MAC Mineralize Blush - Dainty.

 
Wanneer ik mijn review lade open trek om te zoeken naar een make-upproduct voor een review kom ik de laatste tijd vooral MAC producten tegen. Dit merk trekt mij zo ontzettend en mijn stash groeit er in een snel tempo van. Ik gebruik deze producten met heel veel liefde en elke dag komt er wel één of meerdere producten aan de beurt. Zo kocht ik alweer een tijdje geleden de prachtige Mineralize Blush in de kleur Dainty, die ik vandaag voor jullie review.

 
Nog steeds ben ik ontzettend te spreken over de nieuwe verpakkingen van de Mineralize producten van MAC. Wat ik wel heb gemerkt is dat ze niet zo handig te openen zijn met gel nagels, maar ik heb het inmiddels onder de knie gekregen en kan ze nu gemakkelijk openen. Al heb ik al meer reviews gelezen en ben ik blijkbaar niet de enige die af en toe een probleem heeft met de verpakkingen. Gelukkig is het bij mij enkel zo wanneer ik gel nagels draag, al gaat het negen van de tien keer gewoon goed.

 
Populaire blushes van MAC? Als ik hier over nadenk, denk ik automatisch wel aan Melba en Dainty. Melba was mijn eerste MAC blush ooit en deze heb ik inmiddels al weer een tijdje in mijn stash, maar Dainty vergat ik steeds maar een beetje. Tot ik bij de MAC counter om advies vroeg. Mij werd aangeraden deze blush eens te proberen, en toen ik ging kijken welke naam dit product had was ik toch wel verrast. Ik had eigenlijk nog nooit de gedachte gehad eens naar Dainty te gaan kijken, maar nu was ik toch wel erg blij dat hij me werd aangeraden en ik er wel eens naar keek.

 
Dainty is namelijk een geweldige kleur blush voor zowel lichte als wat getinte huiden. Doordat hij zo subtiel maar toch aanwezig is, is hij voor heel wat huidskleuren geschikt en kan ik je zeker aanraden eens te gaan kijken naar dit kleurtje mocht je op zoek zijn naar een mooie blush van MAC. Deze lichtroze kleur met zijn prachtige zilveren en gouden glitters vind ik zelf namelijk prachtig.

 
En zo ziet hij er uit op je huid. Het verbaasde mij dat hij toch een stukje meer peachy was, al vond ik dat zelf geen probleem en ben ik er ontzettend blij mee. Ik vind de kleur heel erg mooi en warm overkomen bij mijn huid. Dainty is één van mijn favoriete blushes op het moment en ik draag hem dus met veel liefde.
 
MAC Mineralize Blush - Dainty - €24.00
'' Wat is jouw favoriete MAC blush?

21 opmerkingen

 1. Deze staat ook al heel lang op mijn wishlist!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ooh wat is dit toch een geweldige kleur he!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ooh wow wat een blush
  heel mooi met die goude shimmer erin

  liefs
  Karlien
  http://polishedcats.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtige blush! Deze staat al een hele tijd op mijn wishlist.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een prachtige blush zeg! Deze staat nog hoog op mijn wishlist! Misschien word dit wel de volgende MAC blush die ik koop :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb Dainty ook en hij is echt prachtig he! Ook lang mijn favoriet geweest maar nu is Rosy Outlook echt mijn favoriet hehe!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Deze blush is weeral een pareltje! MAC komt telkens met zo'n mooie producten aanzetten!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Deze blush wil ik al zo lang hebben, hij is echt heel mooi! X

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ziet er heel mooi uit! De blushes van MAC zijn altijd prachtig.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wauw echt een heel mooie blush!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. wouw prachtige blush... zelf heb ik geen producten van MAC maar lijkt me echt geweldig

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wauw, hij is echt prachtig :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. I love Mac! Thanks for following my blog, I am following you now too!
  xo
  www.lauajaneatelier.com

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Deze zou ik nog steeds graag willen aanschaffen! Hoor er veel positieve dingen over :)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik heb deze blush ook en ben er erg blij mee. Het is gewoon een supermooie blush :)

  BeantwoordenVerwijderen