Zarqa Ultra Soft Face Peeling, Skin Calming Serum & Calming Face Mask.

 
Eerder deze week schreef ik al over een voor mij volledig nieuw merk; Decubal, en ook vandaag is er weer een merk aan de beurt waar ik nog nooit iets van had geprobeerd. In tegenstelling tot Decubal had ik de producten van Zarqa al wel eens voorbij zien komen, maar zelf had ik het nog nooit uitgeprobeerd. Tot ik een tijdje geleden een pakketje binnenkreeg met daarin drie mooie producten, die ik natuurlijk meteen heb uitgetest.

 
Van Zarqa ontving ik drie prachtige producten, namelijk de Ultra Soft Face Peeling, het Skin Calming Serum en het Calming Face Mask. Twee van deze producten zitten in een tube van 50 Milliliter, en de andere zit in een popflaconnetje van ook vijftig milliliter. Alle drie dus redelijke hoeveelheden, want bij dit soort producten doe je daar toch wel erg lang mee.
 
Zoals altijd begin ik natuurlijk met de verpakkingen. Ik ben dol op witte, strakke verpakkingen wanneer het gaat om verzorgingsproducten en bij Zarqa is dat ook het geval. Ik vind de strakke vormgeving van de producten erg mooi en de kleine paarse accenten maken dit nog eens helemaal af.

 
Wanneer je de producten opent zitten er geen veiligheidslipjes op, maar het is ook niet zo dat als je heel minimaal op het product drukt het er allemaal uitloopt. En gelukkig maar, want dat zou natuurlijk zonde zijn. Zelf ben ik met name fan van de verpakking van het Serum. Deze kan goed worden afgesloten door de plastic dop en ik vind hem er ook nog net wat mooier uitzien dan de gewone tubes, al is daar ook helemaal niets mis mee.

 
Ik begon met het testen van de peeling, die je links op bovenstaande foto ziet. Dit product zorgt ervoor dat mijn huid heerlijk word gereinigd en daarna zacht aanvoelt. Wat ik wel merkte was dat hij een beetje een plakkerig gevoel achterlaat, maar dat was geen probleem doordat ik al door ging met het volgende product.
 
Na de peeling gebruikte ik het masker, die je in het midden ziet. Het Calming Face Mask droogt na tien tot vijftien minuutjes écht op en trekt dan ook al deels in je huid, waardoor het helemaal als één geheel voelt. Het masker maakt mijn huid heerlijk zacht na het afspoelen, en bij dit product laat hij juist totaal geen plakkerig laagje achter. Mijn huid voelt heerlijk en ook de onzuiverheden zien er een stukje minder rood uit.
 
En dan nog het Skin Calming Serum. Ik denk dat dit toch wel mijn favoriete product is van de drie. Hij trekt rustig in je huid, wat ik erg fijn vind bij dit soort producten, en voelt dan echt heerlijk aan. De producten met zijn drieën gebruiken is sinds kort mijn favoriete combinatie en dit doe ik dan ook met regelmaat.
 
Ik ben ontzettend enthousiast over deze producten van Zarqa en ben dan ook erg benieuwd geworden naar wat dit merk nog meer op de markt heeft. De andere producten ga ik ongetwijfeld nog wel eens testen, want als die me net zo goed bevallen als deze ben ik helemaal tevreden.
 
Zarqa Ultra Soft Face Peeling - €12.9 | Skin Calming Serum - €12.95 | Calming Face Mask - €16.95
'' Wat is jouw favoriete skincare merk?
 
*Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.

7 opmerkingen

 1. Oooh ze verkopen dit bij De Tuinen! Ik ben heel benieuwd naar de producten. Misschien volgende maand maar kopen als ik de No Buy maand heb overleeft ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik had nog nooit van dit merk gehoord, maar de producten (en dan vooral het serum) zien er erg goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lovely post,dear! :))

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heerlijke producten lijken me het.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke review van mooie producten.

  BeantwoordenVerwijderen