JewelCandle - Vanilla & Cookies & Cream.

 
Een sieraad in elke kaars... Een eenvoudig idee wat een kaars branden opeens een heel stuk aantrekkelijker maakt. Dit idee is door JewelCandle op de wereld gebracht, en ik keeg de kans om er twee uit te proberen. Ik koos voor een kaars met daarin een ring, de Cookies & Cream variant, en een kaars met daarin een paar oorbellen, de Vanille variant.
 
Wat mij allereerst opviel was de grootte van deze kaarsen. Met name de Cookies & Cream pot is ontzettend groot, een kaars waar je dus echt wel weken mee kan doen. Zo kwam mijn ring -die nog bijna helemaal bovenaan zit- pas na vijftien uur tevoorschijn, en zelfs toen was het eigenlijk nog wat te vroeg om hem er uit te halen.
 
De vanille kaars brandde een heel stuk sneller dan de Cookies & Cream variant, maar ondanks dat duurde het ook daar wel een uur of vier voordat ik bij de set oorbellen was. Deze kaars heeft de helft van de grootte van de Cookies & Cream pot, maar je doet er ook een stukje korter mee. Al moet ik zeggen dat ik erg onder de indruk ben over het aantal branduren. Tot nu toe heb ik beide kaarsen ongeveer vijftien uur gebrand, en ze zijn allebei nog lang niet op de helft. Ik denk dat ik hier nog wel een week of twee mee druk ben.
 
 
De branduren zijn top, want je krijgt echt waar voor je geld en bent er niet zo snel doorheen als bij de budget kaarsjes uit de winkel, en dan hebben we het nog niet over de geur gehad. De vanille kaars is allereerst al ontzettend lekker. Het is een wat zoetere versie van de vanille geur en dat vind ik al ontzettend lekker. Over deze kaars ben ik dus zeker te spreken, maar toen ik daarna aan de cookies & cream kaars rook was ik al helemaal verkocht. Deze kaars ruikt zo ongelofelijk lekker, dat je meteen zin krijgt in koekjes. Deze kaars ruikt om op te eten en ik ga hier zeker een nieuwe van bestellen zodra hij op is gebrand.

Ik ben erg enthousiast over de branduren en geuren van deze kaarsen, en dan zit er ook nog eens een zilveren sieraad in elke kaars. Ik koos zelf voor een kaars met een ring erin en een kaars met de oorbellen. De ring is natuurlijk altijd een beetje een risico omdat je niet weet welke maat erin zit, en in mijn kaars zat dan ook een ring die wat aan de grote kant was voor mijn ringvinger. Om mijn wijsvinger is hij ook nog wat aan de grote kant, maar niet zo groot dat hij afzakt waardoor ik hem als nog met plezier kan dragen. De oorbellen zijn ook erg schattig, al draag ik zelf wel vaker wat langere oorbellen dan grote knopjes. Deze zijn dus niet helemaal in mijn smaak, maar de ring is zeker een item wat ik veel ga dragen en teleurgesteld ben ik zeker niet over de sieraden.
 
 
Mocht je nou benieuwd zijn naar de sieraden in mijn kaarsen; kijk dan zeker even bovenstaande video. Hier ''unbox'' ik de kaarsen en kun je zien welke items ik heb ontvangen. Ik zou het ook erg leuk vinden als je de video een duimpje omhoog zou willen geven, en je zou willen abonneren op mijn kanaal.
 
Ik ben erg blij met mijn JewelCandles en om jullie hier ook kennis mee te kunnen laten maken heb ik een hele leuke kortingscode. Met de code 'elegantic10' kun je tot en met 02.11.2014 10% korting krijgen op je gehele bestelling.
 
'' Wat vind jij van dit initiatief?
 
*Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.

14 opmerkingen

 1. Super leuk bedacht! Dit maakt het nog leuker om een kaars te gebruiken.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel erg leuk. Ik ben nieuwsgierig naar de geur!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind het echt een super creatief concept en ben wel nieuwsgierig naar de geur van de Cookies & Cream. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. oooh echt super leuk bedacht!

  liefs
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen
 5. de oorbelletjes zijn erg leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een superleuk concept is dit.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. die oorbellen zijn leuk! ik vind dit echt een geweldig idee!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat leuk!
  De juwelen zijn erg mooi! X

  BeantwoordenVerwijderen
 9. De namen van de geuren klinken in ieder geval al heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen