White tip gelnails.


Tot ruim anderhalf jaar geleden droeg ik het liefst elke dag gelnagels. Ik zette ze toen der tijd al zelf, maar heb uiteindelijk al mijn spullen verkocht en toen ben ik over gegaan op Sensationail. Ik vond het in het begin erg prettig en veel fijner dan professionele gel, maar na een paar keer had ik er al gauw spijt van. Jammer, maar het was niet anders. Tot een paar dagen geleden. Ik besloot om de gelnagels weer op te pakken, schafte nieuwe materialen aan en begon er weer mee.Voor een eerste keer na zo'n lange tijd vind ik dat mijn nagels er weer mooi opzitten. Bij mijn pink was hij iets te dik en zie je op de foto een kleine bobbel, maar verder ben ik erg tevreden. Met een beetje oefening heb ik het vast weer snel onder de knie, en dit keer ga ik mijn spullen ook niet meer weg doen.

Mijn nagelriemen zien er overigens op de foto erg droog uit, maar gelukkig gaan ze door mijn olie stappen vooruit en zien ze er steeds beter uit. Ik ben erg blij met mijn gelnagels en ben benieuwd hoe lang ze er op blijven zitten, en of ik er een beetje mee overweg kan tijdens het werken.

'' Draag jij wel eens gelnagels?

17 opmerkingen

 1. Oh dat ziet er echt heel mooi uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat tof dat je dit zelf kan zetten. Ziet er erg mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er mooi uit! Alleen vind ik je witte tips wel erg lang, ik zou ze iets dunner houden dan lijkt het optisch alsof je nagels zelf langer zijn :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Is inderdaad een optie, al vind ik dit zelf juist mooier en zijn mijn nagels al vrij lang van zichzelf.

   Verwijderen
 4. Staat super mooi en elegant <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wauw, deze zijn mooi :D Ik gebruik nooit nepnagels in welke vorm dan ook ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Jouw nagels zien er super mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. oh wow mooi, heel tof dat je dit zelf kan

  Liefs
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik heb eigenlijk nog nooit gelnagels gehad....misschien moet ik mij er eens in gaan verdiepen hoe of wat!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat knap dat je dat zelf kan! Ik heb nog nooit genagels gehad

  BeantwoordenVerwijderen