MAC A Novel Romance Good Kisser & Yield To Love Lipsticks.

 
MAC lipsticks. Deze twee kleuren zijn de eerste niet, en het zullen ongetwijfeld ook de laatsten niet zijn. Tijdig met de lancering van The Simpsons collectie kwam ook A novel romance online, en hierin zaten heel wat mooie kleurtjes. Ik wilde zelf twee kleuren en wist deze gelukkig te bemachtigen. Inmiddels liggen de lakjes al weer een tijdje bij mij thuis en zijn ze al veelvoudig gebruikt, en zoals ik gewend ben van MAC ben ik weer ontzettend enthousiast.

 
 Een lipstick die ik sowieso wilde aanschaffen was Yield To Love. Ik zag er steeds meer swatches van en werd toch wel enthousiast. Het is namelijk een heel subtiel kleurtje die erg dicht bij de kleur van mijn eigen lippen ligt. Een nude lips but better kleur dus, alleen dan paarsig in plaats van lichtbruin. Dat soort kleuren staan mij namelijk totaal niet, helaas.

 
Yield To Love echter, is een kleur die naar mijn mening juist erg goed bij me past. Hij kan gedragen worden bij een heftige look, maar ook bij een subtiele look. Hij is namelijk niet zo heftig dat hij dit alles meteen too much maakt. Een kleur die naar mijn mening geschikt is voor heel veel dames.

 
Ondanks dat het een Limited Edition is zit er dit keer geen verandering in de verpakking. MAC doet dit wel af en toe, maar over het algemeen is het een zwarte verpakking. De ''kogel'' vorm is ook altijd hetzelfde, maar daar ben ik juist wel blij mee. Ik vind het namelijk erg mooi dat deze dan weer op elkaar afstemmen, ondanks dat ik zo wat minder makkelijk kan zien welke lipstick ik pak. Het scheelt dat ik er nog maar negen heb en ik dus nog niet altijd in de war raak.

 
Swatchen is altijd even spannend, al vind ik het bij MAC vaak wel meevallen. Ik ben namelijk gewend dat de kwaliteit erg goed is, en daardoor was ik ook niet verrast toen ik het geweldige pigment van Yield To Love zag. Deze cremesheen lipstick brengt heerlijk soepel aan en is voorzien van een mooie kleur. Het pigment is intens, maar nochtans niet overheersend. Zeker niet op mijn lippen. Hiervan zie je de swatch helemaal onderaan het artikel. Ik ben over dit kleurtje weer ontzettend enthousiast, en over het cremesheen effect heb ik ook niets te klagen. Dit is sowieso één van mijn favoriet soort lipstick van MAC.

 
Ik kon het niet laten nog een andere lipstick te bestellen. Good Kisser had mijn aandacht al meermaals getrokken en hoewel ik deze in eerste instantie niet mee wilde bestellen heb ik het uiteindelijk toch maar gedaan. De kleur is namelijk zo ontzettend mooi dat ik hem niet aan me voorbij kon en wilde laten gaan.

 
Wederom is er gebruik gemaakt van de bekende huls van MAC. De vormgeving is precies hetzelfde als die van Yield To Love en de rest in deze series. Echter heeft Good Kisser naast de andere kleur nog meer verschillen; dit is namelijk een matte in plaats van een cremesheen lipstick. Ik ben zelf over het algemeen fan van cremesheen, maar sinds een tijdje gebruik ik ook graag matte lipkleuren. Zo ben ik met name dol op rode, matte kleurtjes.

 
Good Kisser is in tegenstelling tot Yield To Love eens tukje minder nude en on opvallend. Het is een felroze lipstick met een blauwe ondertoon en ondanks dat hij zeker opvalt is hij niet te fel. Ik vind hem erg goed te dragen en combineren met make-uplooks en ben dan ook ontzettend blij dat ik hem toch nog heb mee besteld.

 
En zo ziet hij er uit op de swatch. Lekker mat en heel erg intens gepigmenteerd. Ik ben zo enthousiast over deze kleur en ben er ook van overtuigd dat ik meer matte lipsticks van MAC wil ga proberen. Er zijn namelijk veel matte kleuren, maar zelf schafte ik deze over het algemeen niet aan. Tot nu uiteraard, want daar gaat zeker verandering in komen.

 
En hier zijn de swatches van de twee lipkleuren op mijn lippen. Links zie je Good Kisser en rechts Yield To Love. Het is jammer dat de kleuren niet helemaal zo goed overkomen op camera, maar desondanks dat kun je de kleuren op deze manier als nog beter zien dan enkel op mijn arm. Ik vind beide kleuren en finishes prachtig, en ook de houdbaarheid is van beide erg goed. Naast dit heb je geen last van geplak of wat dan ook, kortom; ik vind de lipsticks van MAC werkelijk geweldig. Enthousiast ben ik zeker,en mocht je de lipsticks nog ergens kunnen vinden kan ik ze je zeker aanraden!
 
MAC A Novel Romance Good Kisser & Yield To Love Lipsticks - €18.50 per stuk.
'' Welke kleur is jouw favoriet?

28 opmerkingen

 1. Oh Yield to Love vind ik een erg mooie kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind ze beide echt heel erg mooi, al lijken ze wel een beetje op elkaar op de foto.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind Good Kisser echt prachtig, wauw! De andere ook maar good kisser zou ik zelf ook wel kopen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ik vind de meest matte het mooiste =)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie kleuren, ik vind ze er idd iets anders uitzien.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie kleuren! Vooral Good Kisser vind ik erg tof :D

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Beide zijn echt prachtig. Helaas waren ze al uitverkocht op de website.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw ik vind ze beide echt heel erg mooi! X

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Lijken mij twee prachtige herfsttinten. Ik vind ze beide even mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. die laatste rode is echt heel gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Mooie kleuren! Good kisser spreekt me heel erg aan!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hele mooie kleuren! Yield To Love is echt een mooie kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Op de foto vind ik ze beide wat op elkaar lijken, Yield To Love een laag en Good Kisser twee lagen:-)
  Ik vind ze beide mooie kleuren.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Oeeh door jou weet ik nu zeker dat ik MAC lipsticks ga bestellen! Ik vind de eerste het mooist!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Good Kisser vind ik zo mooi op je lippen staan <3

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat een mooie kleuren! Yield To Love is mijn favoriet van deze twee!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Rood blijft mijn favoriete lipkleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ik vind beide kleuren echt ontzettend mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. hele mooie kleuren! ze lijken wel enorm op elkaar op de foto, mss is dit niet zo in het echt

  liefs
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Ik ga zonder twijfel voor Good Kisser aangezien hij mat is! :) Wat een mooie aanwinsten!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Yield to love ziet er wel erg mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Vooral die eerste is echt super mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Waaauw wat een mooie kleuren! Ik vind ze allebei echt prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen