Essence Hello Autumn Colour Adapting Powder Blush & Multi Colour Powder.

 
Het was al weer een tijdje geleden dat ik werd aangetrokken door een limited edition lijn van Essence, maar de Hello Autumn vond ik daar in tegen juist ontzettend leuk. Ik heb mijn aankoop beperkt tot twee producten, namelijk de colour adapting powder blush en de Multi colour powder. Deze poeder kon ik niet laten liggen door het prachtige patroontje, en doordat deze blush veranderd van kleur op je huid werd ik ook daar erg benieuwd naar.

 
Te beginnen met de Essence Hello Autumn colour adapting powder blush. Deze zit in een simpel, vierkant doosje. Hij doet mij een beetje denken aan de poeders van Catrice -toen deze nog vierkant waren- maar dan net een slag kleiner. Een ontzettend makkelijk formaat om mee te nemen!
 
Ook de opdruk op deze nieuwe producten vind ik erg leuk. Hoewel een groot deel dol is op lente en zomer, ben ik er juist totaal geen fan van. Ik vind de herfst en winter de twee heerlijkste seizoenen en hier kan ik ook echt van genieten. De vormgeving van deze producten is daar leuk op ingespeeld.

 
De blush ziet er in eerste instantie niet erg speciaal uit. Toen ik hem uit het schap haalde om hem even te bekijken dacht ik ook dat het een highlighter was, tot ik de tester swatchte. Hij werd lichtroze, en het lezen van de tekst op het dekseltje maakte alles natuurlijk meteen duidelijk. Dit prachtige product ging onmiddellijk met mij mee naar huis.

 
Op de achterkant van het product staat ook beschreven dat het een subtiele, roze kleur is. Geschikt voor elke huidskleur dus, en dit is ook daadwerkelijk het geval. Ik heb een hele witte huid en bij mij geeft hij me een gezond blosje. De shimmer die in deze blush verwerkt zit vind ik zelf ook erg mooi, want ook wanneer de zon hier niet vol op schijnt zie je hem erg goed. Natuurlijk wel lekker subtiel, maar hij is zeker aanwezig.
 
Ja, ik ben echt een groot fan van dit product. Zo zien we maar weer dat mooie producten helemaal niet zo duur hoeven te zijn. Dit gaat ongetwijfeld een favoriet van mij worden, want alleen het zien van de overgang van kleur is al een leuke toevoeging aan het aanbrengen van je blush.
 
 
Naast de blush schafte ik ook de mutli colour powder aan. Recentelijk kocht ik ook de MAC Studio Finish Powder uit de Kelly Osbourne collectie, en dit is dus zo'n zelfde product. Geen bronzer, maar een poeder die je huid net wat meer bruin kleurt en dat niet zo nep over laat komen. In de verpakking vind ik hem er in ieder geval al prachtig uit zien door de verschillende kleuren blaadjes, en natuurlijk de vormgeving van de lijn.

 
Het ronde doosje is vrij synoniem aan andere blushes of poeders die Essence al eens heeft uitgebracht. Het is gewoon rond en niet erg bijzonder, maar dat hoeft van mij ook helemaal niet. Ik vind hem juist erg mooi in zijn eenvoud, want zo zie je het product zelf goed en kan je ook door de doorzichtige deksel heen kijken. Een groot pluspunt als je het mij vraagt.

 
En dan de swatch. Voor mijn bleke huidje is hij zelfs perfect om te gebruiken als een subtiele bronzer, al vind ik hem ook erg mooi als een soort finish voor je make-up. Ik bracht hem ook eens subtiel aan over de blush -én als bronzer- om te kijken wat voor effect dit gaf, en ik vond het erg mooi. Het is een product waar je veel kanten mee op kunt, al moet je wel een huidskleur hebben die niet te donker is. Anders kan het wellicht wat raar uitvallen qua kleur.
 
Ik ben ontzettend enthousiast over beide producten, en als jij er ook zo over denkt kan ik je aanraden snel een bezoekje te gaan brengen aan de drogist. Deze collectie is namelijk nu al vrij populair, en bij mijn drogist zijn er inmiddels al verschillende producten uitverkocht.
 
Essence Hello Autumn Colour Adapting Powder Blush - €2.59
Essence Hello Autumn Multi Colour Powder - €3.39
 
'' Ga jij nog wat aanschaffen uit deze collectie, of heb je dat al gedaan?

17 opmerkingen

 1. Wat hebben de producten leuke patroontjes! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie producten! Vooral de blush vind ik erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb de Blush ook <3
  Inderdaad subtiel roze!
  De Bronzer is ook erg mooi :)
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat patroontje van die multi colour powder is echt schitterend!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Fijne review. Super om te zien dat de kleur bij jouw huidskleur geheel anders uitpakt. Ik vind de blush top liefs ps de bronzer is idd super kleurtje voor jou

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een super geweldige producten! Die ga ik echt zeker halen binnenkort, daar word je toch blij van? :)
  En je bent niet de enige die meer van de herfst & winter houd ;) Ik ben er ook DOL op. <3

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooi! ik ga ze ook kopen denk ik :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dit lijken mij twee prachtige producten! Zo'n blush die zich aanpast aan je huidskleur had ik nog nooit eerder gezien.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Zien er allebei goed uit. Ik heb de blush ook

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oeiiii....de multi colour powder vind ik wel een geweldig mooie product...tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Oeh, ik moet zo te zien dringend eens naar het Kruidvat gaan :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wauw, dat ziet er goed uit! Mooie producten!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. ooh wat een prachtige producten beiden!

  Liefs
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ook al houd ik niet van makeup, de producten trekken mij enorm aan. Hele mooie productfoto's met de dennenappeltjes :)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wauwie, wat een mooie producten! Ben vooral benieuwd naar de blush.

  BeantwoordenVerwijderen