Yves Saint Laurent 5 Color Ready To Wear Couture Palette - 7 Parisienne.

 
Als het om de producten gaat van Yves Saint Laurent zou ik ze het liefste allemaal in mijn stash verwelkomen, maar helaas houden de prijzen dat tegen. De producten van dit merk zijn namelijk niet erg goedkoop, maar zo af en toe vind ik het wel mogen om er eens een product van aan te schaffen. Zo had je bij Ici Paris XL een tijdje geleden de 25% korting actie bij aanschaf van minimaal twee producten, en hier heb ik natuurlijk gebruik van gemaakt. Zo kocht ik onder andere de Dior lipgloss waar jullie al een review van hebben kunnen lezen, maar ik kocht ook dit prachtige Couture palette van Yves Saint Laurent in de kleur Parisienne.
 
Het papieren doosje waar het product in zit vind ik al prachtig, maar dan heb je het doosje zelf nog niet eens gehad. Het doosje waar de vijf kleuren van dit palette in zitten is goud van kleur. Goud is in (bijna) alle producten van YSL wel verwerkt en zelf vind ik dit ook ontzettend mooi. Het geeft een luxe effect en dat mag natuurlijk ook wel gezien de prijs.

Wat ik ook erg mooi vind zijn de rode en zwarte details op de verpakking. Ze zijn erg subtiel, maar als nog aanwezig en ze vallen ook zeker op. In combinatie met het goud vind ik de combinatie werkelijk prachtig en ik ben hier ook erg enthousiast over.

 
En dan de binnenkant van het palette. Ik kocht hem in nummer zeven, een palette bestaande uit vijf kleuren die allemaal een beetje rozig/burgundy zijn. Ik vind dit soort kleuren dan ook prachtig voor de herfst waardoor dit palette mij ontzettend aansprak. De kleuren vind ik stuk voor stuk prachtig en deze zijn goed te verwerken in looks.

Wat mij ook op viel waren de twee applicators in dit palette. Normaal ben ik echt geen fan van de applicators die je bij producten krijgt, maar door het bovenste kwastje kan ik nu veel makkelijker mijn eyeliner zetten. Ik maak hem gewoon nat en gebruik hem met een mat zwarte oogschaduw, of ik gebruik hem voor gelliner. Hij is hier echt perfect voor, want zelfs met mijn trillende handen is het aanbrengen zo een stuk gemakkelijker.
 
 
De binnenkant van dit palette vind ik ook weer erg mooi vormgegeven. De vakjes van de kleuren zijn niet allemaal even groot, maar nochtans krijg je van elke oogschaduw meer dan genoeg. Het zijn ook redelijk diepe pannetjes naar mijn mening en je doet hier dus zeker wel een tijdje mee. Oogschaduws maak ik sowieso niet zo snel op omdat ik bijna iedere dag kies voor een ander palette, maar het is toch fijn dat hij niet na een paar keer al meteen de pan raakt.

 
De kleuren zagen er in de verpakking in ieder geval al veel belovend uit, en bij dit soort high end producten swatch ik natuurlijk wel wat in de winkel. Het is dan zonde om een miskoop te scoren, want dan kan je beter op zoek gaan naar een ander product wat wel naar je smaak is. Dit palette beviel mij echter meteen al erg goed, en ook toen ik ze thuis swatchte was ik weer helemaal enthousiast. Dit palette bevat een burgundy, een lichtbruine, een oudroze, een witte en een lichtroze tint. Deze kun je dus ook gemakkelijk in combinatie gebruiken waardoor je een prachtige look kunt creëren. Ik vind de shimmers in deze oogschaduws erg mooi, en in combinatie met elkaar komen ze nog beter uit. Ook de fall out valt reuze mee. Natuurlijk komt er wel eens een glittertje onder je oog terecht, maar dit is zo minimaal dat het gewoon met een droog watje weg te halen is.
 
Ik ben zeker enthousiast over dit palette en gebruik hem ook zeker met regelmaat. De kleuren zijn stuk voor stuk prachtig, en met name in combinatie draag ik ze graag. Het is even afzien voor de prijs, maar ik heb er nog geen minuut spijt van gehad.
 
Yves Saint Laurent 5 Color Ready To Wear Couture Palette - 7 Parisienne - €57.90
'' Wat is jouw favoriete high end product?

21 opmerkingen

 1. Prachtige palette en zulke goed gepigmenteerde kleuren oogschaduw ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo mooi! Perfect voor leuke romantische looks, warm. Erg tof! Wel duur, maar voor kleuren die je echt kunt gebruiken valt dat wel mee.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. mooie pigmentatie! wel erg prijzig!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie kleuren heeft deze palette

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Supermooie kleuren, alleen de prijs is toch iets boven mijn budget haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw de kleuren zijn geweldig ! Kun je veel mooie looks mee maken :) X

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie kleuren en prachtige palette, alleen de prijs houdt me behoorlijk tegen. Deze ga ik zeker op mijn wishlist zetten want zelf zou ik hem niet zo snel aanschaffen met mijn student budget.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw, wat een prachtige kleuren!
  Echt supermooi :o
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Prachtige kleurtjes! Alleen het palette zelf is al een plaatje om te zien.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. wat een pigmentatie! supermooi kleuren, goed te combineren. Mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wauw wat een prachtig palette, en goede pigmentatie! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Jeetje wat een ontzettend mooi palette is dit zeg <3 Hij gaat op mijn wishlist hihi. liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Prachtig palette! Hele mooie kleuren!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Oehh prachtige kleuren!
  En de verpakking is voor te smelten <3
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat een pigment en wat een kleuren wauw!

  BeantwoordenVerwijderen