Make-up of the day #01

 
 
Hoewel ik heel wat producten review op mijn blog, liet ik tot kort voorheen niet altijd een look zien waarin ik de producten gebruikte. Bij lipstick artikelen maakte ik uiteraard wel swatches op mijn lippen, maar bij oogschaduws maakte ik geen foto's van de looks die ik ermee droeg. Nu draag ik als nog bijna iedere dag een volledige make-uplook en ben ik hier sinds kort wel foto's van gaan maken om ze te kunnen delen, en vandaag is mijn eerste look aan de beurt.
 
 
Ik draag over het algemeen graag bruine of paarse kleuren op mijn ogen, gewoon omdat ik dat het mooiste vind staan. Met name op schooldagen houd ik er van om het rustig aan te pakken, en de look op bovenstaande foto is dan ook een look die ik op een reguliere schooldag heb gedragen.
 
 
Ik begon natuurlijk met het aanbrengen van mijn foundation, poeder en blush. Bronzer gebruikte ik deze dag niet. Voor de foundation gebruikte ik de Giordani gold foundation, mijn poeder is de mineralize skin finish van MAC in de kleur light, en ik droeg een klein beetje van de Essence Hello Autumn blush. Mijn wenkbrauwen heb ik daarna gedaan met een simpel kitje van Oriflame, en toen begon ik aan mijn favoriete deel; de ogen.
 
Na het aanbrengen van een oogschaduwbasis, ik gebruik momenteel de Urban Decay Primer, maakte ik een hele simpele oogschaduwlook met een quad van MAC. Dit is de Golden Hours quad, bestaande uit vier prachtige teinten. Ik gebruikte hier alle vier de kleuren, al moet ik zeggen dat het op de foto niet zo goed overkomt als in het echt waardoor het maar op drie kleuren lijkt en er niet zoveel dimensie te zien is.
 
Met een nat eyelinerkwastje en de zwarte kleur uit het Urban Decay Smoked palette bracht ik nog een beetje eyeliner aan met een subtiele wing, waarna ik mijn mascara aanbracht en een klein beetje van het Essence big bright eyes pencil gebruik maakte om mijn ogen af te maken.

 
Op mijn lippen droeg ik mijn absoluut favoriete lipstick van de afgelopen tijd; de Bourjois Rouge Edition lipstick in de kleur 31. Dit is een geweldige, nude lipstick met een matte finish. Hij blijft ook daadwerkelijk uren zitten, en veel meer dan dat ik hem geweldig vind ga ik er in dit artikel niet over zeggen, al komt er natuurlijk nog een review van online.
 
Ik ben zelf erg tevreden met de look, hij is lekker subtiel maar tegelijkertijd toch duidelijk zichtbaar. Het is jammer dat de look niet helemaal zo mooi is overgekomen op camera als ik had gehoopt, maar hier ga ik natuurlijk aan werken voor de volgende keer.
 
'' Wat is jouw favoriete everyday look?


14 opmerkingen

 1. mooie look en ik ben jaloers op je sproeten!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie look en prachtige lipstick, ik kijk uit naar de review.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie look, ik vind hem best goed overkomen op de foto's hoor! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke look! Ik ben fan van die lipkleur :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De look die je hebt gemaakt ziet er mooi uit, naturel maar toch opgemaakt. Op de foto's is misschien niet heel duidelijk te zien dat je alle kleuren oogschaduw hebt gebruikt, maar op foto's valt nou eenmaal veel weg helaas. De lipkleur vind ik trouwens prachtig

  BeantwoordenVerwijderen
 6. oooh een hele mooie look!
  heel leuk gedaan

  liefs
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen