The Body Shop Almond - Hand & Nail Butter & Nail & Cuticle Oil.

 
Ik was tot een korte tijd geleden dol op de producten van The Body Shop. Ik kocht bijna elke nieuwe limited edition die uitkwam en gebruikte deze met veel plezier. Tot dat mijn smaak wat betreft heel veel dingen binnen no time ontzettend veranderde. Ik vond de geuren opeens helemaal niet meer zo lekker en ging liever voor wat sterkers of warmers. Zo is de enige lijn die ik nog lekker vind de Chocomania lijn, en natuurlijk vind ik ook de Almond producten heerlijk. Ik vind het alleen zo jammer dat hier geen bodybutters, douchegels etc. van zijn. Wat ik wel tegen kwam was een Hand & Nail butter, en ik nam ook de Nail & Cuticle oil waar ik al een tijdje benieuwd naar was mee.De Almond Hand & Nail butter is zoals de naam het al verklapt eigenlijk bedoeld voor je handen en nagels. Echter bedacht ik mij dat deze substantie net zo is als de wat zachtere body butters, en dus ook gewoon geschikt voor je armen en benen. Natuurlijk niet helemaal het doeleinde waar The Body Shop voor is gegaan, maar omdat ik de geur zo lekker vind gebruik ik hem hier wel voor.
 
Het beschrijven van deze geur is helemaal niet zo moeilijk. De Almond producten ruiken namelijk ook echt naar een mix van Amandel en andere noten. Het is een hele warme, herfstige geur die toch ook wel een klein beetje zoetigs in heeft. Ik vind hem werkelijk heerlijk en doordat het product multifunctioneel kan worden gebruikt ben ik er erg enthousiast over.


De Hand & Nail butter zit in een verpakking van 100 milliliter. Het dubbele van de mini body butters van The Body Shop, al betaal je dan ook meer dan de helft van de prijs daarvan voor dit potje. Met honderd milliliter doe je echter wel een hele tijd. Ik heb hem nu namelijk al een paar weekjes in huis en het lijkt nog steeds alsof hij nagenoeg niet is gebruikt.
 
 
De substantie van deze body butter is niet zo dik als de meeste butters van The Body Shop. Bij mij is de mango variant altijd een stukje dunner, en deze Butter is dan weer net een stukje dikker dan de mango variant. Ik vind de substantie heerlijk, hij zit net tussen de dunne en dikke in, en hij smeert dan ook heerlijk uit. Hij maakt mijn huid zacht en soepel en ik vind het zeer prettig aanvoelen. De geur lijkt zelfs nog warmer te worden wanneer je hem eenmaal op je huid hebt aangebracht en dat geeft een erg prettig gevoel. Ik vind dit echt en geweldig product en gebruik deze met plezier.

 
 
Als tweede product koos ik voor de Almond Nail & Cuticle Oil. Ik wilde deze al meermaals aanschaffen maar telkens wanneer ik bij het filiaal bij mij in de buurt aankwam was deze helemaal uitverkocht. Dat is natuurlijk wel een goed teken, en dit keer had ik geluk. De schappen waren net weer aangevuld en ook van de Nail & Cuticle Oil was er genoeg voorraad. Ik nam er ééntje mee.
 
De verpakking van deze Olie vind ik allereerst erg handig. Het is een dun staafje wat je qua dikte kunt vergelijken met een pen. Veel ruimte neemt het dus niet in beslag waardoor je het gemakkelijk mee kan nemen in een etuitje. Een treatment onderweg is hierbij geen gedoe. Ook zit er aan de voorkant nog eens een klein bokkenpootje waardoor je meteen je nagelriemen terug kunt drukken. Lekker praktisch, ik ben er in ieder geval enthousiast over.
 
 
Maar al hoe praktisch een verpakking kan zijn, als de werking van het product niet goed is heb je er natuurlijk nog steeds niets aan. Dit product viel mij gelukkig niet tegen, waardoor dit een dubbele winsituatie is.
 
Het gebruiken van dit product is ontzettend simpel. Je haalt het dopje eraf, draait een keer of twee onderaan en zo komt het product er al snel uit. Je bent maar één zo'n druppeltje nodig voor je hele hand, en dit product bevat 1.8 Milliliter. Lang doe je hier in vergelijking met de butter niet mee, maar het duurt nochtans wel eventjes voordat de verpakking helemaal op is.
 
Ik ben heel erg enthousiast over de werking en geuren van deze producten. Ze verzorgen mijn handen en nagels beide heel erg goed, ze ruiken lekker en ze zijn ook nog eens praktisch in gebruik. Ja, ik ben hier zeker een fan van.

The Body Shop Almond Hand & Nail Butter - €13.50
The Body Shop Almond Nail & Cuticle Oil - €10.00
'' Wat is jouw favoriete lijn van The Body Shop?

13 opmerkingen

 1. Oeh, de cuticle oil lijkt mij heeel erg fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ken deze producten helemaal niet van The Body Shop maar ze lijken me heerlijk! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Klinkt allemaal positief. Ik ben gek op de mango en blueberry lijn. Helaas is de blueberry lijn niet meer verkrijgbaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Bij de grote sales van TBS zijn er wel body butters en douchegels van de almond lijn te koop ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooie producten, ze klinken ook erg goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Lijken mij beide hele fijne producten! Ik ben nu ook wel heel benieuwd naar de geur, want de almond heb ik eigenlijk nog nooit geroken.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Die hand en nail butter lijkt mij heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. oh die olie lijkt mij heel speciaal, leuke verpakking ook


  liefs
  Karlien
  http://polishedcats.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Die olie pen lijkt me heerlijk! Zou ook echt wat voor mij zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Die pen lijkt mij wel iets handigs!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. de oliepen klinkt echt heerlijk....

  BeantwoordenVerwijderen