precies kunt aanbrengen. 
 
Het is moeilijk om te zeggen of ik een ''normaal'' kwastje prettiger vind werken dan die bij de Dior glosses. Ik heb het gevoel dat ik bij Dior langer bezig ben om het product egaal aan te brengen, maar als hij dan eenmaal zit vind ik hem zo prachtig dat ik er wel een tijdje naar kan kijken. Een favoriet heb ik dus niet, want een regulier sponskwastje is op zijn eigen manier fijn, net als het Dior kwastje. 

 
Maar de verpakking en het kwastje kunnen wel nog zo mooi en praktisch zijn, het product zelf moet me ook aanspreken. En dat doet deze Dior gloss zeker. Venus is een licht/zalmroze kleurtje met daarin een boel glitters. Het is helaas weer niet zo mooi overgekomen op camera als in het echt, maar desondanks dat zie je hier erg goed dat hij bestaat uit een lichtroze kleur en de prachtige glitters en shimmers.
 
 
 
En op mijn lippen ziet hij er zo uit. Ik draag hieronder een nude lipstick van Estée Lauder, maar afgezien van dat is dit enkel de lipgloss. En wat vind ik hem mooi! Hij is ontzettend shiny en shimmery en hij laat mijn lippen naar mijn mening ook net een stukje voller lijken. Ook plakt hij totaal niet en blijft hij voor een lipgloss nog aardig lang zitten. Ja, ik ben hier zeker enthousiast over en het blijft ongetwijfeld niet bij maar één Dior Addict Lipgloss.
 
Dior Addict Gloss 257 Venus - €29.50
'' Draag jij meer lipgloss of lipstick?

23 opmerkingen

 1. Mooi kleurtje! Ik ben zelf meer van de lipsticks.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Erg mooie nude tint, mooie shimmer ook! Ik ben meer van de lipstick ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lipstick! Vooral van Yves, ofcourse.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke review, maar ik ben meer van de lipstick!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben al niet zo van de lipgloss moet ik eerlijk zeggen. Maar merk je hier ook duidelijk het prijsverschil? Want op de foto zie ik het niet.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jazeker. Op de foto komt het een stukje minder over qua prachtige glans etc. Ook blijft hij erg lang zitten en zit er geen vreemd geurtje of smaakje aan wat ik vaak bij budget lipglosses wel heb. Het is vrij lastig te vergelijken met alle lipglosses, want het ene budget merk is ook erg fijn en het andere totaal niet.

   Verwijderen
 6. Erg mooie subtiel kleurtje =)
  Wat een mooie verpakking ook !!
  Liefs Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oehh...erg mooi!
  De verpakking is voor te smelten <3 x

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ben zelf niet zo van de lipgloss maar ik vind het een hele mooie kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oh wauw ik vind je hem mooi staan! liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een fijn kleurtje! Past goed bij je :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik vind die verpakking heel erg mooi! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Mooi kleurtje :)! Staat je ook goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. ik vind hem niet extreem speciaal
  maar wel een mooi en subtiel effect op je lippen

  Liefs
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat fijn dat hij niet plakt, dat is eigenlijk één van de redenen dat ik geen lipgloss draagt. Deze is echt mooi en subtiel. x

  BeantwoordenVerwijderen