Hema Wax Seal Stamps.


Creatief bezig zijn is iets wat ik ontzettend leuk vind. Zo verstuur ik ook nog graag ouderwets een kaartje, en vind ik het ook erg leuk om mijn post gewoon wat op te vrolijken. Zo kwam ik in het nieuwe assortiment van Hema deze Wax Seal Stamps tegen. Verkrijgbaar in twee soorten, en daar was ik meteen ontzettend benieuwd naar. Ik nam beide varianten mee naar huis en testte deze natuurlijk uit.

Een Wax Seal Stamp setje kost je €4.00, en hiervoor krijg je dan een staafje wax en een stempel. Hema heeft momenteel de kleuren mintgroen en knalroze, en bij deze twee zitten er ook twee verschillende stempels. Bij de mintgroene zit een stempel met het woord ''Happy'' en bij de knalroze heb je een schattig hartje. Mijn favoriete stempel is dan ook het hartje omdat deze ook rond is, maar de kleuren vind ik beide even leuk.
 
Nu kan ik heel duidelijk gaan uitleggen hoe dit setje werkt, maar het is natuurlijk het leukste als jullie het ook in actie kunnen zien. Daarom heb ik gefilmd hoe het in zijn werking gaat. De video kun je hieronder bekijken, of je kunt hem via Youtube kijken. Vergeet je ook niet te abonneren op mijn kanaal!
 

'' Verstuur jij nog wel eens een kaartje per post?

29 opmerkingen

 1. Ooooh dit is zo cute! Stiekem wil ik er ook wel eentje! ^-^

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat super leuK! Ik hou van die DIY en originele dingen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat ziet er echt super leuk uit. Ik verstuur nooit kaartjes maar doe er soms wel eentje bij een cadeautje. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dit is echt zo leuk! Ik stuur regelmatig nog gewone kaartjes, want vind dat toch altijd net wat leuker en persoonlijker.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dit vind ik nou echt heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. oooh dit is echt zoo leuk

  liefs
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Aah wat een leuk filmpje! Nog nooit gezien haha, maar leuk (:

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Geweldig! Wat een fantastisch ding. Ik hou van Hema!!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ooh ziet er leuk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat leuk! Ik heb dit nog helemaal niet gezien!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat super schattig dat de Hema dit weer heeft teruggebracht! Ik vind het er erg leuk uitzien! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat ziet het er leuk uit! Ik verstuur eigenlijk nooit meer een kaartje met de post.. Liefs,Laura - Lulufashion.nl ♡

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Jeeeee, nog zo'n HEMA fan :) Wat zijn ze leuk he?! En zo verslavend. X

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Oh dit kende ik nog niet, super leuk zeg! Heel erg veel plezier ermee.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ahhw echt heel erg leuk :) Ik verstuur vaak envelopjes voor winacties en dit is wel echt heel cute :)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Oh wat leuk! Hierdoor krijg ik wel zin om brieven te versturen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 17. ah wat super gaaf! Lijkt me heel leuk om kerstkaarten mee te bezegelen :D

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ik er ook 1maar er waren er alleen met sterretjes

  BeantwoordenVerwijderen