ELF Baked Eyeshadow Palette California & Eyeshadow ''C'' Brush.

 
Dat ik Eyes Lips Face, ook wel ELF, een top merk vind is vast geen nieuws meer. Ik review er regelmatig producten van en tot nu toe heb ik nog geen enkele negatieve ervaring opgedaan met het merk. Afgelopen week kwam er bij mij weer een pakketje aan met daarin een aantal mooie producten van ELF, waarvan ik vandaag de eerste twee review. Ik ontving het Baked Eyeshadow Palette in de kleurencombinatie California, en de Eyeshadow ''C'' brush, twee producten waar ik ontzettend nieuwsgierig naar was.
 
Ik begin bij de ''C'' oogschaduw kwast. Ik had tot nu toe slechts één oogschaduwkwast van ELF -waar ik overigens ontzettend tevreden over ben- en wilde er zeker meer van proberen. Dit keer koos ik voor de ''C'' kwast. Het is een platte oogschaduwkwast met vrij korte haren. De haren zijn allemaal ontzettend zacht, en doordat hij zo plat is, is deze kwast vooral erg handig om te gebruiken op het bewegend ooglid. Ik breng mijn oogschaduw hier het liefst deppend mee aan voor een mooi resultaat. Dit is zeker een kwast die ik je kan aanraden en ik ben er dan ook ontzettend blij mee, want hij werkt voor mij erg goed.
 


De kwast werkt ontzettend fijn, en om die kwast uit te testen koos ik ook voor een oogschaduw palette. Ik ben dol op de baked blushes van ELF, en daarom dacht ik dat dit palette mij ook wel zou bevallen. Het palette is beschikbaar in vier kleuren; NYC, Seattle, California & Texas, waarvan ik de kleurencombinatie California koos.
 
ELF geeft niet alleen de producten mooi vorm, maar ook de verpakkingen hier omheen. Ik ben met name dol op de verpakkingen van de Studio lijn omdat deze er gewoon net wat chiquer en luxer uitzien.

 
De verpakking is erg simpel, maar daardoor vind ik hem juist zo mooi. Hij is simpel zwart en gaat makkelijk open en dicht. Je hoeft dus niet bang te zijn dat hij niet goed sluit en tijdens het meesjouwen kapot gaat, want dat zal niet zo snel het geval zijn door de goede sluiting.

 
De vormgeving van de buitenkant vond ik al erg mooi, maar toen ik hem open deed was ik nog een stukje enthousiaster. Alle tien de kleuren in dit palette zijn werkelijk prachtig en vanaf het moment dat ik het palette opende kon ik niet meer wachten om de kleuren te gaan gebruiken.

 
De kleuren van dit palette hebben geen namen, maar desondanks dat wilde ik ze toch allemaal even kort langsgaan. De bovenste rij van het California palette bevat vijf lichte kleuren. Twee ervan zijn wat wittig, twee zijn wat meer oranje/bruin en er is er eentje helemaal bruin.
De onderste rij met kleuren zijn allemaal wat donkerder. Er komt grijs voorbij, maar ook zie ik hier weer bruin en paars tinten. Dit palette bevat dus allemaal neutrale kleuren, maar desondanks dat is hij erg veelzijdig en kun je er heel wat mooie looks mee maken.

 
De baked eyeshadows heb ik op de boven en onderstaande foto's nat aangebracht. Droog zijn de kleuren ook goed gepigmenteerd, maar ik merk dat het nat gewoon net een stukje beter uitkomt en ook fijner werkt. Over de bovenste rij kleuren ben ik ook zeker enthousiast. Zelfs de lichte kleuren zijn goed gepigmenteerd, en ze brokkelen ook heel weinig. Ik heb hier dan ook niet eens hoeven blazen.

 
En hoewel de bovenste rij al heel goed gepigmenteerd is, is de onderste rij toch wel mijn favoriet. Deze rij is voorzien van vijf prachtige kleuren die elk ontzettend goed is gepigmenteerd. Ook hier heb ik geen last van afgebrokkelde stukjes en hoef ik niet bang te zijn voor veel fall out bij de look.
 
 
En dit is de look die ik er mee heb gemaakt. Ik heb eerst een oogschaduwbasis aangebracht, waarna ik een wit potlood gebruikte om hiermee een basis te zetten. Deze blendde ik goed uit, waarna ik begon met de kleuren van elf. De kleur in mijn binnenste ooghoek is de eerste kleur van links van de bovenste rij. Daarna bracht ik de tweede kleur van links uit de tweede rij aan op het uiteinde van mijn bewegend ooglid, en de eerste, zilveren, kleur van links uit de tweede rij in het midden. Dit alles blendde ik zodat het wat beter overliep, waarna ik de laatste kleur van de onderste rij aanbracht in mijn crease. Dit alles heb ik nog eens goed geblend, waardoor ik klaar was met de oogschaduw boven mijn oog. Ik bracht enkel nog de kleur Foxy uit Naked 2 aan op mijn wenkbrauwbot, maar verder is de oogschaduw allemaal van ELF. Onder mijn ogen bracht ik van alle drie de kleuren een klein beetje aan zodat deze meeliepen met de bovenste kleuren. Daarna heb ik het afgemaakt met een beetje eyeliner en mascara, en zo is de look al weer af.
 
Bij dit palette heb ik gelukkig bijzonder weinig last gehad van fall out. Ik heb enkel één keer met een droog watje onder mijn ogen door geveegd waarna ik klaar was. Bij de look heb ik bovendien gebruik gemaakt van de elf kwast voor de drie kleuren op mijn bewegend ooglid, en ook hier heb ik alles nat aangebracht. Ik ben heel erg te spreken over dit palette en ga hem er ongetwijfeld nog vaak bijpakken.
 
ELF Baked Eyeshadow Palette California - €12.00.
ELF Eyeshadow ''C'' Brush - €4.00.
 '' Wat is jouw favoriete ELF product?
 
*Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.

19 opmerkingen

 1. Erg mooie oogschaduws! Die kwast lijkt mij ook erg fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauww wat een mooie Palette :) X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi palette inderdaad! Deze wil ik ook nog graag :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw wat een mooi palette ! De pigmentatie ziet er ook goed uit ! X

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wow wat heeft ie mooie kleuren!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooie kleuren zitten er in deze palette. Je hebt er ook een mooie look mee gemaakt

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hele mooi palette, je hebt er een mooie look mee gemaakt.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oh wow! Dat palette ziet er echt heel erg goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hier zitten echt prachtige kleuren in!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Dat palette ziet er mooi uit! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. wat een super mooi palette! mooie look ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Super mooi oogschaduw! LOVE IT

  BeantwoordenVerwijderen
 13. oeh wat een prachtige oogschaduw. ik heb nog een ander mooi palette gezien van dit merk, maar ik vind de verzendkosten zo hoog:(

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wauw, wat een prachtig palette!

  BeantwoordenVerwijderen