My Favourite Autumn Lipsticks.

 
Bij een look kan de lipstick natuurlijk niet ontbreken, en nu er een nieuw seizoen is aangebroken neig ik steeds meer naar andere kleuren. In de lente en zomer ben ik dol op alle felle kleuren, en voor de herfst en winter ga ik wat meer voor de rode en bruine tinten. Vandaag laat ik jullie dan ook mijn vijf favoriete lipsticks voor komend seizoen zien.

 
De laatste tijd koop ik weinig budgetproducten meer, en daardoor heb ik in dit artikel ook vier producten die wat meer high end zijn. De enige budget lipstick die ik op het moment veel gebruik is er eentje van Bourjois, de andere vier lipsticks zijn van Chanel, Dior, MAC en Yves Saint Laurent. Deze merken vind ik zo ontzettend fijn en ik koop er dan ook regelmatig wat van. Het zijn misschien wat duurdere producten, maar als je wat minder budget producten koopt geef je evenveel uit en dan is zo'n high end product aanschaffen niet meer zo'n rib uit je lijf.

 
De kleuren in dit artikel zijn allemaal een beetje rood en bruin, de een wat lichter dan de ander en ze hebben ook wat andere finishes. Dit zijn van links naar rechts:
 
♥ Chanel Rouge Coco 17 Orchidee
♥ Boujois 12Hrs 31
♥ Dior Rouge Dior 813
♥ MAC Mystical
♥ Yves Saint Laurent Rouge Volupte 17
 
 
En dan de swatches. Ik heb ze hier in dezelfde volgorde geswatcht als ze op de afbeelding hierboven staan. Mijn ultieme favoriet weet ik nog niet omdat de herfst nog maar net is begonnen, maar ik denk dat het een nek aan nek race word. Alle kleuren zijn namelijk prachtig en de een past weer net wat mooier bij een bepaalde look dan de ander.
 
'' Wat is jouw favoriete herfst lipstick?

23 opmerkingen

 1. Oehh...mooie kleuren!
  Zelf heb ik ook high Ends lipstick & het is waar dat je zegt alles budget kopen zonder dat je het weet heb je al gespaard voor een Dior lipstick ☺️ X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die van Chanel is prachtig.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie lipsticks heb je!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een prachtige lipsticks! Ik zou niet kunnen kiezen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooie herfsttinten. Die van Bourjois lijkt mij erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een schitterende kleurtjes! Zelf wil ik nog zó graag een YSL lipstick <3

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Erg mooie lipsticks! Ik heb eigenlijk helemaal geen favoriete lipstick..

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw die donker rode vind ik echt heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Heel mooi vooral die van Dior is prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wauw wat een mooie kleuren, echt herfstlipsticks!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een prachtige kleuren allemaal!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een mooie swatches, stuk voor stuk prachtige lipsticks voor de herfst. x

  BeantwoordenVerwijderen
 13. oh leuke kleurtjes!
  die van Dior vind ik een heerlijke mooie donkere herfst kleur

  liefs
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Oehh die van Dior is prachtig! Echt dé herfst kleur voor mij :) (ookal heb ik m niet haha)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat een mooi lipsticks =)
  Echt heel mooi voor de herfst !!
  Liefs Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wauw zijn perfecte kleuren voor in de herfst/winter. liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Prachtige kleuren! Ik heb dit artikel ook nog gepland staan. In video vorm; ik vind de dior plum kleur heeeel mooi

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Woah, is die van Bourjois niet een Kylie Jenner look-a-like? To pretty!

  Liefs,
  Joyce

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wauw stuk voor stuk prachtige lipsticks!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Mooie lipsticks heb je uitgekozen! X

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Die van Chanel en Mac vind ik het mooiste denk ik :)

  BeantwoordenVerwijderen