Things that make me happy #01.

 
Things that make me happy... Er zijn altijd dingen waar je vrolijk van wordt. Hoeveel negativiteit er ook op je af komt, er blijven lichtpuntjes. Van die kleine dingen waardoor je weer een beetje wordt opgebeurd. Ik vind het altijd belangrijk deze positieve dingen op een rijtje te zetten, en die deel ik vandaag eens met jullie.
 
In deze Things that make me happy laat ik vooral de dingen zien die mij de afgelopen week -en in het begin van deze week- gelukkig maakten. Te beginnen met bovenstaande twee CD's. Ik luisterde veel naar Enrique Iglesias' Seks & Love en naar Passenger's All The Little Lights. Twee hele diverse CD's, maar ik vind ze beide prachtig en luister ze met veel plezier. 

 
Gisteren viel er een erg leuk pakketje op mijn deurmat. Ruim een maand geleden bestelde ik deze tapes via Ebay en ik had verwacht dat ze niet meer zouden komen, maar ze kwamen toch nog. Ik vind ze ontzettend leuk en gebruik dit soort dingetjes vaak om bijvoorbeeld een winactie pakketje een wat leukere uitstraling te geven, en ga zo maar door. Deze bestelde ik bij de verkoper JkSunglass88 en ik betaalde er slechts €2.62 inclusief verzending voor.

 
Ik begon ook weer in een nieuw boek. Ik ben dol op de duivel draagt Prada, en Bitch on top is hier ook op geïnspireerd. Hier draait het echter niet om een modeblad maar om een boekerij. Ik vind hem tot nu toe erg leuk. Ik heb hem zelf op een rommelmarkt kunnen scoren voor slechts vijftig cent.

 
Ik ben er al weer bijna doorheen, maar ook de laatste twee items maakten mij erg blij. Zo kocht ik in Amsterdam de MAC Mineralize bronzer in de kleur Golden. Het is echt de perfecte kleur om mijn witte huidje een gezonde gloed te geven, ik ben hier ontzettend enthousiast over en de review kunnen jullie nog zeker verwachten.

 
En als laatste een cadeautje van mijn moeder; bovenstaand kussen. Hij is van Victoria's Secret en ik vind hem ontzettend leuk. Hij is wel redelijk groot, maar aangezien ik een ruim bed heb is dat geen enkel probleem. Dit kussen staat leuk ter decoratie, maar hij ligt ook heerlijk. Daarbij ook al weer mijn vijfde lichtpuntje, nu ben ik érg benieuwd naar die van jullie.
 
'' Wat is één van jouw lichtpuntjes van de afgelopen week?

15 opmerkingen

 1. Wat een leuke spulletjes! Die tapes zijn erg leuk, fijn dat ze toch nog kwamen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk artikel! Mijn lichtpuntje was sowieso mijn blogverjaardag gisteren haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ook mijn Mac bestelling! Ik heb eindelijk de meest perfecte Nude lipstick gevonden, en oja, de dagen dat ik tot 5 uur op school zit en er al verse groente voor me klaarstaan.. Luf it!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke happy things, dat kussen is echt gaaf!!! en dat boek wil ik ook wel lezen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat leuk die tapes! Ik gebruik nu vooral washi tape voor pakketjes te bekleven, maar deze zien er ook heel leuk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuk lijstje! Ik vind het kussentje echt ontzettend tof. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heel erg leuk om te zien wat jou vrolijk heeft gemaakt! Ik vind die tapes die je gekocht hebt ook zo leuk eruitzien.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuke lijst! Ik vind die kussen van VS erg mooi, super gaaf.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. All the Little Lights is zó mooi! Sowieso een van mijn favoriete albums (:
  Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuke happy Things!
  Muziek beluisteren doe ik ook erg graag, ik kan ook meer dan 20keer naar de zelfste cd luisteren :)
  X

  BeantwoordenVerwijderen