Home inspiration... Pastels.

 
NL: Op het moment woon ik nog niet op mezelf, maar ik vind het desondanks dat ontzettend leuk om bezig te zijn met interieur. Zo weet ik al wat in ongeveer in mijn huisje wil. Ik wil graag vrij strakke meubels in witte en pastelkleuren. Ik ben al bezig met mijn uitzet en vind het heerlijk regelmatig rond te kijken op het internet voor inspiratie, en daarom deel ik vandaag een aantal mooie afbeeldingen.
 
EN: At the moment I'm not living on my own, but even though I love to search around for some pretty interior pictures. I already know what I want in my place later as well. Chic white furniture in combination with pastel colours. Sometimes I already like to buy something for when the time has come, and in the meanwhile I'm searching for some cute inspiration online. And because of that I thought it would be a nice idea to show some of these pictures with you guys.


NL: Op de linker foto vind ik de roze stoelen in combinatie met de verder witte en beige meubels zo ontzettend leuk. Ook de vele schilderijtjes aan de muur vind ik ontzettend leuk. Rechts vind ik de manier waarop de bank is ingericht ontzettend mooi, en ook hier zie je hetzelfde met de schilderijtjes. En de boeken natuurlijk, die zien er ook erg leuk uit op het tafeltje.
 
EN: On the left photo I'm really in love with the pastel pink chairs in combination with the white and beige furnitures. I also like the paintings and decorations on the wall, they make the room really cute and give it a warm and welcome look. On the right photo I like the way they stuffed the couch with a lot of pillows and a little blanket. And last but not least the books and again the paintings on the wall, they make some great decorations.
 
 
NL: Ik heb ontzettend lang op het internet rondgekeken en ik vond het moeilijk me te beperken tot een aantal afbeeldingen, al zijn de twee bovenstaande mijn absolute favorieten. Links zie je allereerst een mintgroene koelkast; deze vind ik zo mooi en ik zou er heel wat voor over hebben er later zo eentje te hebben. Rechts zie je een boel oude schoollockers, die zou ik geweldig vinden als ik een eigen kantoor in mijn huis heb.
 
EN: I searched around for so long on the internet and I did find it really hard to limit the amount of pictures in this post. But... the two above are definitely my favourites! On the left you see this mint green/baby blue refrigerator; I love it so much and I would really like this in my home. At the right you see something else I'm craving about; some old school lockers. A great way to stock the important stuff in your office!

 
NL: De kar op de linker foto vind ik zo ontzettend schattig, en in combinatie met de decoratie aan de muur zorgt dit voor een erg schattig hoekje. Rechts zie je een babyroze typemachine, deze vind ik ook ontzettend leuk om ergens ter decoratie neer te zetten.
 
EN: I absolutely adore the cart on the left picture! In combination with the decorations on the wall this gives you a really cute corner in your room. On the right you see this baby pink typewriter, also a fun device to put on a piece of furniture as a decoration.
 
 
NL: Hoewel ik de babyblauwe koelkast ontzettend leuk vind, vind ik deze lichtgroene keuken ook prachtig. Ik zou dan zelf wel liever echt mintgroen hebben, maar de keuken op zich vind ik prachtig.
 
EN: However I'm obsessed with the baby blue refrigerator, I also love this light green kitchen. If I had to pick a kitchen I would love this in a little more minty color, but the kitchen it self is really gorgeous.

 
NL: Deze woonkamer vind ik ook ontzettend mooi. Weer ontzettend leuk met de vele kussentjes en dekentjes en natuurlijk de pastel kleurtjes.
 
EN: This really cute livingroom totally suits me. Again decorated with the pillows and blankets, and of course the pastel colours.


 
NL: Op deze foto gaat het mij vooral om de oudroze bakken. Ik vind met name die met Laundry ontzettend leuk, en ook die op het aanrecht ziet er mooi uit.
 
EN: In this picture I'm in love with the old pink coloured baskets. I especially love the one with Laundry on it, and the one on the kitchen dresser looks so cute too!

 
NL: Een paar afbeeldingen geleden liet ik al een groene keuken zien, maar in combinatie met de mintgroene koelkast zou dit toch wel de perfecte keuken zijn. De mintgroene kitchen aid en het krukje maken deze keuken helemaal af. Dit is een voorbeeld van hoe mijn keuken er uit zou kunnen zien.
 
EN: A few pictures ago I already showed you the green kitchen, but in combination with the mint green refrigerator this one here would be the perfect kitchen for me. Even more perfect than the other one! The mint green kitchen aid (love it, love it, love it) and the stool finish it for the perfect picture. This is a perfect example of what my kitchen would look like.

 
NL: Ik sluit het artikel af met deze twee ontzettend leuke plaatjes. Deze zijn vooral ontzettend leuk voor een feestje. En de vogelkooi onder het dressoir vind ik ook ontzettend leuk! Een echte eyecatcher en dit had ik eigenlijk nog niet eerder gezien.
 
EN: I'm closing the post with these two cute pictures. Not something I would like in my house for everyday, but really cute for when your having a tea party or something like that. The bird case underneath the dresser is also really cute! A real eyecatcher and to be honest I'd never seen something like that before.
 
 
NL: '' Hoe ziet jouw ideale huisje er ongeveer uit?
EN: '' What does your ideal home look like?
 

32 opmerkingen

 1. Ik ben ook gek op pastel, in mijn kamer heb ik het eigenlijk niet zoveel!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik hou van pastel kleuren <3
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind het ook erg mooi, maar m'n vriend zou er minder blij mee zijn. De keuken vind ik niet mooi, die hou ik liever klassiek.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Supermooi! Ik liep gisteren in de Ikea en pastel was alles wat de klok sloeg. Vind ik niet erg, want het is een leuke mode!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke inspiratiefoto's. Zelf ben ik ook druk bezig met het opdoen van inspiratie gezien wij aankomende jaar nieuwe inrichting willen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hele leuke inspiratie, helemaal mijn stijl! De koelkast op het derde plaatje is echt geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Erg leuke inspiratie foto's! Met uitzondering van de mintgroene keuken is het helemaal mijn stijl. Leuk artikel! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Fijne inspiratie! Ik vind mintkleurige details erg mooi in huis! XO

  BeantwoordenVerwijderen
 9. theres nothing better than decorating your own place. i've moved out about 6 weeks ago and love decorating and putting afford in my place.
  xx

  loovelle.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een schattige inspiratie! Pastel staat altijd zo cute! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ah die blauwe koelkast is gaaf! Mooie plaatjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik word zo gelukkig van pastelkleuren. Leuk artikel!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hele mooie inspiratie! Ik hou van pastel :D

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat een super leuke inspiratie! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 15. super leuke inspiratie !

  BeantwoordenVerwijderen
 16. geweldige inspiratie, die typemachine is echt leuk (:

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Heerlijke inspiratie! Ik vind pasteltinten ook erg mooi. En die koelkast! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Mooie foto's! Ik ben dol op insiratiefoto's, kan er helemaal van opknappen hihi. Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. everything is so cute!

  from helen at thelovecatsinc.com // new blog sale

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Pastel kleuren zien er altijd zo gezellig uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Mooie inspiratie ben zelf ook gek op pastel kleuren alleen mijn vriend helaas niet :-) x

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Leuke inspiratie! Ik ben ook dol op pastel kleurtjes, vandaar dat onze muren pastel zijn, en de meubels wit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Erg mooie inspiratie! Vraag mij juist af of je pastelkleuren niet héél snel beu bent :) Ik ga denk ik liever (als ik ooit een huis heb) voor wat meer Scandinavisch design ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Leuke sfeervolle foto's! Een beetje pastel vind ik leuk, maar dan gecombineerd met donkere kleuren. Dat geeft het meer pit. De lichtgroene keuken is wel geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen