MAC Mineralize Eyeshadow Quads Pink Sensibilities & Golden Hours.

 
Mijn MAC collectie is in een korte periode ontzettend gegroeid. Ik vind het een heerlijk merk, en nu ik niet meer zoveel budget make-up koop blijft er heel wat over om zo af en toe eens een wat meer high end product aan te schaffen. Dit keer kocht ik de twee bovenstaande producten niet zelf, maar kreeg ik ze als cadeautje van mijn moeder. Hier was ik natuurlijk ontzettend blij mee en ik kon ook niet wachten om ze op mijn blog te reviewen, want wat een prachtige pareltjes zijn dit!

 
 
Nog niet zo lang geleden heeft MAC een groot deel van zijn producten in een nieuw jasje gestoken. Zo hebben bijvoorbeeld de mineralize skin finishes een nieuwe verpakking, maar ook de mineralize oogschaduws zijn veranderd. Dit begint niet bij de vormgeving van het product, maar al meteen bij de verpakking.
 
Ik vind de nieuwe doosjes persoonlijk ontzettend mooi. Ze zijn half glanzend en half mat, wat ik zelf een heel chique effect vind geven. De vierkante verpakking is wel gewoon gebleven waardoor de omschakeling heel subtiel is, maar naar mijn mening zeker een verbetering.
 
 
Op de foto's op internet vond ik de nieuwe verpakkingen er nog niet geweldig uit zien, maar nu ik ze in handen kreeg werd ik als nog enthousiast. Ze zagen er juist erg mooi uit, en hoe langer ik er naar kijk hoe mooier ik ze ga vinden. Misschien nog wel mooier dan de vorige vormgeving van de mineralize oogschaduws.
 
De ronde doosjes zijn als nog lekker compact en nemen niet al te veel ruimte in -in je stash. In de oogschaduwdoosjes zit een magnetisch deel waardoor hij hiermee sluit. Geen gedoe met lastige sluitinkjes of oogschaduws die zo maar in je tas open gaan. Met deze nieuwe sluitingsmethode is het heel gemakkelijk open te halen met je vingers, maar perongeluk los gaan in je tas is een wat lastigere opgave. Wederom een pluspunt aan deze nieuwe vormgeving.

 
Ik kreeg zelf twee oogschaduw quads, in de kleuren Pink Sensibilities & Golden Hours. Deze quads zijn ook nog te koop in blauw tinten - Fog & Mist - en in groen tinten - In the Meadow -. Ik vind ook deze kleuren combinaties erg mooi, al zijn mijn favorieten toch echt bovenstaande kleuren en ben ik erg blij met de keuze die mijn moeder heeft gemaakt.
 
 
De mineralize oogschaduw quads bevatten vier kleuren die zowel apart als samen kunnen worden gedragen. Zelf vind ik het natuurlijk zonde om ze te mengen en kun je zo meteen een look maken met vier verschillende kleuren, maar mocht je het wel willen is het altijd een mogelijke optie.
 

 
De Pink Sensibilities quad bestaat uit een licht paarse kleur, een licht/oudroze kleurtje en twee bruine kleuren met een rood-paarse ondertoon. Ook zijn alle oogschaduws voorzien van een duidelijk aanwezige shimmer, en een beetje glitter. Ik vind dat MAC de kleuren mooi op elkaar heeft afgestemd, want doordat de kleuren mooi bij elkaar passen kan je ook gemakkelijk een look maken zonder daar een ander palette bij te betrekken.
 
De Golden Hours quad heeft een licht geel/beige kleurtje, een licht bruine kleur, een oranje/bruin kleur en een donkerbruine kleur. De Pink Sensibilities quad is een stukje gewaagder en misschien niet voor iedereen even alledaags, en Golden Hours is geschikt voor iedere dag doordat hij is gevuld met vier prachtige nude teinten. Zelf kan ik geen favoriet kiezen en zal ik ze ongetwijfeld evenveel dragen, omdat ik ze beide prachtig vind.
 
 
De swatches zijn natuurlijk altijd even spannend, want bij zo'n prijzig product mag het natuurlijk wel goed zijn. Maar toen ik begon met swatchen van de Golden Hours quad was ik zeker niet teleurgesteld. De kleuren zijn stuk voor stuk prachtig, en ook de shimmers en glitters komen weer goed terug. Niet alleen Pink Sensibilities heeft namelijk deze toevoeging, maar Golden Hours is er ook mee voorzien. Ik vind dit een prachtig effect geven en vind ze dan ook mooier dan matte kleuren. Matte kleuren draag ik over het algemeen ook weinig omdat ik het meestal een stukje minder mooi vind.

 
En als laatste de Pink Sensibilieties quad. Ook hier was het even spannend of de kleuren goed gepigmenteerd zouden zijn, maar dat zijn ze zeker. De roze en paarse kleur lijken op bovenstaande foto vrij sheer, maar dat zijn ze zeker niet. Ook deze twee kleuren zijn erg dekkend, net als de twee bruin/paarse kleuren uit het palette. Ik ben ontzettend blij met deze twee palettes en hun prachtige pigment.
 
De oogschaduws brengen zoals ik gewend ben van MAC erg gemakkelijk aan, en ze leveren ook niet al te veel fall out. Ik ben echt een fan van deze quads en ik houd de andere twee kleurencombinaties ook zeker op het oog voor in de toekomst.
 
MAC Mineralize Eyeshadow Quads Pink Sensibilities & Golden Hours - €21.50 per stuk.
'' Welke quad is jouw favoriet?

25 opmerkingen

 1. Fijne review! Mijn favoriet is de Golden Hours x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooierds zeg! Mooie pigmentatie ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De oogschaduws van MAC zijn inderdaad erg fijn, maar zo'n quatro heb ik nog nooit geprobeerd! Het ziet er heel goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw, wat een prachtige oogschaduws! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh de bruintinten vind ik erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw, super mooie oogschaduws! Vooral Golden Hours vind ik echt geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Supermooi! En de pigmentatie is perfect

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Daar komt echt veel kleur van af :o Mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. mooie kleuren, ik ben alleen niet meer zo'n fan van die verpakkingen :(

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Mooi review! Ze hebben erg mooie pigmentatie, die Pink Sensibilities is mijn favoriet!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. wow wat een pigment komt daar af! De swatches zijn echt veel belovend
  benieuwd naar de looks die je er mee gaat maken

  liefs
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wauw deze zien er echt mooi uit! En de nieuwe verpakking spreekt me ook erg aan :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Deze kende ik nog niet! Wat zien ze er mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat een prachtige pigmentatie!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Die eerste is zo mooi! Golden hours <3

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Prachtig! En wat een pigmentatie!
  Liefs, Ypie

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat een mooie quads! Ik heb deze nog niet eerder gezien bij MAC, maar de kwaliteit ziet er eigenlijk nog beter uit dan bij de gewone quads als ik dit zo zie!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Oh wauw ze zijn echt prachtig! Wat een pigmentatie i love it. De prijs vind ik ook heel erg meevallen, je hebt er wel 4 prachtige kleuren voor.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Ik vind ze wel duur, maar ze zien er zo leuk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Wauw dit ziet er echt heel erg goed uit meid! liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Wauw, de Pink Sensibilieties quad is echt mijn ding! Wat een mooie kleursamenstellingen. MAC blijft zo'n fijn merk en zelf zou ik deze producten ook wel willen. x

  BeantwoordenVerwijderen