MAC The Simpsons Marge's Extra Ingredients Quad.

 
Ik ben dol op MAC, en in een korte tijd is dit merk mijn favoriet geworden. Mijn stash is en wordt nog steeds aangevuld met nieuwe producten, en dit keer waren er maar liefst twee collecties aan de beurt. MAC kwam met A Novel Romance én The Simpsons, en bij beide collecties had ik toch wel een wishlist. van The Simpsons wilde ik in eerste instantie de blush bestellen, maar helaas was deze opeens uitverkocht toen ik bij het laatste betaalscherm kwam. Een beetje vreemd allemaal en ik vond het dan ook een tegenvaller, maar ik heb desondanks dat nog een ander prachtig product aan kunnen schaffen. Achteraf ben ik hier ook nog veel blijer mee en vind ik het al niet zo'n probleem meer dat ik de blush niet kon bestellen, ik kon dit keer namelijk Marge's Extra Ingredients Quad bemachtigen.

 
In The Simpsons collectie zitten dit keer twee oogschaduw quads. Zo heb je ''That Trillion Dollar Look'', een palette met verschillende groen tinten, en ''Marge's Extra Ingredients Quad'' met voornamelijk paars tinten. De keuze maken tussen deze twee palettes duurde voor mij niet erg lang aangezien ik meestal paarse of bruine oogschaduws draag en zo kwam Marge's Extra Ingredients Quad gisteren bij mij binnen.
 
Hoewel ik niet 's werelds grootste Simpsons fan ben, vind ik sommige fragmenten uit deze tekenfilmpjes wel erg leuk en vind ik ook de personages erg gaaf vormgegeven. The Simpsons collectie gaat voornamelijk om Marge, en zij is dan ook degene die vormgegeven staat op de producten. Mocht je nou ook de rest van de personages willen kun je wellicht de nagelstickers bestellen, want daar is de rest ook van de partij. Zoals je kunt zien staan ze ook op de vierkanten doosjes om de producten heen, maar op het palette zelf staat enkel Marge.
 
De vormgeving vond ik toen ik de collectie voor het eerst zag nog niet zo geweldig, maar een paar dagen voordat hij online zou gaan besefte ik dat ik hem toch wel erg mooi vond. Op het oogschaduw doosje zie je Marge afgebeeld, met natuurlijk de logo's van The Simpsons en MAC. De gele kleur is ook erg aanwezig en opvallend, maar dat hoort er natuurlijk helemaal bij en ik vind het geheel er erg aantrekkelijk uitzien.

 
Het palette zelf keurde ik in ieder geval al snel goed, maar toen ik hem opende werd ik ook zeker niet teleurgesteld. Dit palette bevat vier prachtige kleuren en in elk van deze oogschaduws is er een stukje van Marge afgedrukt. Natuurlijk zal dit er wel uitgaan als je de kleuren wat vaker hebt gebruikt, maar het is gelukkig niet zo dat dit na één keer al meteen weg is.

 
Natuurlijk heeft MAC de oogschaduws in dit palette ook namen gegeven. Van links naar rechts zijn het Harpooned Heart, Sexy PB & J, Beehive Blue en Vivacious Vacuum Cleaner Bag. Favorieten heb ik in dit palette niet omdat ik ze alle vier werkelijk prachtig vind. Ze zijn goed met elkaar te combineren en ook met andere palettes kan ik er al talloze looks mee bedenken.

 
Bij het swatchen van dit palette werd ik nog veel enthousiaster. Op bovenstaande foto heb ik slechts één keer een streep getrokken met de kleuren. Hoewel de linker kleur op mijn arm wat weg lijkt te vallen is dit op mijn oogleden totaal niet zo. Ik heb zelf een hele witte huid waardoor dit zeker aan de binnenkant van mijn armen wat minder opvalt, maar in werkelijkheid is dit echt een prachtige kleur. Ook met de drie andere kleuren ben ik erg blij. Deze zijn nog goed op te bouwen en je zou ze ook nog eens nat kunnen gebruiken om ze nog net wat intenser te maken.

 
Ik heb me voorgenomen om vanaf nu mijn reviews ook zoveel mogelijk te voorzien van looks, omdat ik dit zelf ook altijd fijn vind bij het lezen van een artikel. Je krijgt zo toch een stuk beter een beeld van producten in actie, en zo komen ze nog een stukje mooier over ook. Ik heb in deze look gebruik gemaakt van twee van de vier kleuren uit dit palette en ik heb ook nog twee andere kleuren uit andere palettes gebruikt.

 
Op bovenstaande foto zie je het nog weer een stukje beter dan op de full face foto. Voor deze look ben ik natuurlijk begonnen met een oogschaduwbasis, waarna ik eerst mijn oogleden en crease heb voorzien van donkerste kleur. Ik heb daarna de paarse kleur in mijn binnenste ooghoeken aangebracht en ook onder mijn ogen heb ik hiermee een lijntje getrokken. In het midden gebruikte ik een net wat donkerdere paarse tint uit mijn 88 palette en aan het einde nog een bordeauxrode kleur uit het palette van Flormar. Dit alles heb ik een beetje geblend, en mijn crease heb ik nog net wat meer aangezet met de donkere kleur. Na de oogschaduw gebruikte ik enkel een beetje mascara, oogpotlood en mascara en toen was de look al weer af.
 
Kortom; ik heb naast de prijs geen enkel nadeel aan dit palette. De kleuren zijn fantastisch, je hebt geen last van fall out en ook de vormgeving is nog eens ontzettend leuk. Ik ben hier ontzettend blij mee en ga hem nog heel veel gebruiken.
 
MAC The Simpsons Marge's Extra Ingredients Quad - €39.50
'' Wat vind jij van de vormgeving van deze collectie?

22 opmerkingen

 1. Prachtige kleuren, je look vind ik ook heel erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat palette ziet er goed uit! Ik ben zelf geen fan van the simpsons, maar ik vind de verpakking van de macproducten wel super leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtig palette! Ik heb zelf de Grand Pumpkin lipglass besteld, omdat ik de palettes net wat te duur vond haha, maar dit palette is heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke palette is dit en je hebt er ook een leuke look mee gemaakt

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtig palette! Leuk dat je nu ook foto's van een look toevoegt!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een prachtige kleurtjes ! X

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Kwijl, hearteyes en jaloezie!
  hihi x

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooi palette, je ooglook is erg mooi geworden!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een super mooie palette =)
  Echt een leuke verpakking !!
  Liefs Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Deze collectie sprak me niet echt aan helaas..

  BeantwoordenVerwijderen
 11. woow prachtig palette!
  Heel mooi

  Liefs
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Het is dat ik met mijzelf had afgesproken dat ik na mijn MAC Kelly quad even geen oogschaduws van MAC zou gaan kopen, maar stiekem wil ik deze nog best heel graag! Vind de kleuren erg mooi, het pigment ziet er top uit en jouw look vind ik ook erg mooi! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wauw, wat een mooi palette, alleen om de verpakking zou ik hem al willen hihi!
  Liefs, Ypie

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Gaaf palette, ik ging ook voor de blush maar deze was helaas snel uitverkocht. Mooie look heb je gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat een mooi palette zeg :) Heel gaaf! En je hebt er een mooie look mee gemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Leuke kleurtjes, mooie look heb je ermee gemaakt! X

  BeantwoordenVerwijderen
 17. aaaaaaaaaaaaaaah die zijn leuk

  BeantwoordenVerwijderen